Sevgilime borç vermiştim ama ayrıldık?

Sevgiliyken 500 lira borç vermiştim 200 tl sini verdi durumunun olmadığını biliyorum zaten ayrılma nedenlerimizden biriydi param olduğu zaman veririm demişti bende sorun değil dedim. Dostça ayrıldığımız için ayda bir mesajlaşıyoruz. İnşaatta çalışmaya gitmişti ve bu aralar kalan parayı yatırmak için hesap numaramı isteyecek kesin ben zaten parayı almıyacaktım çünkü inşaatta çalışmaya dershane parası kazanmak için gitmişti ve ben o parayı ondan geri alamam çünkü yaptığı iş gerçekten çok ağır ve zaten kazandığı 500 tl dir 200 zünü bana verse ona birşey kalmıyacak bense o parayı emek harcamadan elime geliyor ve veecek olduğu parayada hiç ihtiyacım yok. Bana hesap numaranı gönderirmisin dediği zaman içine batsın diye bana borcun çok ödeyemezsin demeyi düşünüyorum oda nasıl dediği zaman hadi 200 lirayı ödersin de beni yarı yolda bırakmanın korkup kaçmanın kırılmış ümitlerimi nasıl ödiceksin? Ben para istemiyorum senden o parayı verirken karşılık alacağımı düşünmeyerek verdim bana manevi borcun var onu nasıl ödiceksin demeyi düşünüyorum sizce böyle diyeyimmi
Sevgilime borç vermiştim ama ayrıldık?