Benden borç para istedi bende verdim üniversiteyegidicem yakında para lazımdi bana haftasonu halledicem dedi oysa baskabiseymis o şimdi parayi istedim diye soğuk yaptı ve gönül ilişkisi bitti hayırlı yolculuklar diyerek paranı da yatırırim kalmaz dedi ben ona son paramı verdim ne yapayım ama ayrıca beni aldattigindan şüphe ediyorum kaç gündür geceleri aramıyor beni 🥺
Güncellemeler
+1 yıl
Okula gidicem yola cikicam para lazım dedim hayırlı yolculuklar bitti gönül işleri dedi bana zaten geceleri aramıyordu beni kimde suç
Bilmiyorum ya hiç vermeseydin. Bende sevgilime durumu olmadığı zaman çok para verdim ama borç olarak değil. Istemen çok yanlış olmus. Ama onunda bu sebepten gitmesi yanlis
Bu yüzden mi aldattigindan supheleniyosun bence kesin bişey yakalamadan suçlama adami. Her pipisi aldatıcak diye bir şey yok. Belki cidden seni çok seviyo belki sadece bunlar senin kuruntun
Ben 2 gün önce verdim ona borcu yanimda sürekli nerden para bulucam ya diye ortaya yansıtıyordu bende dayanamadım ben verebilirim dedim ama ayın 23 gibi yola cikicam
Anladım onun böyle demesi demek kıvırmak demek paranı halledecem durum hşzah etseydi daha farklı düşünürdün doğal olarak ama o herhalde hibe etmeni mi istedi ne yaptı verdiğin parayı
Ben telefonu satınca sana öderim dedi ama haftasonu telefon işini halledicem adamın yanına gidip demişti sonra sordum ben o adamın yanına başka iş için gidicem demis bana bilmiyorum ayıp mı ettim benimle ilgilenmiyordu bile artık son zamanlarda
Ne bileyim bu bir bahaneydi demekki ayrılığın olması hayirlisi buymuş diyorum telefonda benimle konuşurken telefondan uzakta konusrdu klavyede birşeyler yazardı hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Verdiğin paradan daha değersizmiş o. Parayı kurtar sen boşver sevgiliyi
Üzüntüden bayilicam bu kadar basit miydi benden ayrılmasi🥺
Malesef yanlış kişi
Hiç niye neden diye düşünme. Hayır gelmez böylesinden.
Insan sevdigine borç verir mi ya bunu anlayamiyorum. Veriyosan karşılıksız ver ya da hiç verme sevdiğin o senin.
Ama ödünçtu ah canım bende sağdan soldan burs arıyorum tamam geri vericem dedi hem
Bilmiyorum ya hiç vermeseydin. Bende sevgilime durumu olmadığı zaman çok para verdim ama borç olarak değil. Istemen çok yanlış olmus. Ama onunda bu sebepten gitmesi yanlis
Saçmalama adam geceleri benimle konuşurken telefonda klavyede bisrylrr yaziyodu telefonu da vermiyordu bakmam için hiç
Yaaa bi şey yakaladinmi. Yakalayamadiysan böyle o çocuğu yaftalaman çok ayıp. Kuruntularini gerçekmiş gibi yaşayıp çocuğu zedeleme
Bana olan ilgisi epey azaldı çünkü
Belki başka bir sorunu bir derdi vardı. Paylasmasini istedinmi sevdiği olarak
O beni hergece arar sesimi duyardı ama ilgisi azaldı watsapa girip girip çıkıyor
Bu yüzden mi aldattigindan supheleniyosun bence kesin bişey yakalamadan suçlama adami. Her pipisi aldatıcak diye bir şey yok. Belki cidden seni çok seviyo belki sadece bunlar senin kuruntun
kullanmış seni geçmiş olsun aynısı benimde başıma geldi ve o parayı asla geri alamadım
Kurtulmuşsun işte daha ne istiyorsun ki
Uzuntumden bayilicam borcumu vermeyecginden şüphe ettm ne yapayım bende sordum bilmiyorum ayıp mı ettim ama bana gönül işleri bitti hayırlı yolculuklar dedi
Borcunu ödesin Bi zahmet senlik Bi durum yok borç almanında Bi adabı vardır zamanı vardır boş yapmış sana kurtuldun işte daha ne
Ben 2 gün önce verdim ona borcu yanimda sürekli nerden para bulucam ya diye ortaya yansıtıyordu bende dayanamadım ben verebilirim dedim ama ayın 23 gibi yola cikicam
Ne bileyim bana olan ilgisi oldukça azalmisti bende enayi gibi hissettim ve ayrıldım
Pardon ayrılan ben değilim enayi gibi hissettim bir an ve paramı istedim olacaktı o
Anladım onun böyle demesi demek kıvırmak demek paranı halledecem durum hşzah etseydi daha farklı düşünürdün doğal olarak ama o herhalde hibe etmeni mi istedi ne yaptı verdiğin parayı
Ben telefonu satınca sana öderim dedi ama haftasonu telefon işini halledicem adamın yanına gidip demişti sonra sordum ben o adamın yanına başka iş için gidicem demis bana bilmiyorum ayıp mı ettim benimle ilgilenmiyordu bile artık son zamanlarda
Ayıplık Bi durum yok bence yola çıkma durumun var ve söylemişsin hepsi bu ilgi konusu ayrı Bi mesele
Ne bileyim bu bir bahaneydi demekki ayrılığın olması hayirlisi buymuş diyorum telefonda benimle konuşurken telefondan uzakta konusrdu klavyede birşeyler yazardı hep
Haketmişsin degmeyecek birine gönül verdiğin için
Yanlış yapmışsın.
yaw gönül işlerini boş ver paranı almaya bak
Takmıyor seni borcun ne ben verim