Erich Fromm diyor ki "Önemli olan sözler değil davranışlardır. Sevdiğini söyleyen birisi yerine sevgisini gösteren birine inanın." Birisine Seviyorum demek ve hissettirebilmek ayrı şeyler. Tamda bu yüzden davranışa yansımayan hiçbir şey gerçek değildir.
Sevdiğini Söyleyen mi Yoksa Gösteren mi Makbuldür? Siz Hangisini Yapıyorsunuz?
Söylemek her konuda olduğu gibi bu konuda da kolaymış gibi geliyor bana. Hem söylemek tek başına yeterli, samimi ve gerçekçi de gelmiyor açıkçası. Bu yüzden sevdiğini göstermek, hissettirmek en makbul olanıdır.
Sadece söylediğimle bırakmam kuru kuruya seni çok seviyorum falan fistan hikaye. Önemli olan kişinin kim olduğu sevgilimse izin vermeyecek hali yok sürprizin de organizasyonun da kralını yaparım o görür. Ama hoşlandığım flört falansa çekingen oluyor hiçbir şeye izin vermiyor ne eve bir şey göndertiyor ne organizasyon ne sürpriz işte burada devreye onun yapısı giriyor. Karşımdaki izin verdiği ölçüde yaparım salsa neler yaparım da işte... flörtler çekingen salmıyor anca böyle kuru kuruya seni seviyorum bilmem neyle idare ediyor eden.
Sevdiğini söylemek basittir herkes söyler ama bunu hissettirmek yaşatmak önemlidir. Hem seviyorum deyip hem bunu kendi içinde yaşamayı tercih ediyorsa demek ki sevdiğini sanan insanlardan biri olmuştur.
Bir amaç uğruna sevdiğini söyleyerek karşısındakinin duygularını hor kullanan insanlardan değil, sevdiğini hissettirerek belli eden ve yine de yaranamayan yalnızlardanım😃
guvenemiyorummmmmm :) guven problemim varrrrrr :) bu sacmaliklar yuzunden artık erkeklerin atomu parcalamasi lazim :) seviyorum olmaz askim hissettir :) hissettinmi evet askim ama molekullere böl her sn yanimda ol :) çıta yükseldi çıta:)
Gösteren elbette makbuldür ancak bunu karşı tarafında anlaması gerek showa dönüşmemeli. Bu arada sen bunu deyince aklıma Yuri Orlov karakterinin bir repliği geldi.
kesinlikle öyle sevgi her sekilde gösterilebilir onun için yemek yapmak sevdiği bir seyi onun için almak vs vs.. buna birçok örnek verilebilir.. sözle söylemek elbette güzel ama söylemeyincde bende sevmiyor algısı oluşmaz
Gösteren tabi ki boş boş seni seviyorum diyip altı boş süslü laflar ile 18 yaşındaki genç kızlar bile kanmaz artık. Sevgiyi göstermek gerekir ilmek ilmek emek vermek gerekir ki sevgin gün geçtikçe büyüsün güçlensin