Yani olmaz, yürümez gibi şeyler söyleniyor. İşte biliyorsunuz nasıl bakıldığını.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGerçek hayatta tanıdığın tanıştığın kişiler, birden hemen hayatına girmez. önce tanır huyunu suyunu fiziksel özelliklerini çevresini eğitimini kültürünü edebini adabını vs vs görerek hissederek tanıyarak en önemlisi yaşayarak öğrenirsin uzun süreli ilişki yaşarsın.
Sanal ortamlarda ise bu her zaman olmasada genellikle ya da çoğunlukla diyelim karşındaki ya da sen olduğun gibi hissettiğin gibi değilde olması gerekenmiş gibi görünüp olmaya çalışırsın. Klavye insanı güzelde yapar yakışıklıda yapar kötü alışkanlıklarıda yoktur. Ayıp örter gibi gibi gibi. İş ciddiye bibice yalanlar ortaya çıkar çıkmak zorundadır. Malesef herkes kendi ayıbını eksiğini klavye ile kapatmayacak kadar cesur dürüst değil.02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de mesela görücü usulü sanal ortamdan daha az tanıma sağlıyor. Ama ona bişey diyen yok.
- +1 yıl
Doğru görücü usülü ile daha az tanıma fırsatın oluyor. Görücü usulunu her ne kadarda onaylamasamda görücü usulunde emin ol daha çok araştırma yapılıyordur. Eşler tanımasada aileleri araştırıyordur. Bu farklı bir konu zaten.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnternetten tanışıp evlenen bir çift tanıyorum kadın evine davet etmişti gittik sohbet esnasında eşiyle nasıl tanıştıklarını falan sordum anlattı sosyal medya üzerinden tanışmışlar farklı şehirlerde yaşıyormuş ikiside evlenmeden önce görüşmüşler bu arada kadının iki çocuğu var ilk evliliğinden ikinci evliliği bu evlilikleri hala sürüyor ama çok sıkıntı yaşıyor kadın eşi madde bağımlısı çıkmış kadın bunu evlendikten sonra öğrenmiş bazen içince kendinde olmuyor korkuyorum diyordu bıraksın diye uğraşmış arkadaş çevresinden koparmaya çalışmış hiçbir faydası yok en son kadın evini taşıdı belki çevreden uzaklaşırsa arkadaşlarıyla kopar diye hiçbir işe yaramamış kadın neden katlanıyor derseniz ikinci evliliği ve adamdan çocuğu oldu bu yüzden boşanmayı göze alamıyor
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Ne bok yediğini bilmezsin aşkım berkelere gidiyorum der mervelerde çıkar göremediğin için zamanla unutursun ben mesela aşırı sorgularım güven problemim var aynı binada oturduğum sevgilime bile 50 tane soru soruyorum oysa ki kapıda arabası duruyor nfjsjdkskaka uzak mesafe ilişkisi kesinlikle yürümüyor denendi onaylandı 👌🏻
10 Yorumla
+1 yılGüven kırıklıkları olur sana der yapmadım ama yapar ben tavrımı koydum ya ilişkilere yani eğer bir kız biriyle telefondan tanışıyorsa başka erkeklere de yazıyordur mesafe ilişkisi erken bittiyor genelde güven sorunu olduğu için veya sıkılıyorlar heves gibi gelen bir şey bitiyor yavaş yavaş adam gibi seveyim evleneyim yok şimdiki kızlarda kimin canını yakabilirim diye dolanıp erkek arıyorlar böylelerini siceksin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
120Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Reel olmayan hiç bir ilişki uzun sürmez
30 Yorumla
+1 yılSanal ilişki için güven önemli.
Daha önce hiç görmediğin dokunmadigin opmedigin birinin günlük hayatta neler yaptığını bilmiyorsun.
Kimlerle görüşüp görüşmediğini yalan söyleyip söylemediğini anlayamazsın.
Ufak tefek sorunlar yüzünden ilişki biter.
Mesela
Bunu yapma şunu yapma bunu engelle bu fotoğrafı kaldır şuna yazma geç cevap verme neden yazmıyorsun neden geç görüldü attın gibi sorunlar ortaya çıkacak ve bu sorunlar karşı tarafın ondan soğumasına neden olabilir.
Birbirinize her ne kadar guvenseniz ve sevseniz bile maalesef bir gün ayrılacaksınız10 YorumlaSürmez diye bir şey yok. Niyetler net olduktan sonra gayet güzel sürer evlilik bile olur.
Sıkıntı şu ki sorunlu sıkıntılı insanlar birbirlerini sanal ortamda bulup dengesizleştirip seviyoruz diyorlar. İlişkiyi reele dökmek için çabaları olmuyor.
Sen söyle şimdi. Bu çaba olmadan yürümesi mümkün mü?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsöyleyenlerin çogu ilişkiyi yürütemiyenlerden çıkan şeyler... ama bu değil ki yürümez veya yürür demek... o iki tarafın arasındaki bağa birbirine güvene baglı... ama tabi bir zamandan sonra ne kadar mesajlassanda konuşsanda net veya telefon üzerinden bir zaman sonra yüz yüze görüşmekte gerekiyo
11 Yorumla- +1 yıl
ama bence bu uzak mesafaden konuşma işide fazla uzatmadan yüzyüze görüşme kısmına gelmeli... çünki yüzyüze görüşürken ki samimiyet veya enerji vs herneyse bu mesaj da vs olmuyor...
Yürüten vardır ama çok az. Sanal ortamlarda kişiler kendilerini değil de olmak istedikleri kişiliklerini sergilerler, kolay yalan söylerler ve sonrası foss
22 Yorumla
Soran+1 yılKonu da o zaten. Sanal ortamda ilişki mi olur. Yani sanal ortam aracı olamaz mı? Gerçek hayatta tanımak için
+1 yılSanal ortamda maske takılır gerçek resimler paylaşılmaz gerçek karakter yansitilmaz diye düşünüyorum.. Yani kişi olduğundan farklı her kiliga şekle girebilir. Yazdıkları ile doğru orantılı olması lazım. . Tutarli olması lazım. . Belkide ruh hastası sorunlu birisidir bilemessiniz..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru. Ama şu var ki insanlar tanımadan sosyal medyadan bir ilişkiye atlıyor uzun sürmüyor. Benim demek istediğim sosyal medya aracı olabilir ama buluşup, tanışmak gerekir. Aylarca birlikte vakit gecirlilmeli.
- +1 yıl
Sanal evet belki bir vesile ama asıl vesile işyeri olabilir arkadaş ortamı olabilir akraba eş dost olabilir yani tavsiye edilen çevresinde iyi ve karakterli tanınmış ya da taniyacaginiz insanlar önceliklı olmalıdır. . Sanalda herşey resimler bile farklı olabilir
+1 yılKişiyi davranışlarından konuşmalarından analiz yapmayı başarabilirsen çok iyi olur. Hayatta önyargı pekte iyi birşey değil. Önyargıları fazla olanın dünyası sınırlıdır. Sanalda veya gerçek hayatta kiminle tanıştığınız önemli değil, önemli olan hemen güvenmemek ve kendinize zarar gelebilecek şartları önceden görüp ona göre davranılmalı...
20 Yorumla
+1 yılYürümemesinin nedeni güven olmaması. Yüz yüze tanışmadığın için, belli bir süre arkadaşlık kurmayıp direk ilişkiye başladığın için karşındakinin nasıl bir karakter olduğunu ilişki sırasında anlıyorsun. Üstelik karşındaki kendisini saklayabilir tam olarak anlatmayabilir, çözmen zaman alıyor. Belli bir süre sonra uygun olmadığınızı anladığında ilişki bitmiş oluyor. Genel olarak böyle, tersi de sonuçlanabilir tabi. İstisnalar kaideyi bozmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu kim söylüyor ise senin düşmanındır. İnanma ve kendine bak. akıl var, kalp var, ruh var, beden var. Bunların farkında isen, yerinde kullanıyor isen, niyetin güzel, beklentilerin kabul edilebilir ölçüler de ise asla vazgeçme ve korkma. Sen kadınsın ve her şey senin elinde.
10 Yorumla
+1 yılGüven problemi olur, yanında olmadığın için bilemezsin acaba aldatır mı korkusuyla yaşarsın. A kişisiyim diye kendini tanıtır B kişisi çıkar, yalan söyler bilemezsin. Dışarı çıkacağım der çıkma dersin tamam der ama çıkıp çıkmadığını bilemezsin, hatta belkide dışardadır ama söylememiştir. Hepsi böyle olucak diye bir kaide yok tabii. Güven olduktan sonra yürür..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen yürütemem. Bana yazabiliyorsa mutlaka başkalarına da yazabiliyordur. Özellikle de tanışma uygulamalarından tanışılan biriyse. Ayrıca muhtemelen uzak mesafe ilişkisi olacağından insan sürekli telefonda mıç mıç konuşmaktan mesajlaşmaktan bıkar e konusmasan da sen bana değer vermiyorsun tripleri falan. Hiç çekilmez
00 Yorumla
+1 yılBence reele geçiş yapıyorsan int. te kalmadığı müddetçe uyusup anlaştığın için sorun yok hangimiz aktif sosyalizm herkes sosyal medyada bir mekanda bile herkes tlfa gömülü artık tanışma teklif herşey int ortamında ve iş buraya doğru ciddi ciddi gidiyor hangimiz acaba kızın veya erkeğin yanına gidipte benimle çıkar mısın diyoruz geçti o devirler
00 Yorumla
+1 yılÇünkü insanlar internette kendini farklı tanıtıyor buluşmaya gidince anlıyorsun ve yaniliyorsun. Sen kafanda başka bişiyler çiziyorsun söyle şöyle böyle olur falan o kişi senin hayatında yer alabiliecgini düşünürken birde onun 2 yüzünü görünce kadarr kimse kendini internet tanıtıgi.. gibi degl
00 Yorumla
+1 yılBeceriksiz insanların uydurmasıdır bu , sanaldan ilişki olmaz diyenlerin reel de de iliski hayatları tamamen vasattir... sanal ortam bir araçtır hatta reelden daha güvenilirdir öz güveni olmayan insanlar sürekli sanala bo. k atıp durur cesaretleri yoktur...
Önemli olan kişiyi tanıyabilmek01 Yorumla- +1 yıl
Beni eksileyen öz güven yoksunları hicmi cesaretiniz yoktu beee😂😂😂
+1 yılAçıkçası bakış açısına bağlı. Bana kalırsa seni görüp şöyle bir süzüp sonra yanına tanışmaya gelen birinden daha güvenilir. (malesef istisnai kötü niyetliler de olabiliyor) Düşünsene dış görünüşünle seven mi kişiliğini tanıyıp seven mi..
41 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum 👏🏼👏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip çocuk sahibi olanlar var . kim demiş olmaz diye
12 Yorumla
Soran+1 yılÜç yıl içinde boşaniyorlarmis
- +1 yıl
Kim demiş 😅 bide zaman vermişler ya Allahım
+1 yıl2yil kadar sevgililik durumu yaşyan biriyim. Guzelde gunlerimiz geçti. Bunu diyen kişilerin amaçlari farkli olduklari için soyledikleri kesin.. şda bir gerçek erkekl olarak buyuk çogunluluk zevkinin peşinde... arada nadir bulursaniz olabilir... buda bir detay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafın da cok cok dürüst olması lazım ki yürüsün , çünkü net ortamında insanlar her türlü yalanı söylüyor , birçok şeyi saklamak daha da kolay oluyor , ama netten tanışıp illa ki Yürümez diye birsey yok
20 Yorumla
+1 yılBence bu ilişki dinamikleriyle alakalı, nereden tanıştığının o kadar da önemi yok
00 Yorumla
+1 yılYahu bu tamamen insanın kendısıyle alakalı kimse demesin reel den olmayınca yürümez diye. İnsan şerefsizse haysiyetsizse reelden de yürümez. Karakteri tam oturmus bir birey ne boynuzlar ne yalan söyler ne vefasızlık eder. Anlayacağın herşey karakter ve kalpte..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Kim demis? Flort ediyolar onu iliski saniyorlar. Ondan ona geciyirlar. Bal gibi yurur. Nice evlenen var bu sekilde. Hatta daha saglikli. Nirmal hayatta sans bulamayanlar netten kafasina gore birini bulabiliyor
10 YorumlaInternetten tanışıp da evlenenleri çok gördüm.. Bu devirde artık normal tanışmak mümkün olmuyor iyi yönleri de var kötü yönleri de var tabiiki bende tanıştım fakat ailem istemedi.. yürüyebilir ama yürümeye de bilir normal ilişki gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüvensizlik internette herkes düsüst olamıyor yalan yanlış ve özgür davranıyolar kimliklerinin ve larakterlerini saşırıp doşına cıkıp gizleniyolar buda güvensizlik oluşturuyor ve ilişkiler kısa sürüyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılreel ya da sanal tanışmak çok önemli değil bence. niyet önemli. çevremde sanalda tanışıp uzun süreli arkadaşlıktan sonra evlenen arkadaşlarım var. toplumun ön yargısından dolayı sanalda tanıştık diye söylemiyorlar. ama mutlular
00 Yorumla Ön yargı ile yaklaştığınız için. Baştan olmaz algısı ile yaklaştığınızdan. İnternet aslında reel hayattan daha gerçekçi. Çünki insanlar burada daha cürretkar lar. Amaçlar gizli değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Birlikte zaman geçirme olmadığı için konuşma üzerine kurulu bir ilişki olur konuşulcak şey de her zaman bulunmaz anlatılcaklar bitince sıkıcı olmaya başlayabilir
10 Yorumla
+1 yılÇünkü, mimikler olmadan göz kontağı olmadan ve gerçek bir konuşma olmadan diğer unsurlar yetmiyor tanımaya. Ve de yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok digru 😊😊
+1 yılSadece sanal olarak birşeyler yaşandığı İçin gerçeklikten uzak oluyor malasef
10 Yorumla
+1 yılcahil cühela söylemler sanki nettekiler zebani ag, onlarda dışarıdaki insanlardan ibaret.
10 YorumlaYalanlar üzerine kurulu ilişki olduğu için iki tarafta kendini olmadığı gibi tanıtıyor yalanlar söylüyor sonra bunlar ortaya çıkmaya başlayınca eskisi gibi değiliz diyip ayrılıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTanısılan ortamla ilgisi olduğunu sanmıyorum pekala internetten tanışıp mutlu olan çiftler de olabiliyor bu bence tarafların anlaşıp anlasamamasi daha çok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yıl2. yılımız o Almanyada okuyor -ben türkiyede ve çok da mutluyuz iki ayda bir kesin türkiye ye geliyor hiçte öyle genellemelere gerek yok bizde internetten doğrusu instadan tanıştık çok da mutluyuz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. çünkü böyle tanışmalarda insanların gerçek özelliklerini anlayamazsınız. insanlar size sizin etkileneceğiniz ama gerçekte olmadığı gibi tanıtırlar kendilerini. sonra gerçekler birer brer ortaya çıktıkça olaylar tatsızlaşır
00 YorumlaGörüşemiyorsanız yürümez. Nereye kadar mesajlaşıp, telefonda görüşeceksiniz? Belki bir süre yanında olmaması sıkıntı yaratmaz, ama zamanla bunlar yeterli gelmeyecek.
00 Yorumla
+1 yılİyi de sosyal medya sadece aracı. Buluşup tanışıyorlar. Ne farkeder nerede tanişildigi... sana katılıyorum aynı düşüncedeyim kişi dürüstse sorun olmaz değilse sanal burası bahanesine sığınıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBence yürür, iki tarafında düşünceleri, beklentileri, karakter yapıları aynıdır anlaşılır ve birbirlerine güvenilir veya güvenmek isterler ilişki yürür
00 Yorumla
+1 yılGerçek hayatta o enerji uyuşmayabilir belki. Güven problemi olabilir, bir erkek veya kız birden fazla kişiye yazabiliyor ve anormal karşılanmıyor sonuçta
00 Yorumla
+1 yılsanaldan başlayıp reele dökülüyorsa ve arada uyum, saygı gibi şeyler varsa uzun sürebilir çok rahat
yeterki karşındaki kişi düzgün insan olsun10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sürdüğü olmustu hayal gibi bir şeydi:) ama her guzel seu gibi bitti, ama çok güzeldi
10 Yorumla Başlarken çok şüpheli başlar sonra öyle sürüp gitmesi yüksek ihtimal
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben burdan tanıştım uzaktayız şu an yanına gidemyorum Corona yüzünden.
Ama 2 defa buluştuk. kendisini anlattığından iyidi şükür. Yani şuanlik memnunum ama nasıl tanistiniz ilk ne konuştuğunuz nasıl sohbete geldiğiniz önemli05 Yorumla- +1 yıl
Bu siteden mi tanıştın
Cevap sahibi+1 yılevet ama beklenmedik şekilde
- +1 yıl
Derken?
Cevap sahibi+1 yılistersen özelden anlatayım?
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu kesin bir şey değil internetten tanışmayanlar da iki güne ayrılıyor ki benim en uzun ilişkimde de internetten tanışmıştık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılUzun sürer de sürdürmek isteyene.. Bu zamanda netten tanışmayan çiftler mi kaldı? Kimse bunu söylemek istemez ama. Ya arkadaş vasıtasıyla ya da tesadüfen. Dürüst olabilmek önemli.
00 Yorumla
+1 yılBen sosyal medyadan biri ile tanıştım ve 1 buçuk yıldır birlikteyiz imkanlar biraz zor oluyor ama seviyoruz birbirimizi
03 Yorumla- +1 yıl
@Adacx hiç olmadı hbiz buluşurken de telefonlarımızi karıştırmayız hesaplarımız birbirimizde yok çünkü güveniyoruz birbirimize ve her gün telefonda ennaz 1 saat konuşuruz
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Sana seks objesi olarak bakıyorsa zevkini alana kadar sürer ama sevgi ön plandaysa o ilişki uzun sürer tabiki uyum olduğu sürece :)
00 Yorumla
+1 yılNeden sürmesin ki. Bu tanıştığın ortamdan ziyade birnirinize uygun olmadığınız içindir. Benim çok tanıdığım var böyle tanışıp çoluk çocuğa karışmış.
00 Yorumla
+1 yılçünkü düzgün kişiliği olan hiç kimse nette ilişli aramaz
25 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle düşünüyorsunuz ki beki düzgün biri vardır 5parmagin hepsi birmi
- +1 yıl
@Poyrazseymen istisnalardan bahsetmiyorum genelde oyle ama
- +1 yıl
Ben arıyorum mesala bulamiyorum
- +1 yıl
@Poyrazseymen bulursun inş
- +1 yıl
İnşallah arıyorum bulursam anlasa bilirsek ciddi doner
Sürer insanlar birbirine karsı saygılı dürüst olursa neden olmasınki
12 Yorumla- +1 yıl
Profil fotonu saygıyla beğendim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Aslında bu işin internet i reeli kalmadı...
Reel de tanıdığın sahte , Sanalda tanıdığın adam / kadın çıkabiliyor...
Ş. siz her yerde ş. siz anlayacağınız 🙄00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü tanıttıkları gibi kalmıyorlar buyuzden karşı tarafta bir beklenti içine giriyor beklentisi çıkmayınca bitiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı. Zaten sosyal medyadan tanışmış yine bulurum kafası, sınırsız alternatifinin oldugunu düşünür.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşamasan bilemezsiniz. Muhtemel güven problemi olabilir
00 Yorumla Dürüstlük, sdoğruluk olmazsa karşılıklı güven tesis edilemezse evet uzun ömürlü olmaz O ilişki.
00 YorumlaÇünkü saçmalık, yalan dolan palavra yaşamayın boşverin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenımde uzaktan bir ilişkim vardı 2 sene sürdü onu sadece 1 kez gördüm sonra konusmadık falan o sevgılı yaptı ben yaptım falan unuttu sıkıldım dedi seni görememek koyuyor dedi ama bence uzaktan ılıskı guzel bısey ınsan gormeden de dokunmadan da sevebılyor
00 Yorumla
+1 yılTamamen aynı koşul düşünce duygu ve şartlarda olmanız gerekiyor.
00 YorumlaYoo sürüyo toplamda 10 yıla yayılan bir ilişki yaşadım ama çok acı çektim bazen acı çekmeye devam ediyorum
00 YorumlaBurda heralde adktan aglayanlarin hepsi sanaldan :/
00 Yorumla
+1 yılVallahi benim ilişkim yok ama yıllardır süren dostlukları var
00 Yorumlareeldekiler çok uzun sürdüğü için sanal kısa sürer :)
00 YorumlaOlmazdiye birşey yokama ciddi şekilde özveri karşılıklı sevgi ve güvene ihtiyac vardır ben yürütebiliyorum mesela 2 senedir
04 Yorumla- +1 yıl
Aynı şehirde değiliz. İlk önce tanıştık 1 seneyi aşkın bir süre mesaj ile konuştuk sonra bir süre kopukluk oldu ama vazgeçemedik birbirimizden tekrar konusmaya başladık 3-4 ay daha mesaj ile konuştuktan sonra sesli olarak konuşma kararı aldık resim yollama sesli konuşma sonrası sevgili olmaya ve yüz yüze görüşmeye karar verdik görüştük ve sevgili olduk halen devam ediyoruz yaklaşık 6-7 aydır sevgili gibiyiz ama 2 seneyi aşan bir irtibatımız var aramizda 13 saat lik bir yol farki var
- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem