Merhaba 3 yıllık bir ilişkim vardı benden birkaç aydır para istiyordu bende veriyordum. En son istediği parayı kalbimi kırdığı için veremedim ve sana artık güvenmiyorum, beni zor durumda bıraktın deyip beni terketti sonra ben tekrar vericem dedim bekledi fakat parayı yine veremedim oda bana şu mesajı attı en son;
(Ben bişey istemiyorum senden yoruldum hakkım varsa helal olsun sende helal et etmezsen de canın sağolsun daha düzelmeyiz biz hoşçakal.)
Sizce tekrar yazar mı? ya da döner mi?
(Ben bişey istemiyorum senden yoruldum hakkım varsa helal olsun sende helal et etmezsen de canın sağolsun daha düzelmeyiz biz hoşçakal.)
Sizce tekrar yazar mı? ya da döner mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Abla adam seni banka yerine kullaniyor hala yazim mi diyorsun
Yazar mı dedim
Ne fark eder yazsa. Kucağına mı koşacaksın
Fikrin ne?
Hayatına devam etti tabiki de. Ona vereceğin parayla alışveriş yap gez dolaş harca. Anlamiyorum neden böyle hödük insanlari tercih ediyorsunuz?
Sence yine para ister mi
Valla ben olsam isterim başka da bir şey demiyorum
umarım dönmez sülük gibi yapışmış ensene bırak gitsin
Bundan bir yol olmaz yazar tekrar ama boku cikar sana söyleyim böyleyken kapat defteri
Hakkını helal et dediğine görede yazar mı? Parada vermedim ama vericem dedim
Yazar yazar merak etme
Artık benden bir çıkarı kalmadı niye yazsınki
En son 90 liramı yedi m k kartımı ona vermiştim jdjd zararın neresinden dönersen kardır jdjd
90 lira ne ki benim kaç 1000 tlmi yedi hesap bile hiç ödemezdi Allah helak etsin
Ahahah haykırdım yaa jfkf dostum ya sktr et cidden güldrdn beni
Paralarımı geri ver kardeşim de bence
Bir kere yine ayrılmıştık çok önceden verdiğim paraları istemistim borçlarım bitince veririm demişti
Ne sünepeymiş ya sümsük iyi olmuş kurtulduğun
Sence yazar mı
Para lazım olursa yazar :ddd
Vermedim ki en son istediği parayı niye yazsın
Para için seninleyim de dedi mi
Demedi ama bana her ay 1000 - 1500 tl arası destek ol dedi
Sebebi neymiş?
Borcu varmış
Tamam da seni niye alakadar ediyor borcu
Bir tek beni yakın görmüş kendine ve bana anlatmış derdini
Sen safsin kullanıyorum kolay oluyor diyememis tabi.
Dönsede sen kabuletme senı kullanıyor bariz ortada
Hesabıma 10000 tlde havale yapsan, senden gelecek hiçbirşeyi artık istemiyorum iş işten geçti dedi. Sence?
Ya ayak yapıyor güzel kardeşim. seven paranın hesabınımı yapar. hem anasımısın babasımısın sana güvenerekmi boçlanıyorda sen yollamayınca senın yüzünden zora giriyomus mecburmusun poponu toplamaya
1000 tlde havale yapsan istemem artık dedi sence?
Yaa sen yolla diye ayak yapıyo. aklınca oyun oynuyo böyle yaparsa atarsın diye hesap yapıyo hiç umursama bir süre sonra o yazmassa ben insanları hiç tanıyamamıs bu yasa kadar boş yasamısım demkki
Annemde senin gibi düşünüyor tamamen terkeder gibi yaparsam bu çok üzülür napar eder bana para bulup yollar düşüncesinde diyor sence?
Bence annen haklı ve en doğrusu ondan tamamen uzak durman sana sen oldugun için deger veren erkek arkadas edın paran için senle olandan sana asla hayırda mutlulukta gelmez
Peki sence bana ulaşıcak mı
Bence ulasıcak para kaynagısın senı kolay kola bırakmaz şu an strateji yapıyo aklınca. karar senın tabı ama bu ve benzeri kişilerden uzak kalmanı tavsıye ederım
Ama para vermedimki niye gelsin?
Vermen için gelecek daha önce vermişsin
Artık ümidi yok bence çünkü hakkını helal et dedi bu tam bir veda cümlesi değil mi?
Yaş kaç senin
27 fikrin ne?
Yani bu yaşa kadar insanları çözmüş olman gerekirdi sanırım. her helallık isteyen samımı ve harbı gidici olsaydı keske ama o öyle olmuyor. ben burdayım bak bir süre sonra yazmazsa bana istediğini de sen böyle dedın böyle oldu diye dersın. bu ve bunun gibi erkekler para alabıldıgı kızları Asla kolay kolay bıtakmaz
Evet son 1 aya kadar her ay maaşımın yarısını verdim yedik içtik heryerde hesabıda ben ödedim. En son bana ağır bir laf söyledi çok üzüldüm ve vermekten vazgeçtim. Buda bana sen beni zor durumda bıraktın adi pislik senin sevginde herşeyinde sahteymiş defol git filan yazdı. Sonra üzüldüm tamam vericem haftaya para dedim kabul etti. Ama veremedim sonrada yukarda yazdığım mesajı attı 3 gün önce.
Ya baksana sevgın sahte demıs bitirmiş vercem deyince tamam deyip kabul etmiş orda anlamalıydın zaten senı degıl paranı sevıyo bu
Sence bu saatten sonra nolur?
O geri gelir öyle görünüyoki sende kabul edersın. paranı yemeye senı kullanmaya devam eder
İyi yapmışsın, güvensizmiş demek ki.
Ona kim güvensin o bana 3 yılda 1 tl vermedi ben ona binlerce lira verdim maaşımda hiçbirinide geri ödemedi
Hayatta her şey menfaat kardeşim, ne yapacağız.
Cidden dönsün mü istiyosun 🙄
Şöylesi bize denk gelmez ki😂
Vay pslik kpek. Bırak dönmesin Allahından bulsun
Onun sevgilin olduğuna emin misin acaba
Borcunu geri iste isti
Benden aldığı paraları vermeden gitti birde sence gelir mi?
Sizin iş paralı ilişkiye dönmüş. parasını verirsen döner
10000 tlde versen seni istemem dedi sence?
Asdfsdfg. dene bakalım
Annem diyorki ne 10000 i 500 tlye bile döner sana
Yok ya o kadar ucuza gelmez. yoksa geli... yok ya sen ucuz birini bulmazsın
Para alcak biri bulamazsa döner
Pes diyorum
Amaci cinsellikti zaten bosver
Biz öyle pek cinsel muhabbet etmezdik
Hayırlısı olsun
Gelir.
İyi yapmışsın
Para versen yazar