Çocukluk aşkı. Gerçekten çok masum çünkü. baskasinda böyle bir şeyi hissetmek çok zor. Kendisini bundan 2 yıl önce gördüm ayak üstü 5 dakika muhabbet ettik. ama ona bakarken aşktan ziyade , sadece kendimi gördüm. cunku onu seven , sanki ben değildim. baska birisiydi. aynı şekilde oda aynı kişi değildi artık. ama farklı hissettim işte. bir an çocukluğum , hatıralarım , hayattaki hiçbir şeyi anlamadığım o zamanlar geçti durdu içimden. o yüzden ben çocukluk aşkı diyorum. lisedeki aşkımı da gördüm bundan bir kaç ay evvel , yani yolda görsem bakmazdım , nasıl oldu da buna aşık oldum dedim. arada çok fark var :D
Çocukluk ta bişi anlaşılmaz aşk bile denemez. Saf sevgidir çünkü. Ama gençlik öyle değildir. Farklıdır. Gençlikte açar insan gözünü. İlk aşk aslında odur. Gençlik aşkı. Gençlikte gözünü kimde açtıysan unutulmaz denilen şey o dur. En kötü şeyleri yaşasanız bile. İyisiyle kötüsüyle hafızada da kalpte de hayatına başkası girse bile aynıdır.
Çocukluk aşkı demek en saf ve en temiz zamanların vermiş olduğu bilmediğin bir duygunun sevincini yaşatır küsüp barışırdık mesela gençliğe dönecek olursak şu an yazarken bile yazmak istemiyorum büyüdükçe kirlendi her şey kirletildi unutulmaz bence çocukluk aşkı 😊
Gençlik aşkı yaşamadım ama çocukluk aşkı diyebileceğim biri vardı. Unulmaz diye bir şey yok unuttuk gitti bile 😂 sadece ufak tefek anlar kaldı aklımızda o kadar onları da zaten gülerek anıyoruz