AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
6 yıl süren hala birlikte olan evlenenler biliyorum ön yargılı olmayın 😂
Sanal sonuçta. Ne kadar seversek sevelim, olumsuzluklar ortaya çıkıp aşklar yarım kalıyor.
Kabahat İnternetin değil tabiki çünkü dürüst değiller... Zaten çoğu da sırf çıkar amaç peşinde
Uzun sürmez diye bir şey yok ki. Sevgi olduktan sonra sonsuza kadar bile sürer.
İnsanın niyeyinkn flört olduğu basitçe elde edildiği için ve basit olan şey ucuz şeydir
Güven sorunundan olabilir. İnsan yakınındakine güvenemezken uzaktaki insana nasıl güvenebilir ki.
Tanışmadım bilmiyorum ben sürdürebilirdim sanırım 😁
Samimiyet dürüstlük olsa iki taraftada neden sürmesin ki ama bir taraf hep oynar
Yüz yüze tanıyınca da uzun sürmüyo. Yapan her türlü yapıyo
3.5 sene sürdü niyetlere bağlı boş konuşanlara aldırış etme güven işi ve risk aynı zamanda.
Yaşanılam problemlerde bitirici değil de çözüm üretici olursa her iki tarafta gayet güzel sürüyor. Ben netten tanıştım ve şu an evliliğe götürmeye çalıştığımız iki yıllık bir ilişkimiz var. Isterseb olu :)
Öyle uzaktan uzaktan hic konusmadan nasılda bağladın beniii... 🎶 gökselin sarkısının dile geldi durumdur sanal aşk 😅
Sanal ilişkiler ciddiye alınmaz çünkü sanal ortamdaki kişiyle gerçek hayattaki kişi çok farklı olabiliyor. Ve günümüz şartları kimin ne çıkcağı belli olmuyor. Güvenmek ise herkese yapabileceğimiz bir şey değil. Bu.
Bence bir insan erkek ya da kadın olsun internetten tanismak daha mantikli resimlerini gorebilirsin arkadaslari kim bakabilirsin daha cok tanirsin ayrica internet olmasaydi yolda bile gorsen bakmazdin gecer giderdin.
Öyle genelleme yapmak yanlış olabilir. İnternetten tanıştığım insanla nişanlanıyorum. Bazen bazı şeyler aracı olur. Ki kendisini çok seviyorum. Doğru kişiyi beklemelisin. Kısmet bu. Aramakla ya da acele etmekle olmaz.
Çünkü telefonunun bozulsa ilişki biter. Çok saçma değil mi
🙂🙂 iyi yorum🙂
Tanıyamıyorsun ki.. reelde samimi olmasa da bunu mimiklerden anlayabiliyorsundur ama net üzerinden zor. Güven yok
Çünkü yalanlar üzerine kurulması kolay
Bende acı bir tecrübe ettim malesef öyle olması gereken bu belkide bizim beklentilerimiz çoktu
Çünkü bazi şeyleri gizlemek uzaktan, hic temas olmayinca daha kolay. güven eksikliği bence
Büyük konuşmamak lazım ben kötü değilim sonuçta benim gibileri vardır
Ben genelleme yapmadım zaten olmuş olabilir banane bundna
genelde erkeklerin niyeti belli sizde onlarda aşk arıyorsunuz o yüzden. tamamen görsellik ve menfaatçilikten
Boş laf benim kuzenim nasıl evlendi peki 4 yıldır evli boş konuşmayın.
Hem uzak mesafe olduğundan zorlar, hem de taraflar birbirini yanlış tanır
Gayette sürüyor ben instagram da tanışıp 4 sene sevgili kaldım ki uzak mesafe ilişkisiydi ama engel olmadı. Tabi sonra anlaşamadık kültürlerimiz uyuşmadı ayrıldık ama aşka hiç bişey engel değildir
Içerisinde gerçeklik olmayan iliski ölmeye mahkum...
Sosyal hayatı olmayanların işi bu, bunlar da sorunlu tipler olduğu için...
Genelde amaclarin cikar iliskisi oldugunu düşünüyorum.
Çok dengesiz ve yalancılar var
Onun için öyle deniyor
İki taraf da düzgün ise neden olmasın
Herkesin kendi tercihi istendikten sonra olabilir olmaz diyenin yarası vardır muhtemelen
Iki iliskiyi de terazinin 2 kefesine koyup tartacaksin hangisi daha agir basiyorsa ona karar vermelisin
Külliyen yalan. 3,5 sene sürdürdüm. Tabi bir süre sonra gördük birbirimizi reelde. Ayda 1 falan buluşuyorduk.
işi bitik ten sonra yani sıkıldıktan sonra aman boşver ben onu tanımıyorum o beni tanımıyordurilişki diye kalmaz
Kişisine göre değişir
Çünkü doğru kişiye denk gelmiyorsunuz dur biz arayipda bulamıyoruz bulsak zaten kacirmicam
Kişiden kişiye göre değişir bence karakter meselesi 😊
Yürür yürür evlenenler var bir sürü
İnternet kesilen kopan bir şey, ordan olan ilişki se kopar işte
çünkü gerçekte yüz yüze gelmeden yürümez bu kadar basit
sanaldan tanışıp reele geçilmeli uzun süreli sanal yürümüyor 4 yıl yaşadım
Yok sürüyor tanidiklarim hep internette tanisti, aralarında 4 senelik sevgili olan da var evlenen de
İşte o evlenecek kişi yi bulamiyorum
şu an ki sevgilimle tinder'dan tanıştım. 9 aydır beraberiz. Evlilik yoluna doğru gidiyoruz.
Beklentilere gore degisir, neden olmasin
Olabilir evlenenler bile var 💁
Bı ben bulamdim
Sürüyor ki benim 7 yıl sürdü
Real e taşınmadığı için
Bunların hepsi sosyal baskı 😉
Hayaller hayatlar uymuyor çünkü.
Güvensizlik olmasından dolayı
Nasip bu işler evlenenler bile var
İlişki uzun sürer arada mesafe varsa sürmez
Çünkü yalanci olurlar
Biz tanıştık şu an nişanlıyız :)
Ne kadar sürdü
2 sene sonra nişanlandık
Neden uzun surmesin ki internet devrinde yaşıyoruz
Sanaldan tanımak imkansız olduğu için
Sanal kisi sanalda kalir
Yoo gayette sürebilir
Kim demiş sürmez diye artık günümüzde internette daha samimi dürüst insanlsr var
Kimseyi ilgilendirmez sürebilir
Arada mesafe varsa zor
mesafe etkili o konuda haklısınız