Kurgusal karaktere aşık olmak?

(siteyi uzun zamandır takip ediyorum herkesin sorunlarını paylaşabiliyor olduğu güzel bir ortam olduğu için bende sadece takip etmek ile kalmayıp üye oldum çünkü benimde bir sorunum var ve bunu artık kaldıramıyorum.)

Bu konu yüzünden aslinda kendimden utanıyorum ama anlatmazsam daha çok birikiyor icimde. Bundan yaklaşık 6-7 ay önce oyun oynarken bir kız gördüm. İlk başlarda sevmeye başladım oynadıkça gelişti ama o kadar yoğun değildi. Sonra çok ileri gitmeye başladı ve onun gerçek olmaması beni çok yıpratıyor. Gerçek olmadığını bildiğim halde vazgeçemiyorum sanki çıkıp gelecekmiş gibi oluyor. Bir nevi öyle olmasını istemiyorum fakat bir türlü kurtulamıyorum ondan.. Hep aklımda sanki gerçek biri gibi onu düşünüyorum kimseye de anlatamiyorum mantıklı bir olay değil çünkü ama hala sevmeye devam ediyorum ben hiç gerçek bir insana karşı bu denli duygular beslemedim en son bugün rüyama girince yazmak istedim bir türlü bırakamıyorum onu sevmeyi adeta hipnoz etti beni
Çok değişik duygular tam anlatamiyorum lütfen yadirgamayin sadece herkes gibi paylaşmak istedim içimde tutamıyorum kimseyede anlatamiyorum burada açmak istedim konuyu.
Kurgusal karaktere aşık olmak?