Kurgusal bir karaktere aşık oldunuz mu?

Bana aşık olanların aşkına aşık olduğum için kendiliğimden durduk yere bir aşk geliştirme durumum olamadı daha. Önce kurgusal karakter bana aşık olursa olabilirim😂
Evettt lanet olası Victor. Yazar kitabı öyle bir yazmışki yarıda bırakmış o kitap öyle bitmemeliydi o karakter daha fazla okunmalıydı. Ve Come with me diye bir aşk kitabı var ordaki karakterlerde öyleydi beni benden almışlardı unutamadığım hâlâ unutmaktan korktuğum karakterler...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kurgusal bir karaktere aşık olma hastalığı çıkar yakında
Hayır hiç kurgusal karaktere aşık olmadım
O kadarda sıyırmadım bacikooooo😃
Evet Başıma o durum 🤭 Oyunda ki Karaktere aşık Olmuştum Çocuktum tabi o zamanlar Tekken 6 Dövüş Oyununda ki Asuka Kazamadan etkilenmiştim Arada ismini sayıkliyor aklıma giriyor du 😅 Gerçek olsa keşke çok tatlı bir güzel 💕
Aşk olmasa da Dr. Spencer Reid neden gerçek hayatta yok ki diye düşündürmüştü. İlgi çekici bir karakter.
Zhongli karakterine
Olduk tabikidee 🌝 hala dibimin düştüğü karakterler var ki 😂
Kitap okurken karakterlere aşık oluyorum. Kitap bitince bunalıma giriyorum fjfjdkd
Spiderman a aşıktım onun sevdiği kızı benmisim gibi düşünüyodum çok havalıydi smsbxbxbxb
Ejderhaların annesine aşıktım ama son bölümde soğudum 😣
tsubasa vardi futbolcu cocuk çocukluk askimdi cizgi filmdi anime gibi
Platonik aşkın son seviyesi umutsuz şekilde çok oldum
Oldum Edward Cullen, hem de uzun süreli bi aşktı :D
Ayyh İmdaat Hemde Defalarca Soru mu Buda Kim Olmaz ki 🥰🥰😍😍😍💓💓💘💘
Ben çizgiroman çok okurum ve Riddler a aşık olmuştum. Hala da fazlasıyla aşığım.
Olmuştum. Hush hush serisi vardı onu okurken bir miktar olduğumu anımsıyorum 😂
Ben daha çok kafamdaki fizik yapısına ait kızlara aşık oluyorum.
oldum bi kaç anime kızına aşık olmuştum lisede pişman mıyım yooo gerçek olana aşık olmaktan iyidir.
Ohoo her okuduğum kitaptaki erkeklere aşık olurum ben. 😃 Özellikle yan karakter sevdamı söyleyeyim yani. Napalım gerçekte böyle kişiler yok. 😃
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş