AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Çocuğun olmadığına şükret henüz çok gençsin yeni bir hayat kurabilirsin sirf elalem ne der korkusu yüzünden hayatını mahvetme yarın seni öldürebilir... Elalem ne der lafı dünyanın en büyük hapishanesidir.
bence 4 senede bu yapacaklarının sinyalini vermiştir ama sen kör kütük aşık olduğun için görememişsindir ne yazıkki. bundan sonra yapacağın en doğru adım boşanmak kesinlikle. kim ne der die düşünme kimin ne dediğine aldırış etme ortalık düzelince kendine bir iş bul çalış kendi ayaklarının üstünde dur
Hangi davranisindan anlamasi gerekirdi
@Günbatimi00 bu tip insanlar genelde zaten aşırı baskıcı olurlar herşeye karışırlar ama aşıkken normal gelir kızlara beni koruyo ne güzel filan die düşünürler halbuki işin iç yüzü öyle değildir. dışarıdan objektif olarak baktığında bu kız bu salak adamdan kesin dayak yer diye görebilirsin ama kız bunu göremez. nitekim de şaşmaz ve kaçınılmaz son ortaya çıkar
Böyle birşey yaşamadım ama boşanman demek kendine saygı duyman demektir psikologla görüş gercekten kendine gelirsin. Psikoloji videolari izle kendine saygın yükselir eger insanlari düşünürsen bir arpa boyu yol katedemezsin boşver birinin kınadığını diğeri doğru bulur öbürünün doğru bulduğunu öteki ayiplar. Bunlari düşünme Allahtan çocuğun yok. Sakın barışma kendine saygi duy aynı yaştayız, seni anlayabiliyorum az çok , şiddet gercekten onur kırıcı sakın affetme affedersen çocuklu ve bu çileye mahkum kalırsın
Senin hikayeni dinleyen en kati kalp bile yumusar. Laf atan karsisinda susmayacaksin. Sen basini egmeyeceksin dimdik duracaksin ki insanlar da seni ezemeyeceklerini anlayip sinirlarini bilsinler. Darp raporun bile var. Elestirenler kendileri gitsin psikopat bir kocanin dayagini yesin cok meraklilarsa.
yaşadıklarınız çok ağır, onuda anlıyorum işten çkarılınca çok kötü etkilendi, muhtaç kaldı sana karşı mahçup oldu, boşanmak çözümse tabi boşaın ama boşanmadan önce çok iyi bir düşünün konuşun tartışın, gerekirse psikologga gidin, evlililk danışmanına gidin, ben sizi çok iyi anlıyorum, bende boşandım, utanılaak birşey yapmamışsınız, sadece sanırım ya tanıyamadıınız ya da işsiz kalması ev yükü eşinnizi yordu
Millet ne der dediğin sürece toparlanamazsın. ne derse desinler boşver. duyma önemseme. çok üstüne gelenle görüşme.
öncelikle umarım çalışıyorsundur. çalışmıyorsan da iş ara ve mutlaka çalış. kendini toparla ve kendi ayakların üzerinde dur. o zaman kimseye eyvallahın olmaz. ve iyi ki kurtulmuşum bu adamdan dersin.
Allah yardımcın olsun okurken şok oldum ve çıkarcı, bencil olması ayrıca fıtık etti beni nasıl toparlanıcam derken işin zor ama imkansız değil çünkü ayrıldığında sevineceksin, mutlu olacaksın ve toparlanmaya çalışıcaksın hayatta biraz kendi ideallerin için çalış. Kendini iyi hissetmeye calıs ise girersin kafanı dağıtırsın.✂️
Öyle düşünme sakın, millet ne der diye düşünmek ne demek? Vallahi çatır çutur anlatırsın “bu işsiz pe*evengin gücü bana yetiyordu ancak” diye. Seni kim niye kınasın kuzucum, aaa şerefsize bak derler geçerler. Allahtan çocuk yokken ayrılıyorsunuz... ne güzel ailen arkanda hiç üzülme.
Üzülecek utanacak ne var, sacmalama.. Sen kendine yetersin ve en iyisini yapmışsın. Belli ki bu işin sonu daha da tatsız hale gelecekti. Sen önüne bak, yaptığın şeyin doğru ve haklı olduğunu aklından çıkarma. Bir ana baba için evlat ne demek inşallah ilerde öğrenirsin şu an bilemezsin onun için ailen her zaman destekçin olacaktır.. Bu durumu bu hale getiren utansın sen kafanı boşaltıp rahatlamaya bak. Şanslısın ki bu durumu çok erken gördün ve ayrıldığın için kaybedecek bişeyin yok..
millet ne der diye düsünmeyi bırak ablacım sen onlar senin yaşadığını yaşasa onlar da boşanma davası acardı. Sen şiddetine maruz kalmıssın ve elbetteki böyle bir ömür geçmez yine döver seni. öldurebilir hatta. Bu süreçte belki yardım alabilirsin ailen destek olur onlarla konusabilirsin ama asla pes etme bu şiddete boyun eğme
El kaldırdı mı gerisi gelir derler. Geçmiş olsun, bu psikopatlar neden evleniyor anlamıyorum. Bence nikahtan önce iyice psikolojik muayene olsun her kes bu ne ya evlenince vahçi yaratığa dönüyorlar. Kızlara yazık oluyor aile yuva derken haketmedikleri hayata maruz kalıyorlar. Merak ettiğim şey 4 sene konuştuk diyotsunz nasıl hiç şiddet gösterecek biri olduğunu anlamadınız hiç mi tanımadınız çıkarcı huyunu da?
Darp raporun var kimseyi de inandırmak zorunda değilsin örf, adet vs gereği o tarz düşüncelere girmen normal, zamanla alışırsın rahat ol. Boşanma durumları bayanlarda avantaj bile, zaten çocuk da yok, eski bekar günlerine döndün hemen hem de boşanmış olarak Allah'a şükret çocuk yok. Biraz dinlen evde biraz alışmaya başlayınca istersen işe gir, meşguliyet olur ve para kazanırsın.
4 sene görüşmüşsünüz bayağı uzun bir zaman benim düşüncem;kocanın sana neden böyle davrandığı için 4 sene sürecinde bir çok şeyi yaşadığınız için pek bir cazibesi kalmamıştır eşin için. Malum şimdi sevgililer sabah beraber akşam beraber telefon görüşmeleri mesajlar ne sevginin ne senin bir değerin kalıyor. Direkman kafada " ben bununlami evlenicem?" Oluyor ailenizin yanına muhakkak dönün
Bende 6 ay evli kalmistim. Millet sen cok mutlu olsanda konusuyo arkandan hic dusunme bunlari. Sen boyle pislik yuzunden evlilige, erkeklere olan inancin zedelenecek buna uzul. Ailen destek cikmis ne mutlu. Bunu yapmayan da var nicesi. Cocuk olmadan kurtuldum de sevin. Basta zorlanacaksin ama inan cok hafifliceksin kisa zamanda. Iyiki dedigin gunler cok uzak degil goreceksin.
Oyyyy kuzum kıyamam sana çok üzüldüm umarım en kısa zamanda toparlarsın aile herşey ailene sahip çık eğitimine devam et ilk aydan sana bunları yaşatan birini sakın affetme o iki gün sonra yalvarıp yakarmaya özür dilemeye başlar aklın var ise sakın geri adım atma aldığın karar en doğru karardır. Babanın yerinde olsam o şerefsizin ağzını burnunu dağıttırırım.
Çok üzüldüm canım seni taa kalbime sokasım geldi ☹️ utanılacak hiç bir şey yok etraf ne der diye sakın düşünme ve de o Adam (!) seni ikna etmeye kalkıp barışmaya kalkarsa sakın kabul etme bir kere yapan hep yapar. Ne güzel bir ailen var ve onlara sığınmışsın onlar da sana kucak açıp kanatları altına almış. Kendini çok şanslı say ve kim ne düşünür hakkımda diye sakın düşünüp de üzme kendini🌺
bu kişi kendini sana iyi göstermiştir bizdede var böyle biri kadının hayatını zindan etti adam oda elalem ne der diye boşanmamıştı bence sende takma kafana boşanmasaydın öldürürdü bu manyak seni kimin ne dediğine bakma çocuğun yokturda zaten o yüzden avantajlısın baba evinde rahatına bak millet bişey dersede duymazdan gel haklısın zaten bu konuda belki önüne başka güzel kısmetler çıkar başkalarına göre yaşamıyoruz bu hayatı ailen almış seni şükür et bence
Ya sen böyle bir adamdan kurtulmuşsun kaç kadın ölüyor bu illet erkekler yüzünden bela atmışsın başından üzülüp utanacağına mutlu ol yeniden doğ hatta belki senin adını müge anlı da öldü olarak görecektik elalemin boş boş lafları canından önemli değil...
Erken yaş evliliklerinde sık karşılaşılan bir durum.. Malesef belirli bir olgunluğa maddi güce gelmeden, karşındaki kimdir nedir o sevgi perdesini aralayıp mantıklı şekilde bakilamadigi için sonuç hüsran.. Yani hakaret şiddet herşey var saygı bitmiş sevgi sıfıra inmiş. . Yarın Birgün bir kadına vahşet haberi daha izlettirme bize ne olur.. Yol yakından ayrıl.. Ayaklarının üzerinde dik bir şekilde hayatına devam et.. Hicbirsyein sonu değil aksine yeni sıfırdan bir hayata başlamak gibi düşün. .
Tüm yazdıklarınnı okudum, öncelikle geçmiş olsun. Hep şunu düşün, ya onunla olsaydım neler olurdu? Bu senin tek tesellin, her gün kavgalar ihtiraslar filan. Ailenin yanına dönmek zor olsa da yaşın genç. Mesela eğitimine kaldığın devam edebilir, kendini geliştirebilirsin. Ek olarak bir de psikolog desteği alabilirsin. Çok iyi gelecek emin ol.
Bence zararin neresinden dönersen kârdir. Bu senin sucun ya da ayibin degil. Boşanmak en doğru karar bu durumda.
Ya cocugun olsaydi o adamdan öyle bir insandan cocuk dunyaya getiriyor olmak seni daha çok uzerdi.
Bundan sonrasi icin kariyer hedefin olsun bence. Daha sonra evlilik duşun derim.
Hakkinda hayirlisi olsun..
Asla insanların ne dediğini umruna takma. Boşboğazlar ağzınla kuş tutsan bile konuşur. Şiddet olan evlilik, artık evlilik değildir. Asla vazgeçme. Kesinlikle boşan. Hiçbir şey senin suçun değil. Kendini üzme bu zamanda, güçlü bir kadın ol. Umarım o da cezasını çeker, adalet yerini bulur. Eğer özür dileyip ikinci şansı isterse asla ama asla kabul etme. Nice kadınlarımız böyle şeref yoksunları yüzünden hayata vedâ ediyor. Güçlü kal.
Ailenden o senin kocani sopalayabilecek delikanli yok mu? Hatta o sopayi boylu boyunca monte etmek gerekir. Baban olsam o adama ne yapsam hirsimi alamazdim.
Bide şiddete hayır derler. Böylesine başka ne yapılır ki?
Eline alacan kalın sopayı vura vura hastanelik edecen kansızı!!!
@Sakaryalim Adamina göre muamele. Kızının arkasında duramayan birisi ben anne babayim demesin. Böyle serefsizler ancak bu dilden anlarlar. Edepsizlik yaparlarsa ailesine de.. Kimse benim ailemden bir kadına bunu yapamaz.
Aynen katılıyorum!!
@Sakaryalim 😊👍
Sen utanılacak hiçbir şey yapmadın başın hep dik olsun sizin gibi masumlara kıyan şrfsizler asıl başı eğik gezmeli böylelerini asıl her gün ibretlik olsun diye bşr yerini kıracaksın. be olursa olsun boşan ailende çevrende sana destek verecektir merak etme
Çok üzücü bir durum ama sizin değil o karakter yoksununun utanması gerekiyor size bunları yaşattığı için. Elalem ne derse desin senin canından daha önemli değil. Biraz düşünürlerse kimsenin durduk yere 4 sene görüşüp 1,5 ay evli kalıp ayrılacağını sanmaz. O yüzden sakın kararından vazgeçme
Önce şu saçma düşünceyi bırak!!! Millet ne der şu neder bırak bunları!!!
yok mu abin, Erkek kardeşin, Erkek kuzenlerin
Götürün bayır bucağa bir güzel makatından Siyah ata miktirin!!!
Böyle cahil kesim yüzünden kızlar artık erkeklere güvenemiyor!!!
Çok gençsin.
Bırakta utanması gereken utansın.
güçlü dur. elalem ne der diye 1-2 ay daha düşünseydin, kim bilir belki öldürecekti seni.
canının kıymetini bil. Keyfine bak. Dünyanın sonu değil.
Gerçekten inanılır gibi değil. İnsanların bal ayı dediği, ayaklarının yerden kesilip uçtuğu dönemde sen şiddete maruz kalmışsın.
Yarın öbür gün yeniden evine gelecek. Pişmanım diyecek, özür dileyip sözler verecek, yemin edecek. İşinden çıkarılmasının psikolojisini bozduğunu söyleyecek. Sakın inanıp, güvenip dönme.
Bir kere şiddet başladığı zaman asla durmaz. Artarak devam eder. Ailen sana kol kanat gerecektir.
Bu günler geçecektir. Lütfen kendini kötü hissetme.
Doğru olanı yaptığınıza inanıyorum.
Hayırlı olanı Murat edin inş...
İnsanız, hiç ummadığımız hadiseler birbiri ardına yaşanabiliyor.
Benim başıma gelmez diye bir şey yok maalesef.
Bundan sonra her şey daha güzel olur inş.
Üzüldüm gerçekten 😔 evlenene kadar iyi davranmış sonra kız ztn evlendi deyip gerçek benliğini çıkarmış. İyi yapmışsın boşan ondan daha gençsin güzelsin
Eğer düzelme ihtimali yoksa kararından vazgeçme Allah yardımcın olsun
Düzelmez o
Onzmn ayrıl hayat devam ediyor edecek
Gerçekten çok üzüldüm. Sakın pes etme daha hayatının başındasın. Ve böyle bir adamı sakın affedeyim deme. Yarın bir gün çocuk olur hiç kopamazsın. Çıkar at hayatından. Bugün döven yarın öldürür aman deyim. Tek boşanan sen değilsin. Daha iyileri çıkar inşallah karşına
6 ay içinde bende boşandım kimin ne dediğini diceğini takma herkes kendi önünden yesin evlilikte şiddet varsa sevgisizlik saygısızlık hersey vardır içinde pes etme ailenle yasa ayakların üzerinde dur işine tutun dünyann sonu değil cocuk yok bişey yok başlarda biraz zorlanıyorsun sonra iyiki boşandım diye şükrediyosun
Hic utanacak bir durumun yok. Ablamda benzer seyler yasadi. Bize birsey anlatmadi iki yil cekti sonra annemler durumu ögrendi bidaha gitmiceksin o eve dediler. Bosandilar. Ilk zamanlarda rahat birakmadi. Ama zamanla düzeldi hersey hayati yoluna girdi.
Birde burda yardimci olabilirim falan diyenlere aldirma sen. Kafani o konudan uzak tutmaya bak sevdigin seyler yap.
İki tane cahil insan boşanmış der diye canını mı tehlikeye atacaksın? Saçmalama boşan daha çok gençsin bu olayın üstü kapanır gider anı olarak kalır. Başına bela alma daha fazla. Ama sendede kabahat var insanları tanıyamadan evleniosunuz. 4 sene boyunca çok iyiydi diosun ama illaki bir yerden fire vermiştir o. Ne blm kıskançlık yapıodur basit şeyleri büyütüodur. Yani anlaşılır. Bu kdr psikopatlık bir anda gelmez adama hele 1 ayda hiç gelmez. Sen görememişsin. Ama boşan bunla olmaz
Yaptığın en doğru seçenek hiçte korkmana gerek yok eğer öyle birinden ayrılmanda yine doğrusunu yapmışsın ailen sana destek oluyor sahip çıkıyorsa sen asla ama asla geri adım atma çünkü geri gidrrsen işkencenin daha büyüğüne ve daha şiddetlisine maruz kalacağını bil tek ayrılan sen değilsin biraz zaman alır ama kendini buna odaklama çocuk var mı yani hamilelik falan
Ne kadar salak saçma birşey, yıllarca konuştugun kişiyi tanıyamıyorsun, çünkü yaşın ufak daha. Ne konuştunuz yıllarca çok merak ediyorum. Eğitim şart bence allah bilir odun biri için birde ne fedakarlıklar yaptın 😂 🤣 ben sadece gülerim acele edip evlenenlere oh olsun
Cok mantikli
Günaydın...
O iyi aile çocuğu seninle evlenmişte ailene güvenip mı evlenmiş? Erkek gibi rızkını temin etmek zorunda edemiyor ise ailesi yardım ediyor senin ailene laf edemez... Sen nasıl bir pisliğe düşmüşsün yahu 🙄
Ayrıl tabi ama nafakanı ziynetlerini eşyalarını ve yüksek miktarda tazminatını al ebesinin hörekesini görsün 😡
Dövmek nedir yahu çıldıracağım 😡
Bundan utanması gereken o kendini kötü hissetme sen doğru olanı yapmışsın keşke bu 4 sene içinde nasıl biri olduğunu belli etseydi de bunun gibi bir insan müsveddesiyle uğraşmak zorunda kalmasaydin sakın geri adım atmayı da düşünme şiddetin hiç bir bahanesi olamaz.
her şeyi geçtim de millet ne der e takılmanızı anlayamadım. evlenirken onlara sormadığınıza göre hür kararlar aldığınıza göre ayrılma kararı aldığınızda da sormayacaksınız. hm şöyle düşünün siz de başkalarına göre elalemsiniz böyle mi düşünürdünüz
Ailen sana destekciyse ve durumu biliyorlarsa sakın üzme kendini. Ya hamile olsaydın o adamdan? Evlenmek nasıl hak ise boşanmak da haktır. Şiddetin dinimizde de yeri yok. Sakın canını sıkıp moralini bozma. Anana babana sarıl, onları üzmemeye çalış başka bir şeye gerek yok
4 sene de görüşmüşsünüz evlenmeden önce hiç mi pot kırmadı hiç ailesine sormadın mı nasıl biri diye neyse boşver hiç utanılacak bisey değil onun utanması lazım sende bu genç yaşta onla evlenerek hata yapmışsın ama dua et çocuğunuz olmadı yoksa nasıl ayrilabilirdin
Senin insanların düşüncelerinden çekindiğini bilerek ondan ayrılmayacağını düşünüp rahatça istediği gibi darp etmiş adi şerefsiz. İnsanlar kim ya? Saçma sapan mahlukatlarız hepimiz. Senin acına ortak olup yanında olmayan komşularına, akrabalarına da bırak insan deme. İnsan olan yanında olur, destek olur. Sen o şerefsizle bir ömür geçiremezsin hatta kimse geçiremez onunla. O yalnızlığa mahkum bir ruh hastası. Boşan, boşanmazsan kamunun ahlakını bozuyorsunuz diye ben dava açarım.
Buna benzer bir sureci bir akrabam yaşadı, kisa süre evli kaldi. Siddet yuzunden hemen ayrildi.. ailesinin yanına döndü. Sen daha çok gençsin. O da yeni evliligini yaptı. Sen daha iyi insan bulursun... kısa sürede cocuk olmadan ayrilman en iyisi
En iyisini yapmissin milletin iki gun konusmasi mi canini daha cok yakar yoksa yillarca onun siddetine maruz kalmak mi. ? Birak elalemi dusunmeyi kendini dusun sakin sakin geri donme ona elinden geleni yap sürunsün pzv nk
Kadınlarımız maalesef Millet ne der düşüncesi yüzünden Kendilerine yapılan her türlü hakareti şiddeti susarak Kendilerini ezdiriyorlar Ne olursa olsun Susmayın Hakkınızı arayın. Yaşadıkların Kolay değil ama zamanla bu günleri geride bırakacaksın izleri yüreğinde kalacak ama onuda unutacaksın Allah'ın izniyle. Doğru yoldasın
Yaşın daha genç, yol yakınken kurtar kendini ondan. Kadına el kaldıran erkek net şerefsizdir.
Mileltin ne dediğine de hiç bakma, herkes önce kendi iğrenç hayatına baksın.
Ne ilk ne son sen olacaksin milketin ne hissettigi dsgil senin ne hissettigin onemli bosver sen tek bir bireysin hatada senin mutlulukda yanlizlikda sen dogru yaptigini dusunuyorsan dogrunun pesinden git
yardım almalısın terapi ile düzelirsin ayrıca bunu yapman en doğru karar aferin hobiler edin ve o kişiyi heryerden engelle iletişim kanalı açık kalırsa özür ayakları ile yanaşmak ister etkilenirsin tedbir al
Zor kardeşim viva yıkılması aslında birkere evlenmek gerekir mantığı yanlış böyle kişilerle evlenen insanlar dramatik acı çeker ama sen şükret yarın düzgün insanlıktan nasibini almış biri çıkar el alemi boşver çokta lüzum ederse anlatırsın hak verirler ya da vermezler boş ver dışardan hakvermiyenleride zamana bırak herşey düzelir
E ebesininki yani bir insan nasil degisir ya evlenir evlenmez keske cok iyi tanisaydin tek hucreli amiple evlenmişsin serefsiz kolunu bacani kircan oylelerinin
Böyleleri asla düzelmez boşanmak en doğrusu olur, elalem ne der düşüncesi seni ileride “kadın cinayetine” kurban edebilir.
ellerine sağlık abimizin haketmişsin 4 senedir anlayamadın mı nasıl psikopat oldugunu.
Aynı evde yaşasan bile anlayamıyorsun bazen, iyi oyuncular.. Oscar alır böylesi
Eşinin sinirleri bozulmuş belli ki işten çıkarılınca tabi yeni evlisiniz borç harç da çoktur bunalmış olabilir
sende bunları ailenle paylaşıyorsan habire daha da sınırı bozulmuştur
ama madem böyle psikopat 4 senede muhakkak bir şey yapmış olması gerekirdi sana...
Bekara karı boşamak kolay derler bir daha düşün derim
21 yaşında zorun ne güzelim evlenecek?
Elin ekmek tutmadan elin oğlunun vicdanına bırakıyorsun geleceğini. Yine de Allah’ın sevgili kulusun ki gerçek yüzünü gördün. Evlat sahibi olduktan sonra daha zor olacaktı. Allah yardımcın olsun.
yaşamadim ama bil ki en iyisini yapmissin. Evlendiniz diye sen onun tapulu mali değilsin. Dövmek nedir ya? Insan sevdiği kadina nasil vurur hemde yeni evliyken. Sonuna kadar git o adamdan sana bir cacik olmaz.
Şiddetin başladığı yerde her şey biter. Ayrılmakla en doğru kararı almışsın bana göre. Nasıl toparlarsın nasıl atlatırsın bilemem ne yazık ki o psikolojiyi. Bu konuda profesyonel destek alabilirsin gerekirse. Ailen de yanında olacak zaten.
Aa çok üzüldüm canm ya. Allah yardımcın olsun. Ama hiç utanma utanılacak bişey yapmadın sen kendini aileni savunmuşsun. Eziklik yapmamışsjn yapma da zaten. Yemeğini de ye hayatına da devam et. O adamdan kurtulduğuna da şükret.
Aradı mı sen ailenin evine gittikten sonra?
Bırak artık millet neder düşüncelerini millet ne derse desin senin neden umrunda olsun veya neden onların dediklerine kulak asacaksın ki yaşayan sensin o hayatı başkası değil. Kendi hayatın kendi kararların var kimseyi alakadar etmez.
Şiddete maruz kalmak kötü yasal yollara başvurmalısınız utanacak bir durum yok sizin gibi binlercesi var aile bakanlığını arayarak yardım alabilirsiniz darp raporu almanız dava açarsanız sonucunu çok etkiler