Çocuk yaşlarda nerdeyse hepimiz birine gönlümüzü kaptırıyoruz ve bu sevgiyi içimizde büyütüyoruz genelde. O yaşta söylemeye cesareti olmuyor insanın. 😂 Peki sizce hangi dönemde yaşayan aşk unutulmazdır?
Çocukluk aşkı mı, yoksa gençlik aşkı mı daha unutulmazdır?
Çocukluk aşkı... Bu kadar saf, bu kadar çouksu, bu kadar kuvvetli duygularla bir daha olmaz. İlkindir o senin. En temiz hayallerinin öznesidir. Biz büyüklerin dünyasından uzak hayaller. Ben bir daha aynı katıksızlıkla ve coşkuyla kimseyi sevemeyeceğimi biliyorum misal. İşin esası bu biraz kalbimi kırıyor. Bir daha "o kadar çok ve saf" sevemeyeceğim çünkü. İmkansız.
Bir daha asla bir çocukluk aşkı sevinci yaşanmayacak. Ama bu yeni ve kendince güzel bir aşk yaşamana engel değil.
Hala söylemeye cesaretim yok, 1 kere söyledim o cesareti toplayabilmek için 6 ay boyunca hazırlık yaptım herşey kusursuz olmalıydı bir gün iş çıkışı yemeğe davet ettim Sarıyer de sahile karşı lüks bir lokantanın terasında oturuyoruz yemekler yendi kemanlar geldi artık onu sevdiğimi haykırmak istiyordum o neler olup bittiğini anlamaya çalışırken söyledim ve sonuç hüsran... Çok koymuştu be aradan 3 hafta geçti ara sıra aklıma geliyor. Bazen uykuya dalarken geliyor aklıma yorganın altına girip ağlamak istiyorum.
Çocukluk aşkı saf ve temiz. Yanlış ya da doğru olmaz çünkü bilmezsin ve anımsadıkça gülümsersin. Gençlikte devreye giren hormonlar çok fazla hata yaptırabiliyor insana. Üzüldüğümüz anları mutlu olduğumuz anlara nazaran daha net hatırladığımızı düşünerek gençlik aşkının daha unutulmaz olduğunu düşünüyorum.
Çocuk aşkı genelde daha saf duygulardan oluşurken gençlikte devreye hormonlar da dahil olur. Genel olarak düşünücek olursak herkes için çocukluk aşkı farklıdır aklına gelince hafif bir tebessüm bıraktırır.
Benim çocukluk aşkım belli: Sarı kırmızıdır rengi, üstüne gül koklamam, Taçsız Kral öyle istedi. 💛❤
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Genelde gençlik aşkı unutulmaz çünkü 20li yaşlarda duygular tam oturuyor.. Ben birini platonik sevdiğim halde unutamıyorum belki bir mucize gerçekleşir umuduyla yaşıyorum ama yinede imkansiz işte..
En İyi Cevaplar