▪Sen çok güzelsin/yakışıklısın ama sevgilin yanına hiç yakışmıyor. ▪Sevgilin ile aranızda eğitim & kültür farkı var. Bu ilişki yürür mü sanıyorsun? ▪Baksana çok sakar ve aynı zamanda da haddinden fazla patavatsız. Daha iyisini bulamadın mı?
-Bu gibi olumsuz eleştiriler ilişkini olumsuz yönde etkiler mi yoksa senin seçimlerini sorgulamak kimsenin haddine değil mi?#Captivating
Sevgilin ile yakıştırılmıyor olmak, düşüncelerini ne denli etkiler?
Sevdiğim kadın ile olan birlikteliğimi, hiç bir kişi yorumlayamaz, kimsenin de haddine değildir bu, kalbini kırarım... Böyle bir duruma zaten fırsat da vermem, kimseyi ilgilendirmez benim ilişkim ve kimsenin de düşüncelerine kulak asmam. Ciddi boyutta bir çevreye sahibim ve bu çevremdeki kişilerin hepsi beni iyi tanır. Kimse de bu şekilde yorum yapacak cesareti kendisinde bulamaz, dediğim gibi fırsatı ben vermem zaten. Belki o kişiler benim iyiliğimi istedikleri için bunları söylüyor, olabilir mantığa aykırı değil. Fakat yine de istemem, var olan detayları görebilecek kadar tecrübeli bir insanım, göremediğim ayrıntıları da zaman içerisinde göreceğimden eminim...
Bu aslında kimseyi alakadar etmez. Olayı dışardan yorumlayanlar kabaca tanımlarını aktarır. Kimilerinin önsezileri güçlü olur, haklı çıkarlar. Kimileri de bilgi sahibi olmadığı halde haklarıymış gibi fikir sahibi olurlar. Tanımadığım için kimse hakkında yorum yapamam diyen kişilerin görüşlerine değer veririm. Çünkü bu tipler önyargılı olmazlar. Bizim de açıkçası böyle tiplere ihtiyacımız var. Aksi halde yorum yapmak için yorum yapan çok insan var piyasada.. Önemli olan farklı insanları hayatımızda bulundurabilmektir. Yani anahtar cümle; Önyargılı olmamaktır.
Bu durum daha çok kadınlarda var.. Erkek sevdiği zaman 3 maymun oluyor çevreye karşı. Kadınlar, sürekli bir analiz ve eleştiri peşinde bence. Ben böyle düşünüyorum.
Çok yaşadım. Ama en yakınlarımı bile konuşturmadım bu konuda. Ben karşımdaki kişiyi seviyorsam ve onunla mutluysam kimsenin bir sıkıntısı olamaz. Bu benim hayatım. Evet, biraz bencilce düşünüyor olabilirim. Ama onların dış görünüşle yargılaması daha büyük bir bencillik. Ki bir insan bir insana aşık olduysa dünyanın en yakışıklı/güzel insanıyla beraber olduğunu hisseder. Onun kalbini hisseder. Kimseye de laf etmek düşmez.
Etkilemez diyenler kendini kandırmasın. Bir zaman sonra sıkılmalar başlar elbette bu yüzden karşındaki insanın yüzüne vurmasan dahi içinde insanlar haklıydı zaten hiç yakışmıyor yanıma vesayireler başlar.
Benim bir zaman sonra düşüncelerim değişebilir, belli olmaz. Ben de kendimden emin değilim.
Doğru bir soru... Çoğu insan ilişkiden ego tatmini de bekler. Yani koluna taktığın insanın parmakla gösterilmesi övülmesi helal olsun iyi bulmuş denmesi gerekir. Bunun aksi yapılıyorsa kişi mutlu olamaz ve ayrılır. Genelde ezik, sorunlu ailede ve sevgi görmeden büyümüş insanlarda sık görülür. Özetle bu bir ruhsal hastalıktır.
Ben yanına yakıştırılmıyorsam bu beni çok etkiler. Onunla gittiğimiz her yerde gözleri üzerimde hissederim. Herkes bizi konuşuyor gibi gelir bana. O yüzden dengim olmayan kimse ile o yola girmem. Ama tam tersi durum olursa hiç umrumda olmaz ben beğenmişim ben sevmişim onlara ne?
Kesinlikle etkilemez beni güzel sevgilimi cirkin bulup yakıstırmıyorlar yanıma ama kime ne ben yakıstırmısım kimseye laf düşmez ki öylede çirkin biri değil aramızda cok boy farkı var sadece ben minyonum o dev gibi ama bu benim seçimim ben öyle seviyorum zaten bunlar hep cekememezlikten
Bu bir önyargıdır eğer çevre faktörünün eleştirileri beni pek ilgilendirmez fakat eğitim ve kültür sorunu kızların yapacağını düşünüyorum arada dil bilgi seviye ve lisans farkı vardır karşı tarafın eğitim ve seviye kültürü düşük olursa ve birde statüsü düşükse evet sorun teşkil görürler bu maalesef hayatın gerçeği oldu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Abim subay çok yakışıklı 190 boyunda. Gelinimiz de 165 çirkin ve mesleği yok üstelik saygısız ve heryerde abimin mesleğini öne sürüyor. Babasının evinde fabrikada çalışıyordu şimdi de subayi ruyasinda bile görmemişken evlendi markaya adadı kendini sürekli markalı şeyler alıyor ısraf yapıyor daha geçen 1 elbise kiraladı 2.800 yazıklar olsun böyle kadere böyle adalete. Biz de az la yetinen aileyiz hep bizim gibi ailelerin başına bunlar geliyor
Seviyorsan sizene demesini bileceksin her haliyle benim kabulümdür benlik sıkıntı yokda derdi size mi düştü diyebilesiniz annem de bana birkaç şey söyle di ha annemdir tam bişey diyemem ama ne dedim benim gözümde çok yakışıklı diyerek sahip çıktım iyi huylarını güzel güzel benim için çabasını anlatıp sevdirmeye çalıştım biraz ayık olun karşınızdaki sizi seviyorsa kaybetmeyin derim
Bu benim için önemli değil ama sokakta yürürken böyle kızların yanında şunlar varya diye söylemişti liseye gidiyorduk o zamanlar ben duymamazlıktan gelmiştim ama o baya üzülmüştü. Beni etkilemez
Etkilemez. İnsanlara böylesi bir yorum yapma hakkı da tanımam. Benim yanıma yakıştırdığım insanla ilgili çenesini kapatacak herkes, eleştirmek kimseye düşmez.
Sen sevmişsen sorun değil bence. Belki de sen böylelerini seviyorsundur. Bunu onlara söylemeye hiç düşündün mü? Sonunda senin ne sevip sevmediğini onlar nereden bilecekler? Hayır yani kim onlar?
Benim eski sevgilimede diyorlardi bu kizin gözü kör mü seni nasil seviyor banada diyorlardi bunu nasil seve biliyorsun diye en sonunda aldatildim beni degil onu etkilemis anlasilan
Benim sevgilim benim sevdiğim kişi ve kimse karışamaz buna istedikleri kadar yakıştırmasınlar ben bana yakıştırıyorsam milleti takmamak lazım ve seviyorsam gerçekten bu kimseyi ilgilendirmez.
Açıkçası etkiler birazcık ama sonra sanane der gibi inişli çıkışlı fevri tavırlarım vardır sonuçta yengeç ile ikizler uyumu kötü birşey olsa gerek:(
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek arkadaşımı bana göre çok daha iyi buluyorlar. Bunu açık açık söylemeserler de '' aman bu çocuğu kaçırma aman çok iyi bulmuşsun elinde tut '' dedikleri için insan bir ayar oluyor ilişkiden soğuyor ameke
Seviyosan... yorumlar vız gelir geneldede oyle oluyor.. Ama cok deger verdigimiz insanların yorumları vardir onları az biraz kafamızda gezindirip pay cıkartmalıyız kendimize
aslında 1 tarafın diyerinden kötü olması iyi degil senın dedin gibi ama tam tersi sevgilin güzel veya yakışıklı olursa nasıl olur. ilk başta kımse takmaz diş güzeliği ama zaman ilerledikçe cok fark eder.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çevremi pek konuşturmam böyle bir konuda, tepkimi belli ederim kimsenin tekrar bir şey söylememesi için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğitim ve kültür farkı etkiler biraz ama birbirinizi severseniz pek sorun olacağını düşünmüyorum yakışma kısmına gelince sen beğenip sevdikten sonra insanların yorumunu laflarını dikkate almayın herşey dış güzellik değil