Selamss
.. bekleyenler tam olarak neyi bekliyorlar ki acep¿

#sosyetic
Selamss
.. bekleyenler tam olarak neyi bekliyorlar ki acep¿

#sosyetic
Ben hemen söylerdim. yani beklemek istemezdim. ama bunun için zaten önceden tanıyor olmam lazım daha tanışmadığım birinden istesem de etkilenmem zaten önce karakterine bakmam ve tanımam gerekiyor ondan sonra da zaten karşılıklı hoşlanma olduğunu hissedersem direk açılmak isterdim beklediğim zaman kaybedebilirim bu şansı çünkü.
Beklerim niye beklerim dersen de aslında izlerim onu. Hani hoşlanmama mani olacak bir durum yaşar mıyım gibisine biraz beklerim.
Mantıklı 💁♀️
@MustiEmre Ne gibi durum?
Eic için :D biz teşekkür ederiz efenim
Ölümlü dünya beklemem.
Zaten ben bunu düşünecek noktaya gelmişsem beklemem daha fazla söylerim. Atılganımdır ve çekinmem insanlardan da.
Beklerim, söylemem. Karşımdakinden emin olmak isterim çünkü.
Cevap
45Cevap
Birinden hoşlanma gibi durumum olamaz. Ben net bir insanım seviyorsam veya sevmiyorsam ne hissediyorsam söylerim.
Söylemem.. anlasın bi zahmet. Anlarsa da sürümcemde bırakmam. O kadar sabırlı değilim. 😀
Söylerim ceylanı kaparlar sonra 😃
Az hareketlere bak hele
Ee baktım he söyle
Döverim ha
Ben bekliyorum, neyi mi bekliyorum? Ne zaman ki artık dayanamam, adım attı mı atmadı mı anlayamam, kafam karışır o zaman gider söylerim ben seni anlamıyor ben hoşlanmak senden diye sonra da friendzone atıyolar dondurma yiyorum mutlu son ODNDOSMDODMFOGMHL
Mutlu son böyle mi olur :D
Benim için anca böylesi oluyor ben de mutluluğuma bakıyorum durumu değiştiremediğim için :D
Demek ki beklemezsen mutluluğa daha çabuk erişebilir gibime geliyor djsj
Erkeklerin sistematik.. matematiksel beyni devreye girer.. mantıksal zekaları izleme eğilimindedir.. garatici olurlar.. yaş tahtaya basmak istemezler 😊 aksiyona duyarlı olduklarından beğendikleri kadının çevresini de göz hapsine alırlar.. kadından gelen bir sinyal harekete geçirir onları.. ama öncesinde kadınin geçtiği tüm yollarda bir inceleme yapmışlardır bile..
Söylemem söyleyemem... ama gurur filan yaptıgımdan değil duygularımı ifade etmekten utandıgımdan karşılıklı duygularımızın oldugunu bildigim halde hayatımın aşkına açılamamıştım oda utangaçtı konuyu açınca bile panik oluyordum hala aklımda keşkedir :/
Keşke kalmasın böyle şeyler
maalesef kalıyor şimdi keşkeleri düzeltmek istesen hayatında biri olup olmadıgınıda ögrenemezsin profiline bakar sesizce çıkarsın o yüzden siz yapanın böyle...
*yapmayın böyle
Tr kızlarına hoşlandığını söylediğin de cebe atıyorlar. Garanti gözüyle bakıyorlar. Sonra sosyal medya hesapların dan diğer erkeklerle "Arkadaş adı" altında sohbete devam.
Ayh siz Tr erkekleri farklısınız sanki. Bir anda 378281 kadın idare etmek zor olsa gerek
Beklerim eğer ondada hoşlanma belirtisi görürsem söylerim
Ve aleyküm selam
Birinden hoşlansam söylemem çünkü ne gerek var? Ama sevip, benimsersem söylerim. Çünkü hoşlantı basit kalıyor. Sevgiyse samimi ve daha ciddi geliyor bana. Yani değişir cevabı₥
Neokurda mesajla demiştim sordu demek zorunda kaldım
Sonraaa😅
Olmadı
Tüh 🥹
Ertelemek ya da ilk önce o söylesin diye beklemek niye.
Hayat sizi beklemez.
Ve o kadar bonkör değil.
Zaman su gibi geçip gidiyor.
Hayatlar bitiyor.
Hoşlanırsam söylemem. Sadəcə hoşlantıdır benim için. Ama sevdiğim birisiyse sadece duygumu kullanmayacağına inandığım birisiyse söylerim. Yoksa ruhu bile duymaz.
Söyledik de ne oldu dış kapının dış mandalı olduk tövbe bidaha o hoşlantı beynimi yesede gidip söylemem.
Senden hoşlanıyorum Hoşt hoşçakal böylece hepimiz bir hoşuz sanırım en güzel yorum bu olsa gerek hoşnut olan beğensin.😂
ben duygularımı hemen ifade eden/edebilen birisi değilim. biraz zaman istiyor. ondan bu soruya cevabım beklerim olur.
Söylemeyeceğimi düşünüyorum. Karşımdaki bir şekilde anlar, hisseder fakat ben cümlelere dökmem başta duygularımı.
Ondan ufak bir hareket bekliyorum gidip hemen konuşmak için can atiyorum
Beklemede :D
Bir soğuk bir sıcak , anlamadım... Emin olmadan adım atamam reddedilmekten korkuyorum
Reddederse yoluna bakarsın, nedir yani.
Aynı iş yerindeyiz rezil olma ihtimali var :) buzlar kralı kendisi 😬
Ölsemde soylemem , oradan bakinca belli olmuyor olabilir fakat reel hayatimda asiri utangacım.
Karşımdakinin benden hoşlandığından emin olduktan sonra söylerim. Eğer belli etmiyorsa onun adım atması gerekir.
Hemen pat diye değilde ilk belli ederim sonra konuşurum
Biraz beklerim gözetlerim. Sonra muhabbet kurmaya çalışırım ve açılırım.
Duruma bağlı, ondan bir ışık ya da sinyal alırsam söylerim.
hiç söylemem çünkü red edeceğini biliyorum böyle hissetmek daha iyidir
Beklerim, 4. veya 5. buluşmada açıklayacağım.
Bir kez direkt açıldım ondan sonra ilgi duysam bile gidip direkt söylemedim kimseye
Ondan bir karşılık veya adım atmasını beklerim. Ben söyleyen taraf değilim.
Bunu sözlerle anlatmam karşındakinin anlamasını beklerim ben.
Hayır hemen söylemem biraz içimde olgunlaşmasını beklerim
biraz beklerim gittiği ortamlarda gözüm üzerinde olur anlamasını sağlarım sonra diyalog başlatırım
Beklemek kendi bacağına sıkmak ya git söyle olursa olur olmazsa bağlanmadan uzaklaşmış olursun
Daha çok kadınlar bekliyor ama bende beklerim utanırım gıii
Bir süre beklerim gözlemlerim hislerimden emin olduktan sonra mutlaka söylerim.
Beklerim ilk aşık olduğum kıza söylemek için 1 yıl beklemiştim 😄
Ufak bir ön araştırma yaparım sonra söylerim bedavaya umutlanmaya gerek yok
hemen söylemem ya önce gözlemler emin olmaya çalışırım 🤔
Beklerim, bi uzaktan uzağa gözlemlerim nasıl biri diye daha yakından tanımaya çalışırım, bana uygun biri değilse kimseye seviyorum deyip de yarı yolda birakmak istemem
Hemen söylemem ama bunu belli edebilmek için ona yakın davranırım
Zaman kaybını sevmiyorum, demir tavında dövülür
Önce bi havayı koklarım, arkadaşca mı takılıyo, flörtöz mü bakarım. Ona göre söylerim
Beklerim adımı o atsın
Asla söyleyemem çünkü tipsizim zaten red yicem derim içime atarım
Karşı taraftan beklerim.
Öyle bir durum olduğunda biraz samimiyeti geliştirmek üzere beklerim sonra da açılırım ☺️
Direk konuya girmeyi seviyorum ama ilişki dediğin yavaş yavaş ilerlemeli bence
Ben hoşlandığım kişi beni sevip sevmediğini anlamam gerekir. Ama ilk önce onun bir adım atması gerekiyor
Söylerim ya ne beklicem 😂
dimi ak koyun kara koyun belli olsun hele hdjd
Zaman kısıtlı napalım kxkskx 😂
Beklerim ondan ışık alana kadar :D
Nur mu inecek hatuna nolacak tövbe
Ama hissediyorsun ya sen zaten hoşlaşıyorsun işte :D trafik lambası mı bu kadın ya
Ya bıraaağğğk 😂
Beklerim rekorum 7 8 ay heralde
Hey maşallah 😃
Şimdi sen bununla sevgili misin değil misin :D noluyor ya
Yok yok ben buna bakiyordum ama niye bi diye sor bu sürekli bana bakıyordu sapık sandım korktum (zaten öyleymiş : ) neyse bu baktım bütün kızlara ya wsiyor dedim sen misin bunu yapan gittim tabi cok aradı beni bu arada bu bana böyle kaağitlara resimler ne bilim sözler ( 2. Derviş kadir sksjbs) falan beni baya tavladı sonra bi ögrendim pzvnnk bunu bütüüün kızlara yapiyormus ki bu var ya beni eve bile bırakmisti baska kızlari da eve kadar bırakıyormus 😌 çünkü onun kalbinde herkese yer varmis ve ben de bunu iste bi 7 ay sonra ögrendim sonrasi fiyasko kisacası flört vari bir seydi çok gereksiz uzadı sonra da ben iletişimimi tamamen kestim yazınca da gorüldü attim artık yazmıyor
Değmezmiş 😕
Hemen söylerim, ne yapayım. Duramıyorum ben.
Ee ne derler sabreden derviş muradına ermiş sksbbd
Ben net söylerdim ya o biraz karşımdaki kişi ile samimiyetine de bağlı aslında
dogru zamani bekliyorlardir bence
Herkes birbirinden adim beklerse olmaz. Soylemek yerine biraz belli edebilirsiniz.
Direkt söylerim ölümlü dünya içimde ukte kalmasını ve geç kalmayı asla istemem
Söyleyemesem de hissettiririm. İçimde tutabilecek bir yapım yok.
Ben bekledim bekledim en sonunda dayanamadım söyledim vee çok şükür mutluyuz 3 senedir sevgilim iyi ki
Söylerim. lafı uzatmam
Söylemeyi tercih ederim.
Anında söylerim asla içimde tutamam
Söylemem, söyleyemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?