Çoğumuzun duygularını açma konusunda zorlandığını biliyoruz. Genelde bazılarımız sevgilerine karşılık bulamamaktan çekinir. Bazıları yaşadıklarının benzeri durumları ile karşılaşmaktan korkar. Kimisi üzülmekten kimisi hayallerin yarım kalmasından çekinir. Emin olmak isterler. Karşısında ki insanında aynı duyguları yaşayıp yaşamadığını bilmemek tereddüt ettirir. Bazen ilerde "keşke" dememek için adım atmak gerekir. O an kazanabilecekken belki de sonsuza kadar kaybetmek ağırdır, insan için. Aşk cesaret ister. Bazen yaşanmışlıkları bir kenara bırakıp denemek gerekir. Her zaman aynı şeyler yaşanacak diye bir şey yoktur. Sadece yanlış insanlar ağır sonuçlar getirir. İmtihan dünyasıdır bu. Denemeden hiç bir zaman öğrenemeyiz. Aşka cesaret yakışır. :)
Peki siz ilk adım taraf mı olmak istersiniz yoksa bekleyen taraf mı? #BozkurtBakışlıReis
Birinden hoşlanıyorsanız onun adım atmasını mı beklersiniz yoksa siz mi adım atarsınız?
Adım atmam. İnsanlar bunu zayıflık olarak algılıyor çünkü. Bununla alay ediyorlar çünkü. Yazık... Var her şeyin bir hesabı! Gittiği yere kadar dişimi sıkarım. Canım yanar fakat dilim farklı söyler. İnkar ederim. Sürebildiği yere kadar inkar ederim. Hep en güzel hislerimi heba ediyorum. İşte bu yüzden hem bu denli kalabalıklar arasında hem de bu denli yalnızım! Kendimden parçalar doğruyorum sanki lanet bir tabağa ve pişirip ağlaya ağlaya yiyorum... İçim içimi yer de, söylemem işte. Anlattıkça, söyledikçe değeri düşüyor. Altınsa, bakır oluyor.
Bence bu tür işlerde gurur yapmanın bir anlamı yoktur yani seven kadın veya erkek olsun fark etmez her türlü gidip onu sevdiğini ondan hoşlandığını veya onun yanında olmaktan mutlu oldu da hani onu ona bir şekilde söylemeli ani ben şöyle şeylere çok karışımdır İşte o etsin Ben niye diyeyim ama halbuki kişinin kendisi hoşlanıyor yani söyle Bitsin En azından karşı taraf senin duyguları bilsin
Birine karşı ilgi duyuluyorsa bunun ertelenmesine gerek yok.. teklifin /adımın kimden geldiğinin bir önemi yok/olmamalı.. Daha sonra yaşayacağı keşkelerden ise , dile getirmek her zaman daha iyi olacaktır
Dur çayın dibini görmeden ben yetişeyim kahve sonra gelsin :) Arkadaş dediğin böyle olur işte utansın herkes 🤭🤭🤭 Seyircilere oynuyorum belki gol olur. Kek vay mı kek 🤭
Adım atarım ne kaybederim ki "reddedilmek" bile bir cevap değil mi sonuçta. Yönümü değiştirir yoluma bakarım.. Denemekten zarar gelmez ucunda ölüm yok. Defalarca kez aynı kişiye bu durumu izah edip açılıp 3 sene sonra kazandım bu kişiyi. Reddedildim, kırıldım, sevdiği kızı bile dinledim düşünün. Ama içinizde birşey varsa peşinden gidin. Olacağı varsa olur :)
Karşımdakinin bana ilgisi varsa ve bundan eminsen neden bekliyim ki ona olan ilgimi belli ederim ve gerekirse onu beğendiğimi söylerim. Tabii bu kafa bakarken yoktu bende 😂😂
Hislerime bağlı. Çok fazla bir şeyler hissettiğim birine açılmıştım ama bazılarına ise sadece bakıp onlardan bir hamle gelmesini bekliyorum. Herkes için değişen cevaplı bir soru bu ama. Bazıları asla gitmez bazıları da hep kendisi gitmek ister bunu sever.
Birini hayatımda istiyorsam tüm şartları zorlarım. Yalnız şöyle bir gerçek var ki bana karşı hissettiklerinde emin olmam gerekir. Yoksa gereksiz maceralara hayatta girecek adam değilim.
Adım atmadan evvel ortak tanıdıklar var ise hayatında biri olup olmadığını öğrenirim teklif etmeden önce. İmkanım yok ise ürkütmeden sohbet ederek tanımaya, bilgi sahibi olmaya çalışırım.
Ne kadar hoşlandığıma bağlı Eğer sadece hoslandıysam hemen adım atarım hoşlantıdan fazlasıyla ve beni çok etkilemişse utanır çekinirim onunda bana bir şeyler hissettiğine emin olmak için beklerim
Onun adım atmasını beklemiyorum çünkü hoşlandığın kişinin senden hoşlanması imkansız gibi bir şey. Ama açılamıyorum da çünkü özgüvensiz hissediyorum. Ben napıcam ya!
Yarına çıkacağımız meçhul o yüzden ben ilk adımı atardim beklersem elimden kayıp gidebilir çünkü kendimi riske atamam seviyosam guder söylerim ölmem ya.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Adım attığımda oldu ama onlar adım atınca daha çok değerimizi biliyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne birinden hoşlandım ne de benden hoşlandılar. Fransızım bu mevzulara
@iremnuur301 19yasimda bulastim bu islere ve cok sorun yasadim erkek arkadasimla yani taniyodum zaten kendisini ama huy olarak cok degisik takıntılı sinirli cikti alti sene birlikteligim var hala devam eden ve cok sorunlar yasadim aileside isin icine girince bazen keske hic mesaj atmasaydim diye biliyorum bazen çekinmeden
Yaklaşık 3 yıldır sevdiğim birisi var. Daha önce hiç konuşmadık iletişim yok ama beni çoğu kez gördü. Artık sabredemiyorum açılmak istiyorum ama çevremden kimisi açılma reddedilirsin diyor. Şaşırdım ne yapacağımı
@iremnuur301 ne derece taniyosun arkadasin falanmi yani bak ben mesaj attigim zaman konuştuğu birini goze alarak yazdim cunku ondan emindim reddetse bile kimseye soylemiyecegi için güvenerek acildim ve ilk arkadas olarak konustum daha sonra onun bana ilgisini mesajlarda hissedince yani ben mesaj atmayinca hesap soruyor du neden atmiyosun diye ondan diyorum anladim diye sende eminmisin kimseye bahsetmicegine konustugu birinin olmadigina yani sevdiğini soylemek ayip bisey değil sonucta ama uzulme diye soyluyorum ben cok arastirmistim onu resimlerini bulmak icin bilmem kac kisinin feysine bakmistimda bulmuştum😊
@iremnuur301 canim ben her turlu acilirdim sonucta bilsin ona karşı olan duygularını uc sene azmi hangi erkek boyle sevilmek istemez ki uzaktan konusmadan dayanmak zor ben alti sene neler cektim uzaklıkla dayanmak zor seni de anlarim cunki bende acilmadan once bir sene kadar uzaktan sevdim
Hayatımda sadece bir kadına duygularımı açtım ve çok temiz duygularla sevdiğimi anlatmaya çalıştım. Beni istemedi ve konu kapandı. Artık adım atmaya dahi mecalim kalmadı