(siteyi uzun zamandır takip ediyorum herkesin sorunlarını paylaşabiliyor olduğu güzel bir ortam olduğu için bende sadece takip etmek ile kalmayıp üye oldum çünkü benimde bir sorunum var ve bunu artık kaldıramıyorum.)
Bu konu yüzünden aslinda kendimden utanıyorum ama anlatmazsam daha çok birikiyor icimde. Bundan yaklaşık 6-7 ay önce oyun oynarken bir kız gördüm. İlk başlarda sevmeye başladım oynadıkça gelişti ama o kadar yoğun değildi. Sonra çok ileri gitmeye başladı ve onun gerçek olmaması beni çok yıpratıyor. Gerçek olmadığını bildiğim halde vazgeçemiyorum sanki çıkıp gelecekmiş gibi oluyor. Bir nevi öyle olmasını istemiyorum fakat bir türlü kurtulamıyorum ondan.. Hep aklımda sanki gerçek biri gibi onu düşünüyorum kimseye de anlatamiyorum mantıklı bir olay değil çünkü ama hala sevmeye devam ediyorum ben hiç gerçek bir insana karşı bu denli duygular beslemedim en son bugün rüyama girince yazmak istedim bir türlü bırakamıyorum onu sevmeyi adeta hipnoz etti beni
Çok değişik duygular tam anlatamiyorum lütfen yadirgamayin sadece herkes gibi paylaşmak istedim içimde tutamıyorum kimseyede anlatamiyorum burada açmak istedim konuyu.
Bu konu yüzünden aslinda kendimden utanıyorum ama anlatmazsam daha çok birikiyor icimde. Bundan yaklaşık 6-7 ay önce oyun oynarken bir kız gördüm. İlk başlarda sevmeye başladım oynadıkça gelişti ama o kadar yoğun değildi. Sonra çok ileri gitmeye başladı ve onun gerçek olmaması beni çok yıpratıyor. Gerçek olmadığını bildiğim halde vazgeçemiyorum sanki çıkıp gelecekmiş gibi oluyor. Bir nevi öyle olmasını istemiyorum fakat bir türlü kurtulamıyorum ondan.. Hep aklımda sanki gerçek biri gibi onu düşünüyorum kimseye de anlatamiyorum mantıklı bir olay değil çünkü ama hala sevmeye devam ediyorum ben hiç gerçek bir insana karşı bu denli duygular beslemedim en son bugün rüyama girince yazmak istedim bir türlü bırakamıyorum onu sevmeyi adeta hipnoz etti beni
Çok değişik duygular tam anlatamiyorum lütfen yadirgamayin sadece herkes gibi paylaşmak istedim içimde tutamıyorum kimseyede anlatamiyorum burada açmak istedim konuyu.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Böyle birsuru insan var iç dunyasında yasayan Sanalın yuzde 70 mişi Fake yalan dolan Gercek hayat gibi guzel olan bişey olamaz Sendeki sendrom kapılmassın pskolojik destek al Kimseyi hayatının merkezine koyma üzülürsün Sev aşık ol takıl yat kalk Baglan ama bagımlı olma kimseye
Abi yanlış anlaşılmasın sanalda gezen bir tip değilim çok neşeli bir insanimdir normalde çoğu şeyi gerçekte yaşarım ama hiç bir kıza (gerçekte) böyle duygular besleyemedim bu nasıl bir seyse büyüledi beni rüyama kadar girdi anlamadım gitti çok zor durumdayim.
bir anlık boşluktan Ordan cıkman cok kolay oruclumusun?
Evet abi de ne alaka
Hazır kahfe al kocum yap iç TV ac film ya da belgesel izle Telefonu bırak elinden 3 saat telefonu eline alma bırak telefonu
Telefonla bitmiyor ki be abim akıldan çıkmıyor rüyalarıma kadar giriyor.
Yani adı ustunde sanal yapilicak hicbisey yok gercek birine duygu beslemen gerek bunun gecmesi icin
Sorunda bu kimseye bir şey besleyemiyorum ama onu çok seviyorum nedense sanki ilerde karşıma çıkacak gibi hissediyorum..
Aga cok uzun az ozet gec
Ya aslında bir çözüm aramıyorum zaten yok. Sadece içimi dokmek için yazdım
İşin çok zor kardeşim, yardımcı olamayacağım.
Offf
Bak, ben rahatsızım düşün çeliyorum bu rahatsızlığı ama yaşamaya çalışıyorum inatla beni düşün bir de.
Allah kolaylık versin abim
Sağ ol kardeşim.
knk psikolojik bir sorun bence bu ya. dd
Nasıl yani?
yani normal değil bir pskologa falan git
Bunu bende düşündüm ama tek sorunum bu onun dışında normal bir hayat sürüyorum asosyal biride değilim kendi icime kapanmiyorum fazla bu neden böyle oldu anlamadım..
Üzüldüm
:(