Tesettürlüyüm eşim açılmamı istiyor. Ben istemiyorum ve boşanmak istiyorum sizce haklı değil miyim boşanmakta?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşiniz istiyor diye açılmamanız lazım kaldıki bu onun isteyeceği bir şey olamaz. Ona evde senin için süsleniyorum dısarda da senin için kendimi saklıyorum deyin. Hâlâ istiyorsa size saygı duymak zorunda olduğunu hatırlatın. Bir eş hanımından istekte bulunabilir ama bu konu onun tekelinde olan bir mevzu değildir.
Boşanmayın ama bunu ona sabırla güzelce anlatın gerekirse aile büyüklerinizden yardım isteyin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılIlk basta kapanmaniza birsey dememe sebebi, bence heves sanmasiydi. Hevesinizi alip acilirsiniz sanmistir. Her insan ozgurdur, size bu konuda mudahale edemez! Ancak bana gore bu bosanma sebebi olmamali, kusmek ve iletisimi kesmek de sadece aradaki mesafeyi arttirir. Su aralar herkes sinirli malum hastalik sebebiyle. Ayni evde neredeyse tum gun dipdibe oturmak luzumsuz konusmalara da sebep oluyor. Esinizin fikrini saldiriya gecmeden sorun tekrar, neden simdi istemis mesela? Mubarek gunleri dargin gecirmeyin. Yemegini hazir tutun :) Yataginizi ayirip daha da sogutmayin evliliginizi...
22 Yorumla
Soran+1 yılTavsiyelerini uygulayacağım teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim. :) Evin icinde gayet guzel giyinin, esiniz icin suslenin. Disaridaysa tam tersi oldugunu gorunce fikri degisecektir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz böyle bir hakkı ya da yetkisi yoktur. aile büyüklerine danışın. Eşinizle bir konuşsunlar. İllaki ikna edecek birisi çıkar.Önce ikna yolunu deneyin. Boşanma son çaredir. Evlilikleri bu kadar kolay harcamayın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
59Cevap
+1 yılHaklısın boşa gitsin. Açık istiyorsa açık alacaktı yok öyle tesettürlü alıp açmak için zorlamak. Eşler hiçbir şekilde farz ibadetlere karışamaz buna maruz kalan eş de boşayabilir.
10 YorumlaSelamın aleyküm, unutma ki öncelikle biz bir imtihan dünyasındayız. Buraya güzel yaşamaya gelmedik ama farklı farklı zorluklar yaşayıp Allah a kendimizi ispat etmek için ojun rızasını alacak şekilde davranmak için geldik. Şu an imtihan oluyorsun dini pencereden bak. Şu an Allah seni ölçüyor, demekki seni unutmamış, sadece senin kapanma niyetinin samimiyetine bakıyor eşini vesile kılarak. Bak alim adamlara, peygamber efendimiz bile onca sıkıntı çekmiş. Ama bize ondan miras kalan : sabır oldu. Sen her zorluğun kıymetini bilip. İmtihan olarak görüp, Allah ın rızasını alacağın şekilde hareket et. Bu zorluklar günahlarının kefareti için. Kıymetini bil !
10 Yorumla
+1 yılBundan 8 9 sene oncesi olsa esin seni kapanmaya zorlardi. Cunki iktidar netarafa giderse dönek topluluk oraya doğru kiviriyo. Dune kadar ataturk dusmani olan herkes feto olaylarindan sonra ilimli islama sicak bakmaya basladi cunki ikditarda kati islamci kabugundan siyrildi laiklige ilk adimlar atildi. Hepsi başima ataturkçu kesildi. Turk toplumunun yaptigi ibadetler gelenekçilikten ötürü bise degil. Insanlar birbiri icin oruç tutuyo allah icin degil.
30 Yorumla
+1 yılEvlenirken açık birisiyle evlenmeliydi o halde seni bu halde kabul edip sonra değiştirmeye çabalaması..
saygısızlık herşeyden önemlisi eşlerin birbirine saygısı olmalı
boşanmakla doğru karar almış olursun10 Yorumlahaklısın senin vücudun senin giyimin onun hiçbir şekilde karışma hakkı yok ki senle kapalıyken evlenip açılmanı istemesi de garip
25 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken açıktım ben sonra kapandım
Soran+1 yılKapanmaya karar verdiğimde tepki gösterse yine kapanmazdım. Ama kapandıktan sonra bana bunları söylemesi beni üzüyor
Soran+1 yılDaha kimseye anlatamadım ki bunu :/
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni istemediğin bir şeye zorluyorsa karşı çıkmakta haklısın tabii ki. Madem seni olduğun gibi kabul etmiyor boşan bence de. Hem sadece olduğun gibi kabul etmek bir yana tesettüre de karşı olması bir sorun.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılherkesin dini kendine sana karışması kesinlikle kabul edilemez biz kadınlar erkeklere boyun eğmemeliyiz gerekirse kavganıda et yani söyle ona benle mi mezara giriceksin de kendin için yaşa bu hayatı benim dinim kendime sen beni böyle kabul ettin bırakta benim allahla aramda olan ibadete karışma de
00 Yorumla Kesinlikle haklısın. Ne olursa olsun senin giyimine karışamaz. Evlenmeden önce de tesettürlüydünüz bunu bilerek evlendi. Nasıl giyineceğin senin kararındır eşin karışamaz.
20 YorumlaKapali bir kadin benimde ilgim disidir fakat ben acil dedigim icin aciliyorsa da o daha kotu kapali olmasini tercih ederim.
İcinden geleni yap.10 YorumlaKarşına al düzgünce kibarca konus istemediği anlat böyle devam ederse ayrılmak zorunda kalabiliriz de bu ayrılığın sebebide sen olursun de
10 Yorumla
+1 yılçok saçma bir şey istemiş
sana saygı duymalı bu konuda20 YorumlaBu nasıl bir saçmalık? Haklısın tabii ki, seni öyle görmüş evlenmiş böyle bir şey istemeye hakkı yok ki.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirken açıktım ama
Soran+1 yılBen de böyle düşündüğüm için boşanmak istiyorum zaten. Çünkü çok kırıyor beni
- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılTek sorun bumu? Eğerki buysa bunu karşılıklı konuşarak çözersiniz. Sana saygı duymak zorunda. Hem ALLAH'IN emr-i var kapanın diye. Çok ısrar ederse hiç bekleme boşan. Bugün güzel olan birşeyi senden zorla almak isteyen yarın çok daha kötü sonuçlar getirir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Allahım emri eşinin emrinden daha kuvvetlidir. Bunun farkında olarak anlat, eğer halen daha ısrar ediyorsa dinen boşanmanda bir sakınca yoktur, hakkında hayırlısı olsun.
00 YorumlaEğer böyle istemiyorsa neden evlenmiş anlamıyorum erkeklerde de kadınlarda da bu evlenince istediğimi yaptırırım kafasına sinir oluyorum
Sen gerçekte ne istiyorsan onu yap10 YorumlaNe yaparsan yap ama başkası istediği için değil kendin istediğini için
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAklımdan cok şey geçti ama yorum yapamadim.
Şöyle ki özgürlükler çok ayrıdır, boşanmaya değer mi bunu kestiremiyorum sadece.012 Yorumla
Soran+1 yılBence değer. Çünkü hiç iyi şeyler hissetmiyorum
- +1 yıl
Yani açılmani istemesinde mi iyi şeyler hissetmiyosnuz
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Evdeyken açılıyorsan sorun ne acaba
Soran+1 yılGavatlık
- +1 yıl
Yok artık saçmalama ya.
Soran+1 yılÖyle.
- +1 yıl
Bunu nereden çıkardın bilmiyorum tabi de sen acilmaktan dolayı değil bu konuyla ilgili bosanacaksan boşan zaten. İyi günler.
Soran+1 yılEvde zaten açığım dediğim de dışarda da açık olacaksın diyen bir erkek güzel kardeşim değil de nedir? İyi günler
- +1 yıl
Bilemem bunu sen ne hissediyorsan o dur başka imalari var mı bunu düşündürecek
Soran+1 yılYok ama olacağına adım gibi eminim
- +1 yıl
Adın kadar eminsen yapacak bişey yok beyefendiyi fantazileri ile başbaşa birakicaksin.
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Bu adam sizi tesettürlü olarak kabul etmedi mi? 🤔
Eğer ki EVET ise boşanırsan hakkını almadan bırakma... Madem açık bayan istiyo neden senle evlendi ki?
Sen EVET BEN AÇILIRIM denediysen...01 Yorumla- +1 yıl
*demediysen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir şeye hakkı yok. Baştan seni böyle kabul etmeyecekti o zaman. Böyle bir şeyi dayatır ve zorlarsa boşanman gerekiyor zaten.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bu tarz konularda zorlamalara karşıyım. Tek sorununuz buysa bence konuşarak halledebilirsiniz. Olmazsa ver numarasını ben ikna ederim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kdr abartma durumu açıkla yine ısrar ediyorsa başka dusunursun
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartmayım mı kaç kez konuştum anlamıyor
- +1 yıl
Eğer ısrar edersen sürekli biter de
olmaz öyle şey inanca karışılmaz evinde açık görmüyor mu seni
10 YorumlaNe kadar evli bir çiftte olasanız bireysel bir özgürlüğünüz olmalı. yani tesettürlü olmak veya açılmak senin kendi fikrin zikrine kalmalı bence. ama boşanmak sonuçta çok ciddi birşey bence bir şekilde anlaşabilirsiniz bir daha düşünün derim.
13 Yorumla
Soran+1 yılDüşünecek bir şey yok. Israrı bıraksa bile istemiyorum midemi bulandırıyor
Soran+1 yılEvet bu. Benden böyle bir şey istemesi kendinden soğuttu
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın boşa gitsin madem açık birini istemiyomuş öyle birini bulsaydı
10 Yorumla
+1 yılevlenmeden öncede kapalımıydınn yoksa evlendikten sonramı kapandın
06 Yorumla
Soran+1 yılSonra
- +1 yıl
kocan haklı. kocan saçı açık bir kadınla evlenmiş. sen evlendikten sonra kapanmışsın. adam senin açıl halinle evlenmiş. adam sendrn boşanmak istese mahkeme kocanı haklı bulur
Soran+1 yılİyi de kapanmaya karar verdiğim zaman karşı çıksaydı o zaman hiçbir şey demedi nasıl istersen öyle olsun dedi. Üstelik o beni değil ben onu boşarım.
- +1 yıl
ilk başta kapanmqnı destekleyip sonra fikrini degiltirmişse Sen haklısın ozaman
Soran+1 yılEvet önce destek oldu sonra köstek oldu. Oyun değil bu ben de oyuncak değilim
- +1 yıl
haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsin kocanın sözünden çıkarsan cehenneme gidersin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Sebep bu değil bence. Ya sen eksik anlatıyorsun ya da eşin bahane olarak bunu istiyo
00 YorumlaHaklisin, seni anlayamiyor beklentileriniz uymuyorsa, saygi duymuyorsa sana, yapacak baska bisey yok.
00 Yorumla
+1 yılEn doğal hakkın, bu nasılsın godoşluktur boşa gitsin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl oda gitsin kendine açık birini bulsun dengesiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Dinen boşanmaya hakkın var evin içinde açılabilrisn ama dışarı da olmaz
00 YorumlaBoşanma konusunda bişey diyemem. Ama onun için kapanmadiysan onun için açılma.
00 YorumlaYazık günah eşin kapalı açık insan fark etmez eşin kapalı olman yanında gezmek unutiyor neyazikki
00 Yorumla
+1 yılAllah ın sana emri kulun emrinden önce gelir o yüzden açılmanda ısrar etmesi boşanma sebebi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ne biçim zihniyet baskı yapıyor sen bunla konuşurken böyle degilmiydin seni böyle kabul etmedimi
Böyle cahil insanları nerden buluyonuz kusura bakma biraz ağır konustum00 Yorumla
+1 yılSizinle evlenirken görme engelli miydi ya haklısınız boşanmak istemekte. Bu sizin tercihiniz, ister kapanirsiniz, ister açılırsınız
00 YorumlaEvdeyken aksamlari acil gunduzleride kapali giyin. İstersen tabi. 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılEvdeyken zaten hep açığım
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır açılma ya hem çok günah hem bu senin tercihin o zaman açık biriyle evlenseydi oda. Aile büyüklerine anlatın belki eşini ikna ederler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninle evlenirken bilmiyor muydu? Değiştirmeye çalışıyor, ki bide Allah’ın emri. Senin kararlarına, inançlarına saygısı yoksa boşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirken sizi böyle kabul ettiyse şu an böyle bir şey istemeye hakkı yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen evlendikten sonra kapandım ve bu benim kendi özgür iradem beni zorlaması sinirlerimi bozuyor
+1 yılBoşan madem açık istiyordu açık bulsaymış evlenirken aklı neredeydi bu erkekleri anlamıyorum ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Yüzde yüz haklısın seninle bu şekilde evlenipte sonra açış demesi çok aptalca
00 Yorumla
+1 yılGünah olduğunu anlat ailenle konuş iştişare ile karar ver
00 Yorumla
+1 yılhemen boşanmaya karar verme birazdaha konuş eşinle onu ikna etmeye çalış
00 Yorumla
+1 yılEşinin dediğini yapmak zorundasın. Dinde böyledir değil mi?
Ha eşin de madem açık seviyor seninle evlenmeyecekti o zaman.00 YorumlaTm haksız olabilir ama çözülemeyecek bu durum değil bence
010 Yorumla
Soran+1 yılBen kaç kez istemediğimi söyledim ona. Açılacaksın diye zorluyor. Neresini çözeyim?
Soran+1 yılSordum nasil istersen demişti
Soran+1 yılPislik çünkü
Soran+1 yılAynen kafam da bitti artık tiksiniyorum ondan
Soran+1 yılYok işte aynı odada bile durmaya tahammülüm yok. Sokağa çıkma yasağı olmasa çıkıp gideceğim
+1 yılEşin de olsa allah'ın hakkı daha fazla seni böyle tanimadimi ne değişti
09 Yorumla
Soran+1 yılEvde zaten açığım diyorum hayır ben dışarda da açık olmanı istiyorum diyor. Çıldırmış bu
- +1 yıl
Seni millete göstermeye merak salmış
Soran+1 yılEvet ben de gavatlık seziyorum midem bulanıyor
- +1 yıl
Biraz ağır oldu hakkı söylediğim ama kusura bakma
Soran+1 yılÖyle öyle küsurluk bir şey yok
- +1 yıl
Senin gi i bir eşim olsun isterdim biz bulamıyoruz millet bulduğunu değiştirmeye çalışıyor
Soran+1 yılKader kısmet
- +1 yıl
Konuşmak dertlesmek istersen buradayım kardeşim
- +1 yıl
Ama yok ya uygun olmaz galiba boşver
+1 yılSeni öyle kabul etmedi mi
Bu istek de nerden çıktı00 Yorumla
+1 yılAyrıl o zaman dünyanın sonu değil neticede.
20 Yorumla
+1 yılKestirip atmaktansa farklı şekilde bunu ona kabul ettiremezmisin
017 Yorumla
Soran+1 yılKabul edecek gibi durmuyor
- +1 yıl
Ya Bir kadın bunu nasıl deyip pes eder ben kadın olsam eşime cinayet bile isletebilirdim bence mücadele et ayrılık dilde kolay bayan gerisi çok acıtıyor
- +1 yıl
Ayrılık sadece ama sadece ölünce güzel
Soran+1 yılSiz olaya sadece açılmamı istediği tarafından bakıyorsunuz. Ben çok farklı şeyler düşünüyorum ve tiksindim anlamıyorsunuz
- +1 yıl
Şimdi çok iyi anladım sizi çocuğunuz var mı
- +1 yıl
Benim 9 yıllık evliliğim biteli neredeyse 1 yıl oldu acı çekmeyi göze almış duruma gelmişsiniz anladığım kadarıyla
Soran+1 yılÇocuğum yok. İyi ki de yok. Geçmiş olsun size de
- +1 yıl
teşekkür ederim gerçekten geçmiş oldu darısı size o zaman
Soran+1 yılHayırlısı ne ise o olsun. Ben de boşanmak için evlenmedim üstelik severek evlendim bu daha yaralayıcı oluyor
- +1 yıl
Ben 4. Seneden sonra sevdim belki de alıştım öncesinde ya ben bununlami evlendim diye çok kızdım kendime ama Kader işte sağlık olsun
- +1 yıl
Ama kadına fazla birşey olmuyor kaldığı yerden devam ediyor baba evinde kendimden örnek vereyim boşanmak beni 10 yıl geriye attı
Soran+1 yılDoğrudur. Çocuk var mıydı
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısını dilerim Allah pişman etmesin sizi iyi günler dilerim
- +1 yıl
Evet 2 tane bir kız Bir erkek
- +1 yıl
Birde eskiden yadirganirdi ayrılmak benim annem babam ayrıldığında 8 yaşındaydım kızımla aynı yaşta yanlış birseydi o zamanlar ama şimdi millet evcilik oyunu bitirir gibi boşanıyor
Soran+1 yılAllah bağışlasın. Evlilik çok zor bir şey maalesef
- +1 yıl
Amin çok sağolun
+1 yılMal misin yapma böyle biseu sakın bak zatb ortalık karışık her an herşey olabilir gideriz öbur tarafa bence o eşi boşa sen
00 Yorumla
+1 yılHaklısın tabii. Açılma
20 Yorumla
+1 yılİçinden geleni yap kanka
10 YorumlaAçılma
10 Yorumla
+1 yılAçılma sen esine uyma günahı sana yayılır esine değil sana yakisiyorsa açılma
00 YorumlaBu kadar saçma bir sebepten boşanmak istiyorsa boşan buna sana bugün yarın ne yapar
00 Yorumla
+1 yılKoşarak uzaklaş o cahilden senin fikirlerine saygı duymayan biriyle ömür mü geçer
00 YorumlaAcıl bence haklı degil eşin
10 Yorumla%100haklısın
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni çok sinirlendiriyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsam açılırdım.. suçuda onun günahıda onun.. kabul ediyorsan tamam der açılırdım.. yoksa aldatır adam..
08 Yorumla
Soran+1 yılAldatacak bir şey yok evde açığım sonuçta. Aldatmaya bahane aramayın.
Cevap sahibi+1 yılbahane degil gerçek bu bacım..
Cevap sahibi+1 yılama yok ben kendimi böyle kandırıp teselli buluyorum dersen o senin bilecegin iş o
Soran+1 yılKandırın kendinizi
Soran+1 yılAldatırsa aldatsın umrumda değil. Boşanmak için bir nedenim daha olur işte
Cevap sahibi+1 yılseni baya sinirlendirmiş :D neyse
Soran+1 yılBence de neyse
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂kafayı yemişsin sen bacı
- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?