İş arkadaşımla birlikte oldum. Ne yapacağım?

Arkadaşlar lütfen yargılamayın.

İş yerinde 20 yaşında bir arkadaşım var. Çok güzel ve bakımlı bir kız. Herkesin ilgisini çeken cinsten. İş çıkışı benden yardım istedi. Bende yardım ederken zaman geçti baya yaklaşık 20-25 dk falan. Herkes iş yerinde çıkınca birden yakınlaştı bana. Bende karşılık verdim istemsizce. Baya sıcak dakikalar yaşandı. O iş bittikten sonra hiç bir şey olmamış gibi toparlandık ve "iyi akşamlar" dedik ayrıldık iş yerinden. Ne var bunda bu normal bir şey diyebilirsiniz evet.

Ama sorun şu ki benim sevgilim var. :( Bu olaydan sonra sevgilimin yüzüne bakamıyorum. söylesem mi bu olayı sevgilime bilemiyorum. ya da hiç bir şey olmamış gibi yoluma devam mı etsem. Bu olayın bir daha tekrarlanmayacağını garanti de edemem. ne yapacağım bilemiyorum. Lütfen yardımcı olun.
İş yeri aşkları
İş yeri aşkları
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar. Sevgilimle durumu paylaştım. Tahmin etmiştim dedi ve pek sorun etmedi. Erkekler bu konuda biraz kendini tutamaz seni anlayışla karşılıyorum dedi. Çok mutluyum. sevgilim gerçekten çok anlayışlı çıktı. cevap veren herkese teşekkürler.
İş arkadaşımla birlikte oldum. Ne yapacağım?