Birinden hoşlanıyorsanız onun adım atmasını mı beklersiniz yoksa siz mi adım atarsınız?

Merhaba sevgili KScanlar.:) <3

Çoğumuzun duygularını açma konusunda zorlandığını biliyoruz. Genelde bazılarımız sevgilerine karşılık bulamamaktan çekinir. Bazıları yaşadıklarının benzeri durumları ile karşılaşmaktan korkar. Kimisi üzülmekten kimisi hayallerin yarım kalmasından çekinir. Emin olmak isterler. Karşısında ki insanında aynı duyguları yaşayıp yaşamadığını bilmemek tereddüt ettirir. Bazen ilerde "keşke" dememek için adım atmak gerekir. O an kazanabilecekken belki de sonsuza kadar kaybetmek ağırdır, insan için. Aşk cesaret ister. Bazen yaşanmışlıkları bir kenara bırakıp denemek gerekir. Her zaman aynı şeyler yaşanacak diye bir şey yoktur. Sadece yanlış insanlar ağır sonuçlar getirir. İmtihan dünyasıdır bu. Denemeden hiç bir zaman öğrenemeyiz. Aşka cesaret yakışır. :)

Peki siz ilk adım taraf mı olmak istersiniz yoksa bekleyen taraf mı?
Birinden hoşlanıyorsanız onun adım atmasını mı beklersiniz yoksa siz mi adım atarsınız?
#BozkurtBakışlıReis