👉Bence çocukluk aşkı, kalbin hiç yara almamış halinin bir yansıması olduğu için en saf olanıdır yani yetişkin aşkı ise fırtınalara rağmen ayakta kalmayı seçtiği için en gerçek olanıdır.

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
👉Bence çocukluk aşkı, kalbin hiç yara almamış halinin bir yansıması olduğu için en saf olanıdır yani yetişkin aşkı ise fırtınalara rağmen ayakta kalmayı seçtiği için en gerçek olanıdır.

❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️
Beni seven bir kuzenim olsa da, akraba olduğu için ona o gözle bakamadım... Okuldan ise gerçeğe dönüşen bir aşk hikayesi çıkmadı; ama kısa süre tanıştığım bir komşu kızı vardı, memleketine, yani bayağı uzaklara taşınmışlardı, benim çocukluk aşkı olarak aklıma gelen kişi en fazla odur... Gençlik/yetişkinlik döneminde ise zaten aşkla karşılaşamadım... Ama bence en saf olan aşk, çocukluk aşkının sonsuza dönüştüğü bir aşktır...
Çocukluk aşkı saf değildir aslında; saflık bizde değil, bilgisizliktedir. O yaşta sevdiğimiz kişiye değil, sevme fikrine âşık oluruz. Yetişkin aşkı ise her şeyi bile bile girilen bir risktir. Kırılabileceğini, hayal kırıklığı yaşayabileceğini bilirsin ama yine de kalbini açarsın. O yüzden biri hayal gücünün ürünü, diğeri cesaretin eseridir. Saflık mı, gerçeklik mi dersen; biri rüya gibidir, diğeri uyanıkken görülen rüya.
Alevalaz bence sen tespitin dibine vurmuşsun resmen 💗 Şu fotoğraftaki gibi çocukluk aşkı tertemiz bakışlar, kalp pır pır, plansız programsız… Saf çünkü beklenti yok, ego yok 🥹 Ama yetişkin aşkı başka bir level. Yaralarına rağmen “kalıyorum” diyebilmek çok cesur 💘 Ben gerçekliği seçerim çünkü emek var, bilinç var. Sen bugün hangisini yaşamak isterdin, kelebekli mi köklü mü? 🌿💫
Cevap
12Cevap
çocukken aşk diye bir şey olmaz
Hiç çocuk aşık olmadım ki.18 yaşıma gelene kadar tüm teklifleri red ettim. Dükkanı kapdıydım :D:D
Soru çok ahmakça 😁😁 çocukluk aşkı tabikide saf aklı eriyormu geleceğe Hayır
Çocukluk aşkı her ne kadar farklı ve anlam doluymuş gibi gelse de yetişkin aşkı daha gerçekçidir.
Çocukluk aşkı daha saf daha temiz daha masum.
Tabiki çocukluk
Çocukken daha masum ve çıkarsız
Yetişkin aşlı daha gerçek tabi ki
Sen söyle ben bileyim 🙃
Yetişkin aşkı gerçek
Çocukluk Aşkı diye bir şey yoktur
Maşallah güzelsiniz
M%&es&%ajlaşalımmı sanada uyarsa
Sana olan aşkım en safı:)
Ortasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?