+1 yılŞimdi birincisi seni burada asla yargılama gibi bir niyetim yok Bunu önce söyleyeyim ikincisi Nişanlım maçoymus silahlı yemiş Senin böyle adamlarla ne işin var Zaten benim de anlamadım Olay şu Gerçekten böyle eli kanlı bıçaklı ve silahlı böyle ayyaş Hani Sabıkalı insanlara kızlar gerçekten tapar olmuş bu işin Tabii çok ayrım boyutu şimdi geldim esas mesela Sen nişanlını aldattığını zaman hiç aklına Onur sevgisi ya da ona olan sevgin gelmedi mi Yani ben böyle bir şeyi nasıl yaparım diye düşünmedin mi hiç bak Madem flörtöz bir halin var o zaman hiçbir şekilde ilişkiye başlama Hani o şekilde yaşamak Bunu yargılamak için demiyorum Yanlış anlama Çünkü insanlar ikiye ayrılır flörtöz insanlar birbirine bağlı insanlar Çünkü sen hep flörtöz oluyorsunuz olmadı hani kimsenin canını yakmaya kimseyi oynamaya oynatmaya gerek yok çünkü şöleni düşün karşı taraf her ne kadar maganda bir tip de olsa onu da bir kalbi var Hadi ben her zaman görüş yorumlarım da şunu söylüyorum ya günümüz ilişkileri günümüzün bozuk ilişkileri işte Tam da anlatmak istediğim bu insan elindekinin değerini bilmiyor veya bir anlık Nefsine şehvetine hakim olamıyor sirf genç yakışıklı alımlı ve karşı konulmaz cazibesine mi insanları anlamıyorum ama Allah seni tez gönder ıslah etsin diyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Siz söylemeseniz bile bir şekilde ortaya çıkacaktır.
Ki bunu baştan düşünmeliydiniz.
Ayrıca foto, video ve benzeri bir şey olmadığından emin de olamazsınız.
Anlatın bunu.
Sonu ölüm değil sonuçta,
Yarın farklı bir şekilde ortaya çıktığında çok geç ve geri dönülmez noktada olabilirsiniz.
.03 Yorumla
Soran+1 yılo an neyin nasıl olduğunu anlayamadım ama komşumda bir delil olduğunu sanmıyorum çok hızlı gelişti her şey keşke yaşanmasaydı kafamdan silip atmak istiyorum o günü
tavsiyeniz için teşekkürler ben de söylemeliyim diye düşünüyorum bana onca emek vermiş birine bu sadakatsizliği yaptıysam ben o kişiyi hak etmiyorum artık ne olacaksa olsun kıvamına vardım sanırım.- +1 yıl
.
1 hata olmuş olabilir,
Ama bunu saklamak başka bir hatadır,
Derken bu 2, 3 4 diye devam edip gider
.
Soran+1 yılhaklısınız söyleyeceğim kendisine teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için
Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı. Benim sana tavsiyem, eli silahlı ve aşırı kıskanç birinin bunları öğrendikten sonra size ya da o kişiye neler yapacağını bir düşünün derim? bence hiç iyi şeyler yaşanmaz.. Bu hayatta herkes hata yapar malesef bu hayat yanlışı düzeltmek için değil yanlışa katlanmak için var..
06 Yorumla
Soran+1 yılsöyleme kararı aldım yapacak başka bir şey yok onun bunu bilmeye hakkı var ben onu hak etmiyorum
Soran+1 yılben bu hataya düşerek aptal oldum zaten neyse karşılığı çekeceğim artık teşekkürler yorumunuz için
Soran+1 yılsağolun teşekkür ederim fikrinizi belirttiğiniz için
+1 yılHep söylerim madem yapmaya gücünüz yok yapmayın bu kadar basit , yok eğer yapıyorsanız yaşayın gitsin gittiği yere kadar nedir bunu sorgulamanın ya da Böyle yerlerde her bku yiyenlere sorgulatmanin amacı... bura da seni eleştirenlerin hepsi tribünlere oynuyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılRezil kepaze.. yarın öbür gün aldatılıp şiddet görmeye başlayınca hemen kadın hakları duyarlarını kasmaya başlarsınız. İnşallah öğrenir ve tekmeyi basar..
81 Yorumla
Soran+1 yılnefret kusacaksanız lütfen cevaplamayın hatalıyım bunu da biliyorum ama düzeltmemin imkanı olmayan bir hata geri dönüşü olmayan bir şey keşke zamanı geri alabilsem adımımı atmazdım o eve
+1 yılBekar bir erkeğin evine girmekle zaten ilk hatayı yaptın. Kusura bakma ama sevmiyosun nişanlını. Arkadaş seven biri nasıl bir başkasının dokunmasına izin verir? Nefsin sevginden daha ağır basıyosa yeterince sevmiyosundur. Bence söyleme ama ayrıl.
61 Yorumla
Soran+1 yılsöyleme kararı aldım teşekkür ederim ondan sonra zaten ayrılırız ben onu hak etmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendine saygın varsa ayrıl uzak dur nişanlandan çok basit birisin çünkü ALLAH senin gibilerinden korusun
Çok basit bahaneler ile çok basit duruma düştün
O yüzden anlat ve gururun varsa çek git
Hayatında biri varken başka erkekle olmak ki nişanlı birisin
Nişanlın bunu yapsa etmediğin laf kalmaz tüm erkeklere mal edersin
Ama su an erkeklerden daha ahlaksiz olan sensin11 Yorumla
Soran+1 yılsöyleme kararı aldım ne olacaksa olsun
+1 yıltam olarak nasıl bir yarım bekliyorsun bizden acaba yinede en iyisi sen bu nişanlına dek bu karantinada kendimle baş başa oturdum ve düşündüm ki ben bir ilişkiye hazır değilim yol yakınken bitirelim zaten benden sana yar olmaz benim kıçm başım ayrı oynuyor de ona saygı değmez trol
11 Yorumla
Soran+1 yılsöyliycem ne olursa olsun artık geri döndürebileceğim de bir şey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılO boku yerken düşünecektin madem nişanlısın ne zıkkım arıyorsun milletin evinde silahı varmış bilmem neymiş kendini nasıl bir hale sokmuşsun bundan utanmayıp kıçını kurtarma derdindesi at nişanı o çocuğu sen haketmiyorsun yaptığından pişman değilsin de çocuk beni vurursa seni vuran vurmuş sende baei hak ermediğin birini bari bırak hakedene gitsin
00 Yorumla
+1 yılBunu tabikide soylemeyeceksin. İçine felan girdi mi komşun. ? Söyleme ve kendi içindeki sesi sustur yoksa daha çok sorun yaşarsın. Yaz istersen konuşalım biraz konuşmak rahatlatır seni. Ama nişanlıma bundan bahsetme. Çünkü onu tamamen kaybedersin ve çok kötü olaylarda yaşanabilir. Onun hayatını mahvetmemek için şişman gerekiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Susman
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi bir eşim vardı aldatiyormuş beni mesajlaşmaları yakaladım boşandık anlaşmalı olarak...
Allah'tan ben elimi kana bulamadım s.. ettim gittim...
Nişanlın çok şanslı evlenmeden yaptın ve sen hak etmedim ben onu diyebiliyorsun vicdanlı birisin...
Söyleme bir bahane ile ayrıl...
Allah hidayet versin ne diyim 🙄21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll bence soru. İnsan şerefsiz, karaktersiz kşar olduğunu bu kadar rahat dile getiremez 😂😂 getirebiliyorsa zaten mide bulandırıcı insan yerine konulmaması gerek
60 Yorumla
+1 yılKurgu güzel, oyunculuklar iyi. 10/7 veriyorum.
3 puanı hala öğrenemediği için ve o komşunla nasıl birden yakınlaşabildiğin sahneyi anlatmadığın için kırdım.
30 Yorumla
ok
20 YorumlaAdam da seninle evlenmeyi beklesin. Bari ona da ver de bekledigi süre boşa gitmesin. 😂😂 Oyyy ne iğrenç insanlarsiniz ya
21 Yorumla
Soran+1 yılnefret kusacaksanız lütfen cevaplamayın derdime derman arıyorum çok çaresizim hatalıyım bunu da biliyorum ama düzeltmemin imkanı olmayan bir hata geri dönüşü olmayan bir şey keşke zamanı geri alabilsem adımımı atmazdım o eve
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tadına varılınca bu işlerden kolay vazgeçilmiyor
cocuk seni gerdekte beklesin sen git ötekine ver
sanmıyorum affedeceğini
affetse bile evlenince nasıl güvenicek
adının çıkması da cabası00 YorumlaElbette söyleyemeyeceksin. Bende benzer bir durum yaşadım söylersen biter herşey... Peki komşunla görüştüğünüzde bahsi geçiyormu bu konunun? Hiç hayal ettinmi onun birkaç arkadaşı daha evdeyken gidip aralarına katılmak?
00 Yorumla
+1 yılHangi kız söylemişte sen söyleyeceksin 😒
Sevişmeye dewamke kaçamak sana Tatlı geliyordur şimdi evlene kadar böyle sürer sonra hanımkız ayaklarına devam..06 Yorumla
Soran+1 yılsöyleme kararı aldım sonrasına allah kerim ayrılırız zaten ben onu hak etmiyorum
- +1 yıl
Şu an evde peçete stoklarını tüketiyorumm 😪gözlerim yaşardı ben bu günleride mi görecektim
Ama yazık ya adama ben başkısın koynuna girdim deme duyunca çok üzülür. Sen benden daha iyilerine layıksın falan de öyle bitti üzülmesin.
Soran+1 yılteşekkür ederim fikirlerinizi belirttiğiniz için
- +1 yıl
Rica ediyorum olur böyle şeyler ama söylemekle en doğrusunu yapmış olacaksın
Soran+1 yıldoğru şeyleri yapmaya çalışacağım
- +1 yıl
👌👌👌
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ömür boyu bu yükü kaldırmak çok zor ama hayatda senin hayatın inşallah hakkında en hayırlısı olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılsöyleme kararı aldım çok teşekkür ederim sağolasınız
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bu kararınız doğrudur ve sizi mutluluğa ulaştırır hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılsağolun teşekkürler fikir belirttiğiniz için iyi günler dilerim size
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi günler
+1 yılHalen kendine gelebilecek zararı düşünüyorsun, nişanlın umrunda değil. En doğrusu kendin onu terket. Eğer söylemeye kalkacak olursan, telefonda söyle ve can güvenliğini garantiye al. Kendin söylemeyip veya terketmeyip yakalanırsan esas o zaman kıyamet kopar.
00 Yorumla
+1 yılBende yemek tarifi falan soracaksın zannettim. Eğer psikopat biriyse söylemeden başka bir bahane ile ayrıl
20 Yorumla
+1 yılErkek oraya gidiyorsun diye kızsa arkadaşca muhabbet ediyoruz ne geri kafalisin damgası yer
10 Yorumla
+1 yılYorum yapmanıza gerek yok dedin güncellemede ama, ben yinede yorum yapacağım. Bence nişanlına asla söyleme ve ayrıl ondan
00 YorumlaNisanlına soyleme o cocuguda soyle bir hataydı bitti diye aradan cık ama bu senin kaşar oldugunu degistirmez.
014 Yorumla
Soran+1 yılbir hataya düştüm işte yapmamam gerekirdi zaten kötü hissediyorum nolur üstüme gelmeyin
Soran+1 yılevden çıkmıyorum o günden beri yeni şeyler de denemiyorum artık o hevesim bile kaçtı ben gitmeyince o gelmez herhalde bana diye düşünüyorum ve nişanlımla daha önce oldu da olmadı gibi bir şey yani anlayabilir gerdekte
Soran+1 yılsöylememeli miyim sizce ona çok haksızlık olur ben onu hak etmiyorum
Soran+1 yılöyle maalesef ben de düştüm bir bataklığa boğulsam da kurtulsam
Soran+1 yılsöyleyeceğim kendisine bu şekilde hiçbir şey yokmuş gibi kendisiyle devam edemem ona büyük haksızlık. ona karşı büyük bir hata ve haksızlık yaptım zaten bunların hiçbirini hak etmiyor ve ben de onu hak etmiyorum
Soran+1 yılaffedilmemeli zaten affetmesini de bekleyemem
Soran+1 yılteşekkür ederim fikir belirttiğin için
Yapcani yapmssn daha ne yapcan iki ucu boklu degnek soylesen bir dert soylemesen bir dert aklimda bisey varda tasa tutarlar burda smdi
02 Yorumla
Soran+1 yılsöylicem ya vallahi çok doldum artık
Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. fanfinfon yaparken soraydın yapma derdik iş işten geçmiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Ne halin varsa gör. Kendi... İçin sonrasını düşünmeden hareket ediyosn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme bence ve ayrıl. Kaldırılmayı kimse haketmez hiçbir şey olmamış gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Kandirilmayi*
+1 yılAfedersin ama g*tünü kaldırıp bir yerde oturamadın mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılolan olmuş hani olayı anlatıp devam eder mi sanmam ama hani vicdanın rahatlar ayrılırsın
00 Yorumla
+1 yılTrolden nağmeler gibi geldi bana ayrıca nişanlınla neler yaşadığına bağlı
10 YorumlaAlem bacım olmuş genel evdeki kadınlar sizden daha namuslu.
00 YorumlaSöyle çocuğu vursun ikisinden kurtul en azından vicdan yapmazsın zukustunuz yani dimi vurmaya değsin bari
02 Yorumla
Soran+1 yılabi üstüme gelme gözünü seveyim uyuyamıyorum ağlamaktan zaten yeterince üzgünüm
- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık tutun şu uçkurunuzu be daha ikincide ilişki yaşadınız ne kadar kolaylaşdı herşey yazık çok yazık umarım nişanlın ayrılır
20 Yorumla
+1 yılİyi olmuş böyle insanlar hak ediyor nefsine uyarlar sonra da yok efendim pişmanım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir daha götürürsün yaptıklarından o komşuya merak etme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMidesizsiniz sizin gibiler yüzünden doğru kişilere bile güvenemiyoruz
10 Yorumla Böyle ilişkinin temeleni S...
60 Yorumla
+1 yılAnlatmak zorunda degiksin iki kişinin arasında yaşananlar orda kalır bakiremiydin peki
15 Yorumla
Soran+1 yılnişanlım ama bilmeye hakkı var
- +1 yıl
Bildikten sonra herşey normalmi olucak saniyosun tamam hata yaptın seni affettim demesini beklemiyosun sanirim
Soran+1 yılhayır affetmesini beklemiyorum zaten fakat bu gerçekle kendisiyle birlikte olmaya devam edemem kendisine bir yanlış yaptım zaten en azından söylemeyerek başka bir yanlış daha yapmak istemiyorum teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız için
- +1 yıl
Rica ederim ama bununona söyleyerek daha kotu yaparsın karşındakini ömür boyu bu psikolojiyle yaşar bence hiç bişey deme
- +1 yıl
Demeden ayrılmam daha mantıklı ancak böyle vicdanın azda olsa rahatlar
İşte bazıları ruhunu bazıları bedenini satar Sende ruhunu satmışsın Aynı şeyi sevgilin yapsa affetmezdin
00 Yorumla
+1 yılNişanlından ayrılırsın sonrasında bu komşu komşunun külüne muhtaçtır muhabbeti devam eder
00 Yorumla
+1 yılAnlatmadan ayrılık yaşasan daha iyi, adamı boynuzladığını ne diye anlatacaksın salak
10 YorumlaNe diceksin ki ben seni aldattım mi
10 YorumlaNişanlından ayrıl herkes kurtulsun
01 Yorumla
Soran+1 yılkendisine söyleme kararı aldım gelen yorumlarla birlkte sonrası allah kerim
Önden mi verdin komşuna arkadan mı?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKeyfine baaaak... takıl gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbir daha asla yapmam böyle bir şey çok pişmanım bir daha nasıl bakıcam nişanlımın yüzüne
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle ya metanet ile karşılayacağından eminim
00 Yorumla
+1 yılAnlatma bir bahane bul ayrıl
00 Yorumla
+1 yılİşte bu tür kişi ve kişiler NAMUSSUZ malesefff !!!
00 Yorumla
+1 yılAblacım fanfinifon yaparken bize mi sordun
50 Yorumla
+1 yılKimseye söylemezsen kimse zarar görmez
00 Yorumla
+1 yılPuh diyecen ne günlere kaldık iyi halt ettin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. yine yapıcaksın. bence bu senin için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn sağliklisi nisanlindan ayril
02 Yorumla
Soran+1 yılkendisine söyleyeceğim kendime saklayarak yaşayamam bunu ne olacaksa olsun gözden çıkardım her şeyi artık
- +1 yıl
Ben anlamiyorum ki nasil nefsine yeniliyorsun
Bu hangi filmin sahnesiydi ya dilimin ucunda
22 Yorumla
Soran+1 yılbana da söylesene hatırlayınca kız ne yaptı sonra onun tecrübelerinden yararlanırım belki yardımcı olur
+1 yılGüzel hikaye
50 YorumlaNişanlın bakire olmadığını biliyormu
02 Yorumla
Soran+1 yılkendisiyle yakınlaşmamız olmuştu ama tam anlamıyla değil
- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yıltrolllll :D
20 Yorumla Sende ne iyi niyet varmış devam mı peki aldatmaya
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır bir kere oldu ve aşırı pişmanım bir daha asla yapmam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kereye mahsus muydu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekaretini mi verdin komsuna
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlanlar oldu, her şey oldu mu?
00 Yorumlaİyi hikaye
10 Yorumla
+1 yılGüzel yazmışsın
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem