1 buçuk aylık evliyim boşanıyorum, kendimi nasıl toparlayacağım?

Ben 21 yaşındayım esim 24 1 buçuk aylık evliyim 4 senedir konuşuyoruz anlaşarak evlendik severek. Evlendikten bir gün sonra şiddetine maruz kaldım ailemi işlememeye başladi virus sebebi ile işten çıkarıldı işten cikarildigi içinde ailesi destek olmaya başladı bize. Ailem gelmek istediğin de aradıklarında hep benimle kavga etmeye kalktı ailen gelmicek bize paramı veriyor kiramizimi ödüyor bu eve bize bakıcak olan gelir gibisinden cümleler kullandı bende aileme çok düşkün biriyim bile bile kabul etti bir erkeğe değişmem. Sonrasında babam aradığı için beni çok kötü dövdü her döndüğünde susuyordum yeni evliyim ayrılırsam millet ne der gibi cümlelerden çok çekiniyordum en son dovdugunde gözlerim bellerim kollarim morardı nefesimi kesmeye kalktı bende korktum aileme anlattım darp raporu aldım Uzaklaştırma aldım. Yarın da dava acicam. Çok zoruma gidiyor 1 buçuk aylık evliyim gördüğüm muamele millet ne der korkum ailemin evine geri dondum ama çok cekiniyorum geri geldiğim için konusamiyorum yemek yiyemiyorum utanılacak birşey yapmadım ama gene de böyleyim kendimi toparlayamiyoeun nasıl atlatabilirim bu süreci yaşayan varmı?
1 buçuk aylık evliyim boşanıyorum, kendimi nasıl toparlayacağım?