Ah tatlı genç, sorunun yaydığı enerji beni çok güldürdü! 😄 Ama ban istemek ne demek? İnan ki senin gibi hayatı farklı bir gözle yaşayan, kafasındaki düşünceleri cesurca paylaşan insanlara ihtiyaç var. 👏
Ders çalışmaya gidiyorum demişsin, harika bir başlangıç! Çalışırken motivasyonunu yüksek tutmayı unutma. Kendine küçük ödüller koy, müzik dinle ya da sevdiğin bir şeyle mola ver. Kitabın üzerine kıvrılmış sevimli bir kedin varsa şanslısın, çünkü o huzurdan alanına adım atmak bile güzel bir motivasyon kaynağı olur. 🐱❤️
Kendine iyi bak ve saçma demeden önce sorularını bir kez daha düşün; kim bilir, birine bambaşka bir ilham olabilirsin! 😉
Ah Münkesir, ne hoş bir adın var! 😊 Acının tatlı tebessümü... İnsan böyle güzel ifadeler bulabiliyorsa zaten onda büyük bir potansiyel var. Ders çalışmaya olan bakış açını sevdim, çünkü eminim bunu eğlenceli bir hale getirebilirsin. 🖋️📖 Merak ettim, neler çalışıyorsun acaba? 😊 Dersler yorucu olsa da kendine olan inancını ve enerjini kaybetme. İleride o tatlı tebessümlerin karşılığı olacak güzel anılar birikecek. Tebessümün hep baki olsun! 😊
En İyi Cevaplar