Olmaz olur mu hiç, allahın cezası boş insanlara denk gelmişim hep söyle bir dönüp bakınca. Ama aslında hepsi benim hatam hiç adamdan sayılmayacak insanları hayatıma alıp adam yerine koyup kiymet verip bide gerizekali gibi beni üzmelerine müsaade etmişim. Yüce rabbim sabrımı sınamış benim onları görmüş oldum. Ne diyim ilerleyen günlerde allah gani gani cezalarını verir inşallah.
Evet çok pişman oldum. Şu an saçma sapan tiktok videoları çekiyor. Youtube kanalında değişik videolar çekiyor. Kendi kendime diyorum Allahım nasıl bir iyilik yaptımki beni bundan kurtardın diye 🤦🏻♀️
Ayrıldıktan sonraki kızgınlık ve üzüntü döneminde olmuştu; ama sonrasında duruluyor insan. Yaptığım seçimler doğru olduğu için; ama kaderde ayrılık olduğu için kesinlikle pişman değilim. İkisi de güzel insandı ve sevilmeyi hak ediyorlar...
Maalesef pişman oluyorum. Ancak tecrübe oldu deyip geçiyorum. Geçmişe takılmamak lazım hayat böyledir biri gelir biri gider insanı ayakta tutan da umutları ne olacağını bilmeme geleceği göremediği için umutlar kurar insan hayaller.
Şu an olduğumuz insan olmamıza katkısı yadsınamaz tabi. Her birine tek tek teşekkür eder iyiki hayatımdan çıkmışlar diyorum:) tabi süreç sonunda farkediyoruz o ayrı :)
Evet, şöyle ki yanlış tercihler, salakça arkadaşlıklar, hata üstüne hata fedakârlıklar, vefa vermeler, bunların hepsi benim gerekmeyen insanlara verdiğim güzel pişmanlıklarım.
Tam anlamı ile duyuyorum diyemem. İyisi kötüsü ile yaşandı bitti. Çok mu pişmanım değilim. Ama iyi ki de tanımışım da diyemem. Nötr valla olsa da oldu, olmasa da olurdu.
Kim olduğu belli olmayan, kim için üzüldüğünü bile bilmeyen, kiminle ne yaşadığı kestirilemeyen hatta geleceğinden bile umutsuz olan bir insan tanıdım. Labirent gibi. Oturmamış garip bir kişilik. Allah benden sakındı neyseki.