Aldatılan kişi suçun kendinde de aramalı mı?

Durumuna göre vardır. Şimdi aradaki cinsel uyum bir taraf için bitmiş ise bu sağlık sebebi olur başka bir sebep olur. Ne yapacak bir ömür cinselliğe veda mı edecek. Bence bu tamamen psikolojik bir durumdur. Yani bence kötü olan tarafı habersizce aldatmak, veya bile bile aldatmak. Bizde kabul görmediğinden insanlar ayrılmak yerine aldatıyor. Bizde kadınlar hala erkeğe bağımlı o yüzden çoğu erkeğin aldattığını bile bile devam ediyorlar. Bu aldatma konusu Avrupa da bu kadar abartılmıyor
Cinsellik nedir bu cinsellik bence aldatmak için haklı bir etken değil
@same1caglar neden aldatıyor peki insanlar süs olsun diye değil herhalde.
Karakterleri alt düzey oldukları için ve Buda sadık olmamaya yönlendirir
@same1caglar sadık olan zaten mutludur. Buradaki konu zaten ayrılma cesareti gösteremeyenlerdir veya söyleyemeyenlerdir. Sonuçta ne olursa olsun aldatmaya iten sebepler vardır ve bu bir tarafın haklılığını koyar onu anlamak istiyorum. Mantıklı olanı zaten anlatıp ayrılmaktır.
Aldatmak aldatılmak kötü bişey.
Fakat aldatanın suçlu olduğu kadar aldatılanında suç oranı eşit.
Biri diğerini itiyor diğeri yapıyor.
Kimse kimseyle konuşmuyor, konuşsada dinlemiyor.
Sigmund Freud'un dediği gibi
Karşındakini gerçekten dinliyor musun, yoksa konuşmak için sıramı bekliyorsun.
İletişimin olmadığı her ilişki kötüdür, insan sevmeyi bildiği gibi anlamayıda bilecek.
Sevgisi bitince anlayışıda bitmemeli.
Kısacası aldatmak ve aldatılmak kötü.
😂Psikiyatrist yaa kanka 😂😂😂
Hahahah çok güldüm
Senin gözüne kurban olsunlar.🥰
Sanmıyorum. Aldatan kişilerin kendilerini haklı gördükleri noktalar vardır belki ama bence aldatmak yerine her zaman ikinci bir tercih vardır. Tabii aldatmanın heyecanından zevk duyduğu için aldatmıyorsa.
Asla yok
Cevap
39Cevap
Hiç kimse her şey çok iyiyken hata yapmaz. :) Aldatan kişiyi de dinlemek gerekir.
Kesinlikle bunu kabul etmiyorum, benim lügatımda Aldatmak diye bir sözcük yok onun yerine İHANET var. Yazdığım evli çIfler için geçerli sevgilileri bilemem.
Ayrıca aldatmak ciddi anlamda Korkaklıktır.
Karşıdaki Partneri ne yaparsa yapsın kesinlikle, bu tür teşebbüs hiç bir konumu ve durumu haklı çıkarmaz. Aldatan ihanet etmiştir ve dolayısı ile HAIN dir.
Hainlerin ise Ailevi gibi bir toplumda işleri yoktur.
Adam gibi veya Kadın gibi neyse, Ayrılır kapıları insan gibi kapatır. Ve ne yaparsa yapar.
Aslında o zamanda bunun ismi Aldatmak olmuyor ya.
Bence bunu ne bir Kadın nede Adam hak ediyor.
Ayrıca Aldatma veya benim tabirim ile arkadadan hançerleme yani bu Hainlik kesinlikle Evlilik Antlaşmasının içerisine dahil edilmelidir. Tahminim Türkiye bu ispatlanırsa suçmu sayılıyordu derken bunun ispatida gerekli tabii.
Duygusal ve cinsel paylaşım bittiyse ancak çocuklar ve aile baskısı nedeniyle boşanamıyorsan ve o sıra aşık olabileceğin yanında huzur bulduğun ve omzundaki yüklerden arınabildiğin biri karşına çıkarsa...
Birebir beni tarif etmissin bee.
Çoğu insanın durumu bu maalesef
Ama onların çoğu zamanında kendileri isteyerek evlenenler hatta evlilik için tabiri caizse g*t atanlar.
Aldatmak cinsellik veya heyecan İÇİN yapılıyorsa kabul edilemez. Ama yukarıda bahsettiğim duruma sahip birisi için istisna tutarım
Sevgiliyi aldatmak akıl almaz bir saçmalık, aldatacağına ayrıl. Ama evlilikte iş değişiyor
Hayırlısı. Herkesin şartları ve durumları farklı. Onun için de herkesin kendince bahaneleri var
- Hayır, yok. Yüzünü nereye çevirirsen rüzgar seni oraya iter.
- Evet, aramalı. Kendini suçlamak için değil - Geliştirmek için suçu kendinde aramalı.
aldatmanın hiçbi haklı yanı yok ne yanı karınız hiçmi ilişkiye girmiyor hiçmi vermiyor yalam soylemeyin bari nece güzel kadın gördüm manken gibi gidiyor sıradan biriyle aldatıyor tatmin olmuyorsunda çoluk çocuk nerden çıktı kaya dibindenmi hep şımarıklık şerefsizlik ha aldatanıda aldatırım tek haklı yanım bu aldatıldıysam aldatırım net...
Bence yoktur... Herşey karışılıklı konusulmalı... Neticede iki taraflı verilmiş bir emek var.. olmuyorsa aradaki bağlar kopar.. isteyen istediğini yapar. Peki sevipte kavuşamayanlar n'olacak?
Asla Yoktur İhanet Etmek Yerine Ayrılık Olması Gerekir. Aldatılan Kişi Her Zaman Masum Kişi Olmayabilir Ama Bu Ona İhaneti Hakettiği Anlamına Gelmez. İhanetin Bahanesi Yoktur.
Ya ben böyle sorulara cvp veriyorum ama ilerde evlenince başıma gelmez inşallah yaa 😆 büyük konuşmuş gibi olmayayım ama sebebi olmaz bence başkasına baksa gözü oyulmalı😆😂😂
Aldatılan kişi suçu kendinde aramasına lüzum yok.
Bu yapanın hatası. Aldatmak kalleşçe bir hareket.
Aldatmanın hiç bir şekilde haklılıgi olamaz. Karşıdaki kişi ne yaparsa yapsın aldatani haklı kılmaz. Ama sağlam bahaneleri olabilir. 😂
Bazen ilgisizlik ihanet itiyor buna ama en iyisi boşanmak güzelce hayatına devam etmek bu pis davranışı kimse kendisine yakıştırmamalı
Kaba bir yorum yapacak olursam eşinden çok uzun süre ilgi görmeyen kişiler.
Duygusal yorum yapacak olursam aldatmanın hiç bir gerekçesi olamaz.
İğneyi kendine batur derler ata sözü bile var. Tsbiklde kendinde de aramalı insan. Karakteri bozuk değilse kesinlikle partnerindedir sorun
Aldatmanın hakli bir bahanesi olmaz. Bu aldatan kişinin katektersizliğini gösterir. Fiilen illa cinsel birlikteliğe de gerek yok. Evli olup orda burda kadınlarla erkeklerle konuşmakta bir nevi aldatmaktır.
aldatmak her yönüyle kötüdür. aldatılmak duyguların içinde ki en berbat olanıdır o duyguyla her şey yapılabilir. sonu daha kötü olur.
Aldatacak noktaya gelen insan bir zahmet ayrılacak kadar da insan olsun
Haklı kılmaz ama ilgisizlik en büyük sebeblerden biri
Hayır yoktur. En net cevap aldatanlar karaktersiz bireylerdir.
kesinlikle yok sevmiyorsan ayrılırsın kimse kimsenin canını acıtamaz
Aldatmanın mazereti olmaz. O dereceye gelmişse ayrılmak en doğrusu.
aldatmak yerine ayrılıyorum. hayvan seviyesine düşmek istemiyorsanız örnek alın
Hayır tabiki. Hiçkimse aldatılmayı hak etmez. Madem, birçoğunun tabiriyle “aldatılmayı hak eden kişinin”suçları kabahatleri var, ayrıl öyle yap bari ne yapacaksan.
Aslen yok tabiki ama hayat.. Maalesef oluyor. Hemen herkes ayrılamiyor ki.. napsin yani bi omur ceksin mi. Mecburen kendine de bakmak zorunda. Kimse büyük konuşamamalı
Ne olursa olsun aldatılanın suçu degil ayrılık diye bi seçenek var aldatmak yerine ayrılsın
Aldatmak için sebep olmaz bı sorunu varsa eşine anlatssin ve çözmeye ugrassinlar sorunlara dışarıda çözüm aramakk iğrençliktir
ilgisiz olunca, cinsel olarak karşılık vermeyince resmi olarak nikah devam etse de o evlilik bitmiştir zaten. Resmî olarak boşanmadı diye aldatmış sayılmaz başka birisiyle görüşünce.
bence yoktur ayrılmak daha mantıklı
yoktur, boşanırsın ayrılırsın sonra ne 6aparsan yap bu bir ahlak ve bakış acısıdır gurup sevmiyorsanız olmaz
Aldatılıyorsan aldatırsın seni sevmeyeni sende sevme
Bahane aramaya gerek yok aldatmak istersen aldatırsın gerisi teferruattır
dağişebilir. zorla ve bayıltılarak yapılmışsa bu bence yeterlidir ya da kaçırılıp yapıldıysa da geçerlidir bence
Ayrıl veya boşan ne yapıyorsan yap bunu yapmayan insan belli ki karaktersiz o yüzden karşı taraf kesinlikle kendini suçlu hissetmemeli
Aldatmak neden haklı olsun ki istemiyorsan ayrılırsın
Bu konuyla ilgili farklı düşünceşerim var ortamı germiyim😉
Hayır aldatmanın bahanesi yoktur aldatan kişi aldatılanı sevmediği için aldatır
Aldatmak bir suç değildir karı koca arasında olan bir durumdur kişiye göre görecelidir yani bazı çiftler bunu çok normal karşılayabilir...
ihanetin haklılığı olmaz
Haklı bir nedeni kesinlikle olamaz
Herkesten farklı düşünüyorum
Kötü yatak performansı
Aldatma cinsel tatmin olma ile ilgilidir
Vardır.
Detaya gerek yok
Paragöz kadın aldatılmayi hak eder
Var tabi canı çeken aldatır 😆
Hiç bir sebep haklı kılmaz
yoktur aldatan şarapsızdır nokta
Hiçbir şekilde haklı kılan bi sebebi yok bence