İş arkadaşımla iş seyahatinde yakınlaştık ama devamı yok ne yapmalıyım?

Arkadaşlar, sürekli iş arkadaşlarımın değiştiği bir iş yapıyor birisiyle bir daha karşılaşmadığımda oluyor karşılaştığımda tamamen şans. İş seyahati sırasında gece dışarı çıktık ve kendisi sarhoş oldu. Otel odasına bıraktığım sırada odadan çıkarken kolumdan çekti ve yakınlaşmaya başladık. Kendisi hayli çekici bir kadın o yüzden karşı koyması gerçekten zor, çok ileri gitmeden odadan çıkabildim ama yinede yolun yarısına gelmiştik diyeyim siz anlayın. Seyahat başlamadan önce kendisinin ekip arkadaşım olduğunu bile bilmiyordum ve iş yerine birlikte aynı araçta gittik, daha o sırada kendisinden etkilenmiştim. Üzerine bu olaylar yaşandı ve şimdi bana iş yerinden birisiyle bir ilişki yaşayamayacağını söyledi ama ben kendisine fena halde tutulmuş durumdayım, aklımdan çıkaramıyorum. Gecenin büyük bir kısmını hatırladığını ama kesik kesik olduğunu söyledi. Çok karmaşık anlatmış gibi hissediyorum fakat tavsiyeye ihtiyacım var, kimseyle de konuşamıyorum çok dolmuş durumdayım, konu ile ilgili bilmek istediğiniz detaylar olursa sorun anlatırım. Bir süre sonra tekrar yazmalımıyım, ne yazmalıyım, ne yapmalıyım bilmiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
O gecenin ertesi günü sürekli o geceyle ilgili bir şeyler sorup durdu, "seni çok yordum mu", "çok zorluk çıkardım mı", "ne oldu, ne yaşandı" gibi gibi. Dönüş yolundayken yine aynı şekilde, "söylemek istediğin bir şey var ama söyleyemiyormuşsun gibi sanki" gibi cümleler. Bir ara takside yan yanayken diğer iş arkadaşlarımız da var başını omzuma koyup uyudu. şu an ise hiç konuşmuyoruz. Kendisine fena halde tutulmuş durumdayım.
İş arkadaşımla iş seyahatinde yakınlaştık ama devamı yok ne yapmalıyım?