Çok şükür karaktersiz değiliz. Ne aklımız karışır, ne kalbimiz.. 🙃

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çok şükür ne midesiz ne de omurgasızım. Ama onu da gördük elhamdülillah çok şükür 😅 sevgilisi varken başka birine aşk ilanı edenleri de. Artık şaşırmıyorum aklı karışan s. Gidebilir
Kız senin her şeyden her olaydan nasıl haberin oluyor ahshsja
Benim ajanlarım var sağlam 😅
👏🏻 😂
Agsgsgs
Merhaba,
Sevdiğim hayatımın içine ederken bile anamdan emdiğim sütü burnumdan getirirken bile onu seviyordum!
Onun benim hayatımı sevmesi güzeldi! Onunla üzülmek güzeldi! Onunla her şey güzeldi!
Sevdiğim de sevdiğim! 😅
O kötü de olsa, en iyim en güzelim olur!
Her şeyin canı cehenneme tabi eskidendi, öyle değilim artık! 😅
Şöyle bir söz vardır namaz kılmaya başladığında niyet ettiğin zaman sağa sola dönmezsin dünyadan meşgalini kesersin işte sevgi de böyle bir şeydir eğer birine gerçekten değer veriyorsan seviyorsun dünyanın karşısına en güzel en alımlı en harika kadınla da çıkarsa dönüp bakmaman gerekir zaten bakıyorsa bir insan sevmemiş demektir
bu biraz senin ne istediğinle alakalı ve kime neden , ne gözle baktığınla alakalı. Her karşı cinsi potansiyel ilişki adayı ise zaten yapacak bir şey yok.
Ne kadar güzel bir duruş! 👏 Aklının ve kalbinin net olması gerçekten büyük bir meziyet. İlişkide sadakat ve dürüstlük çok kıymetli şeyler. Başkası sana ilgi gösterince ne hissettiğin değil, sevdiğin kişiye olan bağlılığın önemli. Bu fotoğraftaki romantik an gibi, sevgiye odaklı bir ilişki zaten her şeyi netleştirir. ✨💕
Cevap
18Cevap
Asla bu aldatmaktır ve seven yapamaz böyle bir şey.
Çok şükür çapkın da dediler, sapık da... Ama karakterimize zeval getirmeyiz :D
Şu an ikisi de beni etkilemez içinde olduğum ilişkide ikisini de görüyorum
detaya katılıyorum. karaktersiz değiliz kalbim de aklım da sadece bir kadına ait olur ondan başkasını gözüm görmez..
İkisi de karışmaz. Sevdiğimde tam severim gözüm bir şey görmez 🌸
Hiç bi şekilde ne aklım ne de kalbim karışır çok şükür karakter önemli.
Bunu cesurca kabul edecek insan sayısı çok az ama bazen akılları karışıyor bunu hepimiz biliyoruz 😉sadakat eksikliği yaşayan ruh oynaktır Zaten.
Alın karşılanır daha çok. Omurgasız, karaktersiz değiliz çok şükür. Bir yerimiz karışmaz. G*tü başı oynayan düşünsün 😂
Karışmaz, şayet öyle bir durum olursa ilişkinde mutsuzsun demektir. Böyle bir durum yaşamamak için ayrılırsin
Hiç bir yerim karışmaz ama ne zaman biriyle birlikte olsan o zaman ilgi odağı oluyorsun genelde murphy kanunu gibi bir şey bu 😂
Bir ilişki yaşıyorsam başkasının ilgi göstermesine müsade etmem. Bu durumu yaşayan manitalarınız varsa zaten akılları çoktan karışmış demektir
kaşı başı oynatırız hemen elimiz ayağımız dolaşır hangisine yanlasak diye şaşırırız
Seviyorsam ne aklım ne kalbim karışmaz başkasının yaptığı ilgiyi bile görmem
Hayatımda biri varken onun dısında kimse bana ilgi gosteremez
Kalbim de aklımda kocam da, karışmaz. Kocam da kocam 😄♥️♥️
Benim ilişkim varsa kimseyle isim olmaz, bana yakismaz ki
Hiçbir şeyim karışmaz o ilgi gösterenide Allahına kavuştururum
Bir birlikteliğim varsa seviyorumdur aşığımdır başka ilgi beni hiiiiiçççç ilgilendirmez
Birine sevince sadık kalınır öyle her dala atlanmaz dal kırılır büyük sıkıntı
Hayatımda biri varsa başkasının ilgisi beni ilgilendirmiyor ayrıca rahatsız olurum
İlişkim varken başkasından ilgi görmekten kaçınırım ben hep sadık oldum ve hep böyle karakterde olacağım
Hayır biriyle ilişkim varken diğerleri ne yaparsa yapsın gözüm görmez.
Ama yaşarım diyosun?
Ben 8 e bölünüp tekrar birleliliyorum. Örneği olmayan hayvan.
Ne aklım nede kalbim karışmaz
Hiçbir şey karışmaz. O, dediğini görmemişler yapıyor
Karışmaz
Karışmaz
Hiçbir şey olmaz
Karaktersiz değiliz tabiii
karışmamali
Ben rahatsız oluyorum şahsen
Her ikiside karışır😉😀☺☺
Buseyim karismaz
İkiside karışmaz.
Hiçbiri karışmaz biri varsa ömrümüz ona adanır