+1 yılBirini geçmişiyle yargılamam, eleştirip onu kırıcı şekilde davranmam. Yaşadıklarını özgür iradesiyle gerçekleştirmişse özneldir; kişisel kararlarıdır ve bunun yaptırımlarını ileri aşamada düşünmelidir. Saygımı bozmam ama bana uymayacak derecede zıtlıklarım varsa onunla evlenmek gibi bir gaflete düşmem. Her insanın kırmızı çizgileri ve prensipleri vardır; aşılan yerlerde kimse kimseyi kabul etmek zorunda değildir. Yahu devletler bile geçmişine bakarak geleceklerine yön veriyorlar. Bilelim ki geçmişte neleri sorun etmiş, negatiflikleri nelermiş aynı hatalara düşmeyelim. Beklentilerimizi ona göre şekillendirelim. Mesela gereksiz anlamlar katıp da değer verip sonradan pişmanlıklar yaşamayalım. Şahsen hiç ilişkim olmadı daha bu bağlamda benden önce ilişkileri olmuş bir kızı istemem söz konusu dahi değil. Şimdi onun kafasında bir sürü insan profili oluşmuştur tek olup son olmak en iyisi diye düşünüyorum. Kendi fikrim hiç kimseyi bağlamaz. Şeffaflıkla dile getiririm anlatırım, sorduğu her soruyu cevaplandırırım. Geçmişimde yaşadığım bir tane siyah nokta, şüpheli olay yoktur; karşımdakine tahsis ettiğim güvenle paralel -eğer o bana inandıysa, yeterli güven kurulduysa- oturtulacak sorgulamalardır bunlar. Tam anlamıyla ruh eşim diyebilmem için uyumlu olmalıyız belli konularda. Güven problemim var geçmişi takarım. Mutlu olamayacağım bir ilişkiye başlamam bu yüzden. Herkes denk olmalı.
En somut örneği tarih konusuyla vereceğim. Geçmişini tam olarak bilemeyen milletler bile geleceğine sağlıklı yön veremiyor. Geçmiş demek tecrübe demektir, ona bakılarak birçok öğreti bilgi edinilebilir. Eşimin geçmişi gayet net olarak benim için kırmızı çizgidir. Benden önce sevgilisi ve cinsel birlikteliği olmasını istemem. Güven problemi olan bir insanım, mutsuz bir ilişkiye başlamak ikimizi de yıpratır. Karşımdaki kişiye ve kendime saygımdan geçmişi önemserim. Flörtüm bile olmadı daha, bu yüzden geleceğime yön vermek adına geçmişi irdeleyip çıkarımlarda bulunurum.
Yalnız bu olay sadece kadına yaftalanmamalı düşüncesindeyim; erkek kişisi de geçmişinin tertemiz olmasını sağlamalıdır. Aksi halde kendi geçmişi kirliyse karşısındaki insanı da hiçbir şekilde sorgulama hakkı yoktur.124 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende onun tüm geçmişini biliyorsam olabilir yoksa olmaz gibi ya. Tüm geçmişi ayrıntılı biliyorsa büyük ihtimal çocukluk arkadaşım falan olması lazım kız yoksa bilecek beni detaylı olarak. Bende onu iyi tanıyorsam olur yoksa ilk kavga sen şöyle pisliksin sen böyle mikropsun geçmişinde böyle diyecektir. En temizi bende bileyim kavga edersek ağızım laf yapsın en azından.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet, neden olmasın.
Hani kimin ahını almışım, kimi sever gibi yapıp kullanmışım, kimi kandırıp vaatlerimi tutmamışım..
Yokmuydu sevdiğim, aşık olduğum vardı. Ama ne beni geçmişimle sorgulayabilir ne de ben onu sorgularım. Çünkü o zaman ne o vardı yanımda, ne ben vardım yanında. Önemi olan birlikte, bundan sonraki adımlarımız.00 Yorumla
Evlenebilirim benim için sorun teşkil etmez. Burada sorun yaratmayan şey benim geçmişimin çok temiz ve kusursuz olması değil elbette. Sorun yaratmayan şey geçmişte yaşanması. O kişi hayatımda yokken olan olaylar için zaten gelip benim yüzüme vuruyorsa bazı şeyleri ya da beni yargılıyorsa o kişinin doğru kişi olmadığı aşikardır benim için. Şahsen ben kişileri geçmişleriyle yargılamasam da hayatımı birleştireceğim insanın geçmişini bilmek ister ve bir noktada hakkım olarak görürüm. Ancak bilişim onun yüzüne vuracağım anlamı taşımayacaktır elbette. Sıkıntı olmaz geçmişimi bilmesi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Evleneceğim kişi tüm geçmişimi bilmeli zaten, gizli saklım olmamalı beni her şeyimle kabul etmeli..
20 YorumlaSakın geçmiş ilişkilerinizi kadın olun, erkek olum fark etmez partnerlerinize, eşinize söylemeyin. İlişki uzmanlarının, danışanlarına vermiş olduğu bir numaralı altın kuraldır bu. Eğer açıkça sorarsa yalan da söylemeyin, senden öncesi senden öncesidir, geçmiş geçmişte kalmıştır diyin. Bu cevabınızı beğenmez de deşmeye kalkarsa bu konu hakkında konuşmak istemediğinizi yineleyin ve eğer talep ederse de ayrılın. Çünkü bu meselenin üzerine bu kadar giden insan gerçekleri öğrenirse sonrasında size rahat vermez, hal ve tavırlarında keskin dönüşler olur, ilişkiniz tabiri caiz ise boka sarmaya başlar ama eğer siz dürüst olmayıp yalan söylerseniz de hem ilişkide güven temelini yıkmış olursunuz hem de karşı tarafı aldatmış olursunuz. Bunu kimse hak etmiyor, o yüzden dürüst olun. (Can tehlikenizin var olduğunu düşünüyorsanız o ayrı ama, yine de can tehlikesi yaşayacağınız biriyle öncelikle sizin birlikte olmamanız gerekir, ondan derhal ayrılın) Uzun lafın kısası geçmiş ilişkiler, yeni ilişkilerde bahsi edilecek konular kesinlikle değildir. Misal olarak bile bahsetmeyin geçmiş ilişkilerinizden. Hiç yaşanmamış gibi hayatınıza devam edin. Sormayın, sorulursa cevap da vermeyin.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Konuyla bağlantılı bir cevap oldu ama direkt sorunun cevabı olmadı. Geçmişini komple bildiğim bir kişiyle evlenebilirim ancak geçmişinin ne olduğuna bağlı. Geçmişinde adam yaralama, gasp, tecavüz, dolandırıcılık, madde bağımlılığı vs. durumları olan biri ile evlenmek isteyeceğimi zannetmiyorum. Eğer ilişki bazında bakarsak o zamanda geçmiş ilişkilerinden nasıl ayrıldığı önemli, düzgün bir ayrılık varsa sorun olmaz, ama günübirlik ilişkilere çok düşkün bir hovarda ise yine kendisiyle evlenmek isteyeceğimi zannetmiyorum.
+1 yılYani bilmesin de herhangi bir sıkıntı yok Eğer bir insan geçmişini de yüzüm kızardı Herhangi bir suç işlemediyse veya hiçbir sonuca bulaşmadiysa yani karşı tarafın senin geçmişini bilmesi hiçbir şeyi değişim vermeyecek burada Önemli olan insanın geçmişinden ne yaptı Hani kimseye anlatamayacak bir şey yaptıysa o zaman biraz sıkıntılı bir durum olabilir Şahsen ben geçmişim de kötü bir şey yapmadığım için karşı taraf bilse de hiçbir şey fark etmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar a. p tal kadınlarsınız ki, gecmisinizi anlattığınız erkegin tüm geçmişini açık açık size söylecegini düşünüyorsunuz
Evli kadinlarla yatiyorlar. Günübirlik iliskiler yaşıyorlar. Instadan kız düşürüp arkadan beceriyorlar
Siz de zannediyosunuz ki karşınızdaki cok masum hemen her şeyi sayıp döküyorsunuz
Birsey diyim mi, ya siz yalan söyluceksiniz geçmişinizle ilgili ya da karşınızdaki. Ya da ikiniz de yalanlar söylüceksiniz
Keske söylediklerinizle yaptıklarınız uyuşsa , her söylediğiniz şüpheli
Herkes de evlenirim demiş
Dikkat edin erkekler başta kabul etse de sonradan başınıza kakabilir geçmişinizi
Her sey anlatilmamalı her sey bilinmemeli
Nitekim bunu en güzel uygulayan da erkekler zaten 😉 merak etmeyin112 Yorumla- +1 yıl
Yalan söyleneceğine geçmiş temiz tutulsa haltlar yenmese daha güzel olacak her şey
Cevap sahibi+1 yıl@NalinDilda öyle ama erkekler cok da güzel yiyor
Üstüne bir de bakirim diyor
Yapacak birsey yok
Cevap sahibi+1 yıl@ilkeerr suç atmadim
Görüşümü düzgün okursan ben de ayni şeyi yazdim zaten- +1 yıl
Görüş sahibi ben kadınların bu denli rahat olmasına da şaşırıyorum artık
Cevap sahibi+1 yıl@NalinDilda @NalinDilda inan ben de şaşırıyorum
Hatta kadinlar kendi teklif ediyormuş insta dm den. sonra direkt buluşuyorlar
Her erkeğe soruyorum instadan kaç kız düşürüyosun diye "uğraşırsam ayda 1-2 oluyor" diyolar
Derya abla kahve fali diye bir uygulama var , ordakilarle konusuyorum çoğu evli kadınlarla birlikte olmus
Ama sorsan hepsi aşk ariyor
Ne alaka ben de bilmiyorum
Erkekler keyfi için yaşıyor biz ne icin yaşıyoruz bilmiyorum 😔yine evlenirken gidip bakire bir kızı kapıyolar
Ya gecmislerini cok mağdur olmus gibi anlatiyolar ya da hic anlatmayip bakirim diyolar😐- +1 yıl
Aslında en namussuz insanlar evli insanlarla ilişki yaşayan değil mi?
Benden sana tavsiye geçmişinde evli kadınla birlikte olan adamla gelecek asla düşünme çünkü böyle erkekler evlilik kurumuna asla saygı duymayan rezillerdir.
Bir de masum masum aşk aramıyorlar mı Allahım sen bize cidden güzel ve temiz insanları gönder:)
Cevap sahibi+1 yıl@NalinDilda Allah hayırlısını versin de, öyle birşey yaptiysa da söylemez diye düşünüyorum
Ben evlilerle düşüp kalkmıyorum, insallah onların karısına da çakarlar.
+1 yılBu sorunun en güzel cevabı aslında sizi seviyorsa herhangi bir kavga anında sizi incitecek bir söz söylemekten kaçınmasıdır diyebilirim. Eğer evleneceğiniz kişi öfkesini kontrol ediyorsa ve sizi incitmekten korkuyorsa yani kalbinizde onarılamayacak yara açmaya cesareti yoksa evlenin fakat bu belirttiğim özelliklere sahip değilse evlenmeseniz daha iyi en azından iki arkadaş gibi kalabilirsiniz. Ne sizin kalbiniz kırılır ne de onun.
10 Yorumla
+1 yılHerkes sanıyorki geçmişte sadece gizli saklı işler veya utanılacak bir şeyler oluyor. Halbuki geçmişte bir insan psikolojik rahatsızlık geçirebilir veya çocukluğunda, ergenliğinde travma geçirebilir vs aklımıza gelmeyen bir sürü şey. O kişi zaten geçmişine sünger çekmiş, dolayısıyla kimsenin bilmesine gerek yok.
10 YorumlaEvlenirdim seviyorsam.. Ama çok doğru, insan hemen geçmişinden, bildiği tüm yaralarından vuruyor :)
60 Yorumla
+1 yılEvet evlenirim. Geçmişim temiz zaten saklayacak birşeyim yok.😀 Olsaydı bile bilmesi gerekir zaten söylerdim.
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTüm geçmişi bilindiği halde kendisi ile evlenmeyi kabul eden sevgili ,
sevgisi sorgulanmayacak kişi olur..41 Yorumla
+1 yılKimse sütten çıkmıs ak kaşık değil, ben söylerim de onun söyleyeceği ne malum.. tabi kavga konulari da var ki bir kez yaparsa daha aninda ayrilik karari veririm.. gecmiş gitmiş, sürekli ısıtıp ısıtıp önüme koyacaksa kusura bakmasın insan mânâ bulduğunu yaşamadan ölmez.. öndan sonrada da ilahi adalet işlesin.
20 Yorumla
+1 yılKarşımdaki kişi de ben de bilinçli insanlarsak kavga esnasında ne kadar kendimizi kaybedersek kaybedelim birbirimizin püf noktalarından vurmamalıyız, diyelim ki oldu. O zaman da karşımdaki kişinin dik başlı ve inatçı olmaması gerekir yoksa haksız o iken ne hissettiğim umurunda olmayacaktır.
20 YorumlaEvlenirdim belki de neden engel olacak ki evliliğime tüm geçmişimi bilmesi.
Eğer o da isterse evlenirim ve pürüz yoksa hayatında sorun vs sıkıntı olmaz benm için10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişimi saklamazdım ama BÜTÜN geçmişimi noktasına virgülüne kadar bilsin istemezdim. Çünkü geçmişte yaşadığım ilişkilerde benim özelimdir ve geçmiştir en nihayetinde. Pişmanlıklarımı, utancımı ve yanlışlarımı bilmesi ilişkime dürüstlük kazandırmaz. Fuzuli detayları dillendirmemem ise beni yalancı yapmaz.
00 Yorumla Gecmısımde kötü bırsey yokkı. Ayrıca herkes doğum sureciyle bırlıkte hayatın çarklarındakı kendıne düşen bölümde yerini alır hayatın tanımı budur zaten. Herkesin gecmıste sevgılısı. arkadası. dostu , düşmanı, sevenı , sevmeyenı, iyi günlerı , kötü günlerı , olmuştur Adı üstünde geçmiş zaman buna takılı kalan ınsanların ruh saglıklarının ıyı olmadıgını dusunurum yanı benı 10 yıl öncekı mevzuyla yargılamak ya da benım bırısını yargılamam saglıklı bır dusunce yapısı degıldır
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenirim, sonuçta benim ondan öncede bir yaşantım vardı beni geçmişim için yargılacak zihniyette bir kişiyi yanımda bulunmaz zaten. Ben kimsenin benden önceki geçmişini yargılama hakkını kendimde bulmuyorum çünkü ben yoktum o zaman. O yüzden kimsedende geçmişimi saklamam.. Ben evlenirim, o evlenmezse kendi kaybeder.
01 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeye gelirsek.. Evet haklısın yüzüne vururlar geçmişini ama yine de evlenirdim çünkü ben güvenip anlattiysam onun bunu yapmayacagini bilirim evet ki eğer yaparsa alır karşıma konuşurum ve farkına varmasını sağlarım
+1 yılEvet, bilebilir. Geçmişimde kötü, pis olaylar yapmadım. Kimse dört dörtlük değil ki yani hatalarım olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenirdim. Gizlim saklım yok bana dair ne bilmek istiyorsa bilsin
10 Yorumla
+1 yılO herşeyi bilip beni anlaya bilmise ve benimseyip sevebildiyse bende aynı şekilde onu ve onun hayatını düşüncelerini fikirlerini onu kavramışsam sanırım pek karşı çıkan bir durum yok. Çözümlü odaklı bir insanla evlenilir.
21 Yorumla- +1 yıl
Ağzından çıkanı bilmiyor nedemek? Demek ki, içi dışı bir değil ki söylüyor, sorun yapmayan birini bunu dile getirmez çünkü aklına gelmez ama kafasında sorun yapıp dışa göstermeyen biri sadece bunu yapar
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Erkeklerin yüze vurma huyu var. Hiç beklemediğin anda ya da kavgalarda hemen yüzüne vuruyorlar. Madem böyle yapacaksın neden evleniyorsun 🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kisiden kisiye degisir. Erkek arkadasim gecmisimi A'dan Z'ye bilir. O da bana herseyini anlatti. Ne ben onun yuzune vurdum ne o benim yuzume. Gecmise takili olarak yasarsak gelecegi goremeyiz zaten. Onemli olan birbirimizi tanidiktan sonraki hayatimiz..
00 Yorumla
+1 yılTabiki evlenirim, çekinecek bir şeyi olmayan herkes de evlenir diye düşünüyorum. Hatta bilmiyorsa kendim anlatırım bile, utanıp çekinecek bir durumum yok. Hem sonradan hakkımda sürpriz bir şeyler öğrenmesi hiç hoş olmaz...
20 Yorumla
+1 yılEşimle tam nişan öncesi böyle bir yüzleşme yaşadık ve her şeyimi bilerek evlendi benimle güzel de oldu açıkçası sonradan öğrenip huzuru kaçacağına baştan öğrenip o şekilde kurduk yuvamızı
20 Yorumla
+1 yılBen evlenirdim ama benim geçmişimi bile bile yargılıyorsa bende onun geçmişini yargılardım. Geçmiş hatalarla doludur tecrübelerle doludur buna rağmen sende geçmişte böyleydin şimdide böylesin diye benim yüzüme vurursa vay haline. Sonuçta kimsenin geçmişi öyle sandığı gibi temiz değildir. bir gün geçmişte sende böyleydin diye yüzüme vurcak olursa altta kalmam bende onun geçmişini yüzüne vururum.
20 Yorumla
+1 yılEvlenirdim sanırım çünkü herşeyini bildiğim için bana yalan söylemesine gerek olmaz tabi sevmediğim şeyler olacak tekrarı olmayacağına inandırmışsa sünger çekerim onunda aynı şekilde davranmasını isterim benim hakkımda
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş gitmiştir önemli olan geleceğe bakmak değil mi nefis bu ben sinirlendiğinde en derin yarasından vururum oda keza aynısını yapar Geçmişi kurcalamam lakin karşı taraf kurcalamak isterse saygı duyar geçmişimi anlatırım...
00 YorumlaGeçmişinde yaşadıklarına bağlı geçmişi utanç verici ya da başka insanlar tarafından hoş karşılanmayacaksa istemeze tabiki ben isterdim bilmesini , sakladığım ya da utanç verici birşey yapmadım çünkü 🤠
00 Yorumla
+1 yılTabiki evlenilir zaten geçmişini bilmediğinle evlenemezsin zaten evlenmenin en büyük temeli güven değil mi geçmişi gizemliyse ya yalan konuşuyorsa bilemezsin en iyisi herşeyini bildiğin biriyle evlenmek
00 Yorumla
+1 yılLan zaten herşeyi şak diye anlatıyorum. Ppek gizleyecek bir şeyde yok ama ilerde - sizin anneniz çok saftiriktir yavrum - diyebilir çocuklara. Anlatmamam gerekir de umursamam gibi geliyor 😂
10 Yorumla
+1 yılGeçmişimi biliyorsa bna ona göre yaklaşır zaten farklı düşünceleri olan erkekler geçmişe bakıp evlilik düşünmez anlık senden koparabildigine odaklanır. Gerçekten seven insan seni ne yasamissan ne olursan ol kabul eder
00 Yorumla
+1 yılGeçmişim tertemiz çok şükür o yüzden sıkıntı olmaz ama benim karşımdaki insan geçmişi konusunda bana ne kadar dürüst olacak ve o dürüstlükleri ben kaldırabilecek miyim bilmiyorum
19 Yorumla- +1 yıl
O belkiler insanı düşündürüyor işte büyük konuşmakta istemiyor insan, kimimizin ne olacağı belli değil. Herkes her şart değişebilir 😊
- +1 yıl
Gerek gerçek hayatta gerek burda görüyoruz ki çoğu insanda kapanmayan defterler var. Bunu göre göre insan korkar oluyor karşımdaki şu an karşımda benimle vakit geçiriyor benimle bir takım yollara giriyor ama ya kalbi ve aklı başka bir defterde ise. Bu şüphe adamı öldürür. O yüzden iyi bilmek lazım hayatıma alacağım insan neler yapmış nasıl yol ayrımlarına girmiş, hangi kararını kendi vermişte yolunu kendi çizmiş yoksa gönlüne aldığı gitmişte o da başka defterler açmak zorunda mı kalmış. Kısacası herşeyiyle bana sadık benimle olan birisiyle olmak için onun geçmişini bilmem lazım
- +1 yıl
Kesinlikle nefes alıyorsak kalp taşıyorsak eğer vardır herkesin bir gönül hikayesi. Bu hikayelerin kahramanları kimi zaman hudutlara riayet etmiş kimi zaman çiğnemiş olabilir. Amacım moral bozmak, kimseyi küçümsemek, kınamak ya da büyük konuşmak değildir. Çünkü kimse işlemediği bir suçun masumu saymasın kendini denir. Bugün yapılmayanlar yarın yapılabilir beşeriz şaşarız çünkü
- +1 yıl
Amin diyelim amin desin melekler 😌
+1 yılHer şeyi anlatacak kadar nasıl güvenmişim onu bir sorgularım ama bende bırak geçmişi bir kaç derdimi paylaştığım bir insanla bile çok muhabbet edemiyorum dfshdjj
13 Yorumla- +1 yıl
@ufuk3030 yaşıma gore fazlasıyla şey yaşadım tabi insaniz yine de anlatıyoruz üzülsek de kırılsak da
+1 yılGeçmişimi bilen biri benim karakterimi, duygularımı, isteklermi, ne yapıp ne yapmayacağımı da anlamıştır. Beni yargılamadan, karşı çıkmadan kabul edebiliyorsa ya da benimle aynı kafadaysa evlenirdim.
11 Yorumla
+1 yılEvet evlenirim ve bende onun geçmişini bilmeliyim sağdan soldan duymak istemem bu cok daha kötü oluyor... Bunu yaşadım için biliyorum ... Ne yaşamışsa yaşasın bilmek isterim geçmişiyle yargılamam.
00 YorumlaEvlencegim insan gecmisimj bilsin içimi dışımı bilsin isterim.. ben zaten eblencegim insana hayat hikayemi herseyimi anlaticam.. kolay kolay evlenmem olurda birgün evlenirsen oda beni her anlamda ganiyan her anlamda beni bilen hayat hikayemi bilen biriyle evlenmek isterim. Benim geçmişim de yüz kızartıcı utandırıcı birşey yok ne yaptıysam iyiki yaptım öyle olması gerektigi için yaptım gecmisten yana pisman değilim
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşündüğüm adama zaten her şeyi ben anlatırım bizzat. Aksine bilmeyen adamla evlenmem. Anlatacak kadar güvenmediğim biri ile neden evleneyim🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılGeçmişini bilmeyen biri ile evlensende bu sefer onunla bir geçmişin olacak yine aynı duruma düşüp bir takım şeyleri yüzüne vurabilir karakter meselesi geçmişini biliyormu bilmiyormu bu sorun değil sorun seni nasıl sevdiğinde bu yüzden geçmişimi bilsin ya da bilmesin bunun üzerinden bir karar vermem seviyorsam evlenmek isterdim
00 Yorumla
+1 yılBen geçmişmi olmasada. Zamanında olan erkek arkadaslarimi bile sadece arkadaş yanı önüme getiriyor böyle bir insanla evliyim. en ufak kavgada ağzına geleni sayan, zamanla çok değişti tabi eskisi gibi olmadığını söylediğimde de ben buyum diyip kenara çekiliyor. Of
011 Yorumla- +1 yıl
@asfos beni sürekli sinirli stresli bir kadın haline getirdi.
- +1 yıl
@asfos benim kendi özel bı hayatm yok. Nereye gitsem yapışık benimle. Ayrıca evlendim evleneli evden bir yere çıkmadım kendime vakit ayirmadm kuaför yok bişey yok bana 1 bez dahi almış değil. Zaten alamaz çulsuz bide erkeğim diye gezer
- +1 yıl
@asfos sadece iyi günler gecirmiyorum hepsi bu
- +1 yıl
Şöyle şeyleri okudukça bir kez daha soğuyorum evlilikten kesin aşk evliliğidir bide
- +1 yıl
@asfos üzülsün diye demiyorum çoğu böyle zaten mutlu olan görmedim pek
Geçmişimde pek bir şey yok. @aciliisalgam ne yaptın bu kadar geçmişinde 🤭. Geçen yaz ne yaptığını biliyorum ! 😱😱😱
04 Yorumla- +1 yıl
🤷napmisim
- +1 yıl
Sjsjsj
ben a dan z ye geçmişini bilmek istiyorum evleneceğim kişinin ki ona göre evleneyim evliyken geçmişi karşıma çıkarsa sıkıntı yaratabilir o da benim herşeyimi bilecek
00 Yorumla
+1 yılİstemem, kötü bir şey yaptıysam sötlerim ama her şeyi bilen birisiyle evlenemem hasta muamelesi yapar bana shsjsb
10 YorumlaGeçmişimde pişman olduğum bir şey yok. Olsaydım da söylerdim zaten. Bilmeyenle evlenmem, beni tanımadan evlenmesinin ne anlamı var. Evlilik ne demek size göre?
00 YorumlaSoru yanlış eğer seni geçmişine yargilamiyorsa ve seni böyle kabul ediyorsa işde o zaman evlenirsin
15 Yorumla- +1 yıl
@ufuk3030 kesinlikle bahsetmek istediğim bu kavga gibi durumlarda yüze vurmak gibi huyu var çoğu insanın
Evet, daha güzel olurdu. Herkes herşeyi bilip, buna göre evlenmiş. Birbirini her yönüyle, her seçimiyle, hatasıyla kabul etmiş. Mis gibi hayat.
10 Yorumla
+1 yılAsla. Kesinlikle hayır. Ben benle evlenmezdim yani. Bende onunkini bilmiyim zaten ne gerek var böyle şeylere. Yaşıyıp ölelim salın artık. Erkan kim?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Aslaa ilerde bir gün beni yargılar çünkü bilmesi gerekenleri ben zaten anlatırım
20 Yorumla
+1 yılGeçmişimi bilmeyen bir kızla işim olmaz zaten. Dürüstlük yoksa güven yoksa sadakat de olmaz. ve tabi sevgi de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılevlenirdim geçmişimde sorun edilecek bir şey oldugunu düşünmüyorum. ama ben onun tüm geçmişini bilmek istemezdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Hiç sıkıntı olmaz. Hatta ben en ince detaylara kadar anlatırım aklında hiçbir soru işareti kalmasın diye. Yeter ki sevgisini tam anlamıyla verebilsin.
00 YorumlaNeden olmasın. Sinirlenince ağzından çıkanın farkında olmadığı için ciddiye alınmaması gereken sözlerdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman ileride pişman olacağın şeyler yapmıyacaksın ki, ne sen utan, ne de senin geçmişini bilen kişi kabullenmek zorunda kalmasın☺
00 Yorumla Geçmişe takılı kalmayacaksa neden olmasın. Herkesin bir geçmişi var iyi ya da kötü geçmişten çok şey öğrenmişizdir eminim önemli olan şu an ne olduğu.
011 Yorumla
+1 yılben evlenirim sıkıntı yok benim için, evlenmek istemeyenlerin mutlaka geçmişte bir falsosu ya da falsoları vardır
00 Yorumla
+1 yılKişinin esnekliğini göre degisir bu. Benim esnekligim fazla iken karsilastiklarim nispeten daha az veya hiç yok. Sanırım fazla genişim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden geçmişinde utanacal bişeymi var varsada evleniyorsa herseyi labul etmiştir buda sevginin buyullunu göstermezmi
00 Yorumla bu sorunun evlilik yerine iliski oldugunu varsayarak cevapliyorum, evet iliski yasardim gizledigim pek de bir sey yok
00 YorumlaTüm derken tabiki bilsin... ama tüm içinde çekindiğin cinsel hikayense ya da uyuşturucu bağımlılığı falan mı?
00 YorumlaEvlenirdim. İçim rahat olurdu en azından. Tüm geçmişimi bildiği halde evlenmek istiyosa bundan güzeli mi var
00 Yorumlageçmişimi bildiği halde o benimle evlenmek istiyorsa ben zaten dünden razı olurum 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Yuze vurma durumu oluyo ama
Ona ben cesaret edebilirdim. Hatta vardı öyle biri ama gel gelelim kendisinin gözünde 3 kuruşluk değerimiz bile yoktu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. En guzelı bılıyor ıste ve sıkıntı yoksa daha ne ıstenır kı
10 Yorumla- Devamını Gör (330)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat