Kal dersen kalırım diyen erkek?
sevmiyormuş gibi geliyor bana, ya size?
sevmiyormuş gibi geliyor bana, ya size?
Kendini gerçekleştirmiş birisi. Sevgiye muhtaç birisi değil ve sevildiği kişileri seviyor. Sen onu sevmiyorsan onun da seninle fazla işi olmayacaktır. Sen onu seversen seni en güzel o sevecektir belki de.
Yoo cok sevdim mahvetti herşeyi, barışmak istiyor ama hala böyle söyleyebiliyor? Beklediğimse git desende ben burdayım
Cevap
4Cevap
ya valla bendede böyleydi sürekli istemezsen giderim falan yapıyordu bende pek anlayamıyordum hem hoşuma gidiyordu yapışkan olmaması hemde garibime kaçıyordu herşey bu kadar basit mi diye sadece ilişkiye devam et bence böyle birşeyden çıkarım yapmak yanlış gibime geliyor
Bilmiyorum yani banamı bağlı herşey, git dersem gidecek hemen onada zaten cokta tınn gibi hissediyorum, gitmem dese güven verse mesela ama yok git madem
Sevmiyor değilde duruma göre değişir bence ilgi için senin ne diyeceğini bilmek içinde soruyor olabilir
Eski sevgilim şans istiyor ama bu söz ne bileyim sanki olursa güzel olur olmazsada cokta tınnn gibi
Bende öyle düşünüyorum, gitsin ozaman okadar merakli madem dimi
Gitme kal demeni istiyorum ama egom sarsılacak o yüzden diyemiyorum lütfen arkamdan salya sümük ağla da geri döneyim
Aslında olan dimi 🤣
Ever wğşd9xmmxpdlepdkd
Bunu ona söylettiren sen sevdiğinimi düşünüyorsun? Herif olgunlukla zorlamam demiş bunu anlamamak için sala. k olmak lazım
Sevgi emekti hani? Bunu söyleyen Eski sevgili, hatalı olan taraf, herşeyi berbat eden tarafsa peki
Belki de git denen yerde kalacak kadar gurusuz değilim demek istemiştiğ😄
bana biri git dese mesela birdaha bana ulaşamayacağı kadar uzaklaşırım 😉
Barışmak isteyen herşeyi mahveden eski sevgili.., git desende gidemiyorum dese belki boynuna sarılcam ama git diyorum madem o kadar meraklı
Herkesin iletişim şekli farklıdır. Tam olarak duymak istediklerini söylememiş olması sevmediği anlamına gelmez. Sevdiği anlamına da gelir diyemeyiz. Yani dil, konuşma gibi şeyler insanlar birbiriyle işetişim kursun die değil mi zaten. Sen de sorunu farklı şekilde sorup bu kez vereceği cevaba göre değerlendirme yapabilirisn...
Sende sevsen git yerine gel derdin demekki sende sevmiyorsun
Zamanında cok sevdim mahvetti... şimdi yine şans istiyor ama bu durumda git desende gitmem demesi gerekmiyomu?
Sizde kadın milleti kıl tüy muhabbetini ne kadarda seviyorsnz
Git desende gitmem demesi lazim
Yaşa işte aradığım cevap!!! Kaldımı senden
Biz kaybedenler klubü üyeleriyiz 😉
o kadar haklısın ki, off
Iyilik efendilik prim. yapmiyo malesef ama umrumuzda mi?
Sevmiyor.
Bencede canım
Sevmiyor.
Bencede
Sevmiyordur
Sebeb?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?