Benim açılmamı istiyot bendr istiyorum ama çekiniyorum ve bu ilk eşimdrn geldiği için biraz ddaha tuhaf oldu sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sen istesen eşin de benim için problem yok kendini nasıl iyi hissediyorsan o şekilde olsun derse bir nebze tamam derim ama siz daha demeden eşinizin demesi bana mantıklı gelmedi sonuçta sizi kapalı şekilde beğenip evlenmiş sonradan niye açılmanızı istesin ki?
Bir iki kere ben yanında dile getirdüm ondna dolayı cesaret alıp demiş olabilir zaten artık kendimi tam anlamıyla tesettürlü hissrtmiyorum
Şahsi fikrimi sorarsanız zor olan tesettürü yerine getirerek kapanmıssınız herkes yapamıyor bunu isteseler bile Allah bazı kullarına nasip etmiyor. Size nasip etmiş ne kadar güzel elinizden geldiği kadar yapmaya çalışın şu an şeytan tam anlamıyla yapamıyorum tesettürü zaten diye size vesvese vericek. Açılınca o vesveseler önce dizaltı giyeyim sonra aman nolcak zaten açığım dizüstü giyeyime kadar gidecek buna da hazırlıklı olun
Onlara hazırlıklıyım evet şeytan vesvese veriyor heves ediyorum ama ben şu an tam tesettürlü değilim gibi geliyor bana
Siz tesettürlü müsünüz
Çünkü şeytan size bunu hissettiren :) her kapalı kadın heves ediyor açıklığa sadece sizde olan bir durum değil bu önemli olan dizginleyebilmek. Ben eminim ki çevreniz sizi etkiliyor. Bence çok kritik bir karar Allah'ın rızası her şeyden önemli olmalı diye düşünüyorum. Tabikide sizin seçiminiz açılsanız da herkes saygı duymak zorunda
Evet etkileniyorum haklısınız ailemizde açılan birisi var sonradan ve hem istiyorum hem ailemden çekiniyorum diyebilirimde
Evet tesettürlüyüm bende bence etkilenmeyin. Etkilenicek bir şey değil yaptığı doğru yolda olan sizsiniz bırakın onlar sizden etkilensin
Ben rtkileniyorum işte keşke etkilenmesem ama birde deminde dediğim gibi tesettürlü zaten giyinmiyorum buda bir sorun ben tesettüelüyüm sanıyorum ama tesettür bu değil
Misal düğünümde açık gelinlik giydim istedüm heves ettim çünkü o şekilde giyinenleri gördüm bende heveslendim
kapanmak istemiyorsan boşuna kapanmış oluyorsun zaten. açılsa da kapansan da senin tercihin ki eşinin de desteklemesi iyi bir şey
Evet destekliyor ama benim çekincelerim var korkulaeım var istiyoruö ama
çevrenden mi korkuyorsun abla? büyük ihtimal seni kapanmaya zorlamışlar diye düşünüyorum
Evet lisede zorladılar ve 16 yıldır kapalıyım
eşinin ailesi ne diyor? Ya da ne der?
Hiçbir fikrim yok
eşine sor bence ne derler diye hem ailen seni zorla kapatmış ama bu saatten sonra onların karşısına açık çıkarsan daha da zorlayamazlar bence. Bi de arkanda dağ gibi eşin var abla korkmana çekinmene hiç gerek yok.
Çok tuhaf eşinin bunu istemesi garip
Neden garip