Sinsi sinsi yuva kurmak istemiorum evlenmek istemiorum diyen kadinlarla evleniyor erkekler neden? Evlilik meraklisi olmak kotu biseymi neden kotu.
Evlenmek istedigimi göstermeyeyimmi erkeklere?
Evlenmek istedigimi göstermeyeyimmi erkeklere?
Senin deyiminle evlilik meraklısı olan kadın zaten evlenir. Çünkü bir kişiyle iletişimi yokdur. Hedef evlenmek, erkek ise bu yolda sadece bir araç dir onun için. Net ve açık olmak iyidir her daim. Ama işte karşı taraf bunu olmaya biliyor, dikkatli seçimler etmelisin.
Bu kötü bişey değil ama unutma; her erkek doğan adamlık vasfına erişmiş demek değildir. Adam olmayana da evlilik mevzuu 'bağlar gazeli' gibi gelir dinler geçer.
İlaveten evlilik düşünen bunu istwyen aklı başında olgun kadın da bulunmuyor etrafta yani sen çok kıymwtlisin seni korumaya almak lazım aslında.
Çünkü evlenmek isteyen erkeği önemsemiyorsunuz ... benzer soruyu bende sordum bir-kac defa kadınlar hiç umursamıyor evlenmek isteyen erkeği , umursayanlarda sosyal statü , kariyer , tarz , tip , gösterişi olup züppe kılıklı erkekleri baş tacı yaparlar
Herkes öyle değil ama bunu istemeyen birisi varsa sebebi de vardır. Ya size geçici bakıyordur ya her iki taraf için maddi gelir şartı vardır ya da normali olan baba olmak istemiyordur.
Cevap
15Cevap
20-25 yaş arası erkek evliliğe daha yatkındır. 25 den sonra artık biraz daha bekar takılayım bir ara bakarız havasındadır. 38-40 olunca artık zamanı geldi de geçiyor deyip araştırmaya başlar. ona göre bakın artık :)
Hani nerede varsa görelim
Ama gerçekten yuva kurmak isteyen var mı
Evcilik oynayacak birileri değil
Doğru düzgün ahlaklı dürüst var mi varsa buyursun bas tacı edeyim
Henüz hazır değildir. Evlilik basit bir evcilik oyunu değildir. Sorumluluk ister, herkes bu sorumluluğu kaldıramaz.
Gerçekten sevgi yoksa evlilik falan düşünmüyoruz gönül eğlendiriyorsunuz siz. Sevgiliyiz hoop hadi evlenelim demek değil bu.
Onlar sevmeyenler , sorumluktan kaçanlar. İyi bişey , evlenmek istediğini göster göstermezsen evlenemezsin
Emin olun kötü birşey değil evlenmek size öylesi denk gelmiş bazılarını tanıdım direkt evlenmek istiyorlar
Bence kötü değil, insanın ne güzel kendine ait evi olması güzell bişi
Evlilik konusu açılınca benimde ister istemez, ufaktan bir canım sıkılıyor. Yapmak istediğim onca şey varken bütün enerjimin evliliğe gidecekmiş gibi gelmesi çok ürkütücü.
erkekten erkeğe değişiyor o. zaten evlenmeye yönelik erkekler genç yaşta evleniyor.
Dişi kuş yuvasını savunmak istiyordu, erkek kuş onun yorumuna koştu.
2 kuş sonsuzluğa kanat açtı.
Kurtlar uludu, bunlar mutlu mesut oldu.
Sana bunu kim söylediyse yalan söylemiş bence 😂
Beni beğenmediği için evlenmek istememiş bunuda bahane etmiş sanırım😅 erkekleri anlamıyorum beğenmediğini soylese sanki üzülücem böyle daha çok kötü oluyor
Çoğu şeftali peşinde buna doymuş birine denk gelmen lazım
Ben öylelerinden değilim
Evlenmek isteyene denk gel
Konuşabilir miyiz bende evlenmek istiyorum
yanlışın olmasın..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?