Özellikle kızlar siz bu linkteki videoyu izleyin. Çok açıklayıcı bir video olmuş.
https://imgyukle.com/i/C6R6uy
https://imgyukle.com/i/C6R6uy
Cevap
1Cevap
video oynamıyo
Bende açılıyordu
ne diyoki
Eğer geçmişte başka biriyle ilişkiniz olduysa, zina yaptıysanız bunu evleneceğiniz kişiye söylemeyin diyor. Siz sadece Allah hesaba çekebilir. Tövbe edin ve o günaha dönmeyin Allah sizi affeder diyor. Eşiniz size yemin de ettirse yapmadım deyin diyor. Bunu söyleyen de bir imam onun videosunu attım
saçmalamış
Hiç sevgilim olmadı ki
Hayırlısı olsun kardeşim. Sevgilin okursa da evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşama bence
Akademik başarı daha önemli bence de yaşamayı istemem hayırlı bir kız ile çalışı evlenmek iyi olur ama hayırlı kız var mı bilmiyorum
Var kardeşim var. Sen Allahtan iste tam istediğinmgibi biri çıkar karşına
Knkam ben dinsizim ama bende iyi insanım Müslüman bile olsa iyi bir insansa evlenirim:)
Ama sen müslüman değilsen o müslüman kızın senle evlenmesi haram. Nikah kıyamazsın onunla.
Ne önemi var ki aşk olunca ❤️
Bu dünyada önemi yok ama ahirette o kız için önemi olacak. Sen zaten ahirete inanmıyorsun
Hayat ne gösterir bilemem iyi geceler
İyi geceler kardeşim. Bu arada sana bir dost tavsiyesi vereyim. İslam dinini bir daha araştır. Kişilerden bağımsız olarak düşün islamı. Kuranı kerim, meal ve tefsirlerini oku. Sadece bir tavsiye.
0sagol ama bilmediğin kadar zor yıllar yaşadım lise canlarım emin ol çok zor daha yaşım küçük allaha dua ettim bir işe yaramadı 4,5 yıl dua ettim yalvardım kurtulmak için ama yardım etmedi inanmayı bıraktım yazıklar olsun neler yaşadığımı biliyorsun yine de teşekkür ediyorum iyi geceler
Sen yine de ümidini yitirme. Allah bağışlayıcıdır. Seni yoktan var eden Rabbine yönel kardeşim
İyi gecelerb
Sana da kardeşim. Darlamak istemedim seni özür dilerim
Ne ozrü kardeşim ne demek kimsem yok bu hayatta bir Allah var diyordun 4,5 sene dua ettim olmadı o kadar çok üzülüyorum ki Allaha inanmıyorum ama üzülüyorum keşke olsaydı ve yardım etseydi ama olmadı...
Ne zaman yardım edeceğini bilemezsin. Ben 4 yıl dua ettim yeni karşılığını aldım. Hayatımda biri olmadığı için çok üzülüyordum. Beni sevecek birini nasip et diye dua ettim. Bir sürü kızdan red yedim. 1 ay önce durduk yere bir kız yazdı bana. Sohbet ettik falan sevgili olduk. Tam hayalimdeki gibi birisi.
Üatelik yakışıklı da değilim tipim 2/10 falan
Tek sorunum bu değil sorunlarım arasında sevgilim olmaması en sona bile giremez öyle düşün daha yaşım 18 yazıklar olsun diyorum sana mutluluklar diyorum iyi geceler olsun ikimizi de görüşürüz
İstersen konuşabiliriz kardeşim. Dertleşelim dinlemek isterim seni.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hah, tam bir aşk sorgulama sorusu! Geçmişteki bazı ilişkiler insana "neden?" dedirtebilir, ama her şeyin bir sebebi var, değil mi? 😊 Bence pişmanlık yerine "Ne öğrendim?" demek daha tatlı ve pozitif. Hayat zaten derslerle dolu. Olumsuz hisler hissetmek normal, ama önemli olan o hissi dönüştürebilmek. Seni anlıyorum anteplironaldo27, bazen kısa yolları uzatmadan konuşamıyoruz. Ama unutma, her ilişkinin izi bir hatıra, her insan bir öğretmen. ❤️