AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Hicbir haklı sebebi olamaz.
Anlaşamıyorsa insan ayrılık olsun daha uygun olur. Aldatma bence hayasızlıktır.
Nasıl denir o: iktidarsızlik durumunda olabilir. Herhangi bir taraf yapamıyorsa hıc. Belki ama yinede konuşup ayrılmak en iyisidir.
Bence yoktur ama ne yazık ki var cinsel tatminsizlik ilgisizlik isteksizlik kişiye yönelik ya da yapmama gibi istenilen zevki alamama gibi
Ve o gün kadın, Aldatıldığı için değil, Güvendiği için paramparça olmuştu..
Aldatanı aldatmak zevktir ama seveni aldatmak namussuzluktur.
Kesinlikle yoktur ne olursa olsun karşındaki karaktersizse sen de karaktersiz olma ayrıl sonra ne istiyosan yap :)
Aldatma "kendince hak arama" olarak haklı olamaz. Boşanılır ya da ilişki sonlandırılır ama kandırılma, aldatılma haklı bir sebep olamaz. O zaman şöyle düşünelim herkes ben haklıyım deyip ve kendi adaletini sağlasaydı nasıl bir düzen olurdu diye tahmin etmek zor değil. Bu durumda öyle. Olmuyorsa biter, bitmesi gerekir. Haklıyken, haksız olmaya gerek yoktur.
Hiçbir hak falan yok. Kimse karaktersizliğine kılıf uydurmasın
Sebep çok ilgisizlik, ihanet ve intikam var şimdilik bu kadar yeter.
Sevgi yok ise her türlü aldatma olur sevgiye aç çünkü
Aldatmanım haklı bir gerekcesi olamaz yok öyle bir dunya
Aldatmanın özrü ve bahanesi olamaz..
Kimse istemeyerek soyunup sevişmez..!
Aldatmak için neden bir sebep olsun ki bırak gitsin.
Olmazmı ufacık bir sebep bile aldattırıyor farkında olamıyorsun🙄
Aldatma ayrıl sonra diğeri ile ne yapacaksan yap sonra tekrar ona dön bir döngüye girersin hiç canın sıkılmaz :))
Tabikide yoktur ve kimse bu durumu yaşamayı haketmiyor!
Ohooo çok derin geldi yav. İyice düşünüp yazmalı 🤔
Hayır yoktur. Aldatacak noktaya geldiysem ayrılırım. Kendimi o karaktersizliğin kucağına bırakamam.
Aldatmak ne olursa olsun haklı kılınmaz haklı bir sebep yoktur aldatmak şerefsizliktir karaktersizliktir ya
Bunun hakli yani olamaz.. ayril sonra ne yapiyosan yap
Kimse aldatılmayı hak etmez memnun değilsen ayrılırsın olur biter.
beyazorkidem bır kadın eşiyle ilişki yasamak ıstıosa kadın reddediyorsa erkeğin hakkıdır aynı şey kadın içinde geçerlıdır :D
Fotoğrafı ve soruyu görünce aklıma şu replik geldi; Yaz kızım 40 torba çimento 1 kamyon kum 😂😂
Yohhtur sebeb arama. Karakter zayıflığı diye biliriz ama uzunca.
Aldatmak mantikli birsey degil insan kendini aldatir karsindakini aldatmaz benim görüsum aldatmak yerine boşanmali daha ahlakli olur en azindan
aldatılmayı haklı kılan bır sebep yoktur ama aldatmaya ıten sebepler vardır ihmal geçiştirme bahaneler bır sure sonra can sıkar ver kısıyı bu yone ıter kısıde kendınde aldatmayı hak olarak gorur bu psıkolojık bır surectır
Aslında haklı kılan sebep yoktur eğer anlaşamıyorsan ayrılıcaksın öyle yaşayacaksın ilişkini. Ama bazı insanlar ayrılmakta istemez bir taraf bir tarafla ilgilenmiyorsa o taraf aldatıyor tabi ilgilenmeyeninde suçu var
hiçbir açıklaması sebebi olmaz..
işine gelmezse ayrılırsın..
Bu eylemin haklılığı gibi bir şey olamaz.. İhanet basbayağı üstünü örtemezsin. Aldatmak illa cinsellik anlamında olması gerekmez. Sözü ile aldatır. Gözü ile aldatır. Aldatır yani. Sebebi yoktur. Kişilik bozukluğudur
Ne güzel konuştun..
Arkadaş sevmiyorsan söyle defol niye milletin duygusuyla oynarsınız ki ondan sonra bunlar böyle bunlar şöyle hayatı kirleten İNSANOĞLU
Aldatmayı haklı kılan tek sebeb karşıdakinin duygularında samimi olmaması onun intikam ve ders verme güzel olur ama intikam ders verme niyeti yoksa kötü biri için anlaşamıyorsa ayrılsın aldatmasın
Aldatmayı haklı kılan sebep yoktur. Karakter dökümüdür.
Evet var seks hayatları eğer kötü ise mecbutiyetten başkalarına gitme eylemi oluyor
Vardir heralde ya gencliginin en hizli cagindasin kiz arkadaşini seviyorsun fakat onunla hicbisey yapamiyorsun istemiyodur illa gidip birine kayicaksinki rahatlayasin
Benim için aldatan şuçlu eğer benden memnun değilsen hiç benimle olma ya da sorunu söyle beraber çözüm bulalım ama sakın aldatma
Aldatmayı hiçbir sebep haklı çıkarmaz. Aldatmalar genelde ilgisizlikten sorumsuzluktan Cinsel ilişkinin düzensiz olmasından ve sevginin eksik olmasından kaynaklanıyor araştırmalar bunu gösteriyor
Aldatmak bazen sevginin bittiğinin habercisi bazen de karşındaki insanın karakter yapısı oluyor. Her iki şekilde de aldatılanın bir sucu olamaz. Suçlu bunu aidiyet sözü verdiği, kendine güvendirdiği halde karşı tarafı aldatandır!!! Sevmiyorsanız artık gidip söyleyin. Daha iyisini bulana kadar biriyle beraber olmak cok aşağılıkca. Eğer hep böyleyseniz, aldatmak sizin için bir alışkanlıksa karşınızdaki insana böyle birisi olduğunuzu ve kabul edecekse sizi öyle kabul etmesi gerektiğini söyleyin.
Bence bunun bir haklılığı olamaz. Sevmiyorsanız istemiyorsanız. Kolayca bitebilir.
Yoktur. Eğer iğne ucu kadar bile olsa, karşısındakini istemiyorsa ilişkisini koparıp yoluna baksın.
Tespitlerime göre ilgisiz sevgisiz kalan kadın aldatınca normal sayılıyor erkek için aynı şeyler geçerli oldu mu eleştiriliyor
öylece yatıp beklemekten başka birşey yapmayan kadın
Bazen kadınlar aldatabilr evt bu günahtır ama erkeyin beş tane kadın alma hakkı varmış yani aldatmak normall
Kimse aldatılmayı haketmiyor
ewt araya tartışmalar, anlaşmazlıklar, birde cinsel soğukluk girdimi,, aldatmak veya aldatılmak, kaçınılmaz
aldatılmanın hakkı yoktur kesinlikle bir ilişkide uyuşmazlık varsa bitirilmeli bunun aksine birey kendisini haklı görüp de aldatmayı tercih ederse buda onun karakterini belli eder
Yoktur. Bazı şeyleri haklı kılmak mümkün değil, şiddet de aynı şekilde bence. Cesur olsun ayrılsın öyle yoluna devam etsin yahu.
yoktur mutsuz olan boşanır evli ise sevgili ise ayrılır
Eşine cinsel yönden tatminlik veremiyorsan aldatılmak mübah
Aldatmayı haklı kılan hiç bir mantıklı neden yoktur bence
Mala vurmak için sebep, e gerek yok. Hatun düşsün yeter. :)
Soru bile çok saçma.
Aldatılmak meşrulaştırılamaz.
Karşı cinsin cinsel ilişkiden kaçınması bir nevi olabilir ama bu da konuşarak çözülmesidir aldatmayı haklı çıkarmaz.
Birisini seviyorsan ve karşılık bulamıyorsan o insanı etkileyip sonra da canını yakmaya çalışıyorsan acı nedir daha hiçbir şey görmedin
Yoktur
Sadece benimsenmis kabullenmis sebepler vardir buda karsi tarafa hicbir fayda olmayacak turdendir
Hayır yoktur Kişiler kendilerini kendilerince bahane arkasına saklarlar
Aldatan suçludur tabikiii ama aldatılan buna o hakkı veriyosa o daha suçludur
Aldatmayı haklı kılmayı bırak , haklıymış gibi ima edenin aklını alırım. NET
Yok ve hicbir zaman da olmayacak. Daha kolay bir yolu var ayrıl, evliysen boşan sonra ne b*ok yersen yersin serbestsin. Bunlar cok gereksizseyler
Karşı tarafin ilgisizligi. Surekli kavga huzursuzluk bence bunlar aldatmayi haklı kılar
Aldatmak cahilliktir çünkü empati kurabilen bir insan kendisinin yaşamak istemediği hiç bir şeyi başkasına yaşatmaz!
Haklı bir sebebi yok başkasına dokunmaya niyetlendiysen önce mevcut ilişkini bitireceksin