Anne ve babası corona oldu. Duygusal, ruhsal çöküntüde ben onları koruyamadım benim ne kendime ne de kimseye faydam olur bu saatten sonra dedi. Nasıl yaklaşmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSevgiline moral verici şeyler söyle, moralini zinde tut.
Yani destek ol sürekli yanında olmaya çalış.
Sevdiği insanlara yani anne ve babasına bulaşmış sonuçta oda kendini suçluyor normal olarak ona hak vermek lazım.
"Senin hiç bir suçun yok biliyorsun tün dünyayı saran bir virüs bu yani istediğin kadar korumaya da çalışsan olacaksa önüne geçemezdin ki öyle oldu senin şu vakitten sonra yapman gereken annen ve babana daha çok vermen onların tedavisi için elinden geleni yapmalısın.
Eminim iyileşecekler Allah'ın izniyle sen o güzel canını sıkma."
Ona bunları söyleyebilirsin😇02 Yorumla- +1 yıl
Daha çok morâl vermen**
Soran+1 yılBugün Şifresini buldum konusma bittikten 2 gün sonra başka kızla sevişme konulu sohbet etmiş.
En İyi Cevaplar
Anlayışlı ol ve ona seninle ilgili dwğil.. Sorumlusunuz yapacak bir şey yok gibi teselli et. Erkek milleti korumacı. İlla der böyle. Ufacık bir virüse karşı ailesini el yüz vb yıkatmaktan daha fazla koruyamaz sonuçta.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl davranacağım bilmiyorum
Soran+1 yılBugün Şifresini buldum konusma bittikten 2 gün sonra başka kızla sevişme konulu sohbet etmiş
Saçma konuşmuş.
ALLAH tan gelmiş. Buna yapacak bişey yok ne kadar önlem asada kaderde varsa ne yapabilr ki. ALLAH acil şifalar versin. Dua etsin bol rabbim herşeyin en iyisini bilendir. ALLAH yardımcıları olsun. Sana düşen maddi manevi destek olmak. çünkü maddi anlamda da insanı yorar.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durumda sevgilinle ilk 14 gün yakın temasa geçme ardından test olması lazım. Çok önemli, kendiniz için değil aileniz için de hayati bir konu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
69Cevap
+1 yılBen de 1 ay önce falan yakalandım bana arkadaşımdan geldi ben de 2 arkadaşıma bulaştırdım ve ailesine annesi astımdı zatürre başlamıştı inan o çocuğu o kadar iyi anlıyorum ki vicdan azabımı bir ben bilirim. Arkadaşlarım her gün ölüm korkusu yaşıyordu aileme bir şey olur mu diye bunlar hafif mesele değil bırakta şımarsın ergence konuşsun bazı yorumlar çok vicdansız kimse o psikolojiyi bilemez. Sen saddece halini hatrını sor destek ol moral ver mutlu et biraz nazını tribini çek olsun o kadar senin sevgilin o. Kaldı ki şımarık kadınlar gibi ilgi de bekleme adam kendine zor yetiyor varsın ayrılsın da sen insanlığını yapta
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılBugün Şifresini buldum konusma bittikten 2 gün sonra başka kızla sevişme konulu sohbet etmiş
- +1 yıl
Ciddi mısın aldatmış mi seni yani
Soran+1 yılSs leri attim tabi ki inkar etti
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnları koruyamadım ne ya ergen ergen laflar. Olacağı varmış olmuş onunla ne alakası var yani? Sevgilin herhalde bilerek virüs taşıdı ailesine. Çok fazla ilgilenme yanına da yaklaşma. Hatta bu süreç içinde buluşmayın ve görüşmeyin. Sadece yazışmak ve sesli bir şekilde konuşmak sizin yararınıza olur. Çok üstüne gitme üzülme ben yanındayım de ama ısrarla ergen ergen triplere giriyorsa ben sana diyim uzaklaş.
25 Yorumla
Soran+1 yılKötü gününde yalnız bıraktı demesini istemedigim için ugrasiyorum
- +1 yıl
Ne saçma yorum bu insan kendisini suçlar ben de yakalandım arkadaşımın annesine bulaştırdım kadın astımdı ve 1 ay kaldı hastanede nasıl vicdan azabı çektiğimi bilirim. Dinleme kızım sen bunları çok kötü psikoloji anne baba yaşlı olunca ölüm korkusu oluyor olabildiğince destek ol moralini düzelt alttan al onu varsın ayrılsın senden sen insanlık yapta ona..
- +1 yıl
@NalinDilda Bir boş yoda daha..
- +1 yıl
Bir boş guru daha bomboş seviyesiz kişilik ikile
- +1 yıl
@NalinDilda Memnun oldum Esma ben de 😂
+1 yılBunun onun elinde olmadığını elinden geleni yaptığını söyleyerek teselli etmeye çalış. Bunu atlatacaklarına inandığını söyle. Rabbim şifa versin çok zor gerçekten.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum ağlamış. Çok kötü ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona ruhsal açıdan rahatlatacak bir şeyler söyleyip, kendisine yaptığı bu haksız ızdırab dan vazgeçirebilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne diyebilirim
- +1 yıl
Bu zamanlarda destek olabilir, bol bol konuşabilir, evet bir şey olmuş ama senin böyle bir ümitsizliğe kapılman işleri daha iyi yapmayacağını, herkesin yazılı bir kaderi olduğunu istesende dışına çıkamayacağını vs. vs önemli olan ne söylediğin değil bu benim kız arkadaşım her güldüğümde, her eğlendiğimde yanımdaydı, bir zor zaman geçirdik yanımda olmadı, ayrıldık. Zor zamanında yanında olman bence çok güzel. Sabahın bu saatinde bunu düşünmen cabası.
+1 yılBana da ayrılık bahanesi gibi geldi. Kalbini kirmaktan korktugu icin bunu kendini ezilmiş, caresiz ve seni mutsuz eden biriymiş gibi gostererek yapiyor. Vicdandan giriyor anlayacagin.
Ama tabi sen direkt ona kotu bir tepki verme. Onun dilinden git, üzüldugunu ve ne zaman ihtiyaci olsa sana ulasabilecegini, yaninda oldugunu belirt. bir sure de sessiz kal.00 YorumlaKoskoca devlet adamları sanatçılar bile bu hastalığa yakalanırken senin bunları düşünmen doğru değil. Sen aileni hastalıktan koruyamazsın ama omlara destek olabilirsin de. Ama söylediğin hiçbirşeyin onu rahatlatmayacağını bil
21 Yorumla
Soran+1 yılNe yapicam
Mızmızlnmasın erkek gibi güçlü dursun, sende duygusal bağlamda destek ol herkese bulaşabilir bu illet kimsenin suçu değil...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılLütfen kendinizi koyvermeyin bu hepimizin başına gelebilir bende olabilirdim sizin yerinizde ya da bir başkasıda bu bütün dünyayı tehdit ediyor, asıl şimdi olmalı ve hayata daha çok tutunamlısınız motivasyonunuzu düşürmeyin de
11 Yorumla- +1 yıl
Asıl şimdi güçlü olmalı ve hayata daha çok tutunmalısınız
+1 yılKesinlikle ayrılma onuna destek ol motive et bu bir hastalik ve iyileşme şansları var kesinlikle bunu onun psikolojisine yerlestirmelisin bana özelden yazabilirsin kötü bir durum olursa seve seve yardimci olurum-psikoloji okuyorum-
12 Yorumla- +1 yıl
Niye ayrılsın ki ya
- +1 yıl
Oyle yorumlar gordum
Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Yani bilincli yaklasmalisin cevremizde hepimizin var ve tedavi olanlarin yuzdeside yuksek bunun allahtan geldigini bilmesi ve dua etmesi gerek bu hastaligi yeneceklerine inandir gecmis olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılKonusmak istemiyor ki mutsuz olma diyor
+1 yılAmann sakın gotunu kaldirma yoksa ömür boyu inmez anasi öldü ben her an yanindaydim cenazseinden hastanesine evine varana kadar gittim aylarca sorsan nankör sen benim yanimda yoktun der kafayi sıyırmış bu erkekler ben neler cektim 1 buçuk sene ugrastim duzelmedi en sonunda aldatti nankör yol verdim
21 Yorumla- +1 yıl
Ama herkes de öyle olacak diye bir şey yok. Evet çok zor olmuş senin açından fakat çok üzülmemelisin. Yaşın gereği daha önünde kocaman hayat var. Önemli olan yaşadığın şeylerden ders alıp kendini de geliştirmek.
+1 yılya büyük birsey olmadığını söyle bu durumun grip gibi de geçicek de bu düşünceyi aklından çıkart onun ve onu ne kadar sevdiğini ve yanında olduğunu belli et
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık saldım. Düşünmekten sinirlerim bozuldu yazdim aradim. Diyebileceğim her şeyi dedim. Yalniz kalmak istiyor daha bir şey yapmayacağım. Bunaltmak istemiyorum. Benim yanımda çevremdekiler hep üzülüp zarar görüyorlar ve ben hiç bir şey yapamıyorum bunun ne kadar kayboluşunu anlayamassın O yüzden bana düşün deme çünki hiç bir şey düşünemiyorum. Bana en büyük iyiliğin belkide bu olur. Dedi
Ona bir çok kişinin iyileştiğini söyle , bugunleride atlatıcaz de hep yanında oldugunu aynı duyguları paylastıgını söyle, morelini yüksel tutup ailesinede morel vermesini söyle. Başka bişi yapamazsın zateb
00 Yorumlaİyi günde herkes yanında olur. "Kovsan da gitmem bu belalar bitene kadar " diyeceksin ve sürekli yanında olacaksın. Bu kadar insan üstü bir şey yapmana gerek yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılSıkılmaz mi konusmak istemiyorum düşünecek durumsa değilim diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYahu nasıl koruyacak korona ile savaşacak mıydı, bütün dünya bu yüzden dert yanıyor zstrm sevgilin fazla duygusal bence, süreci sağ salim atlattık sonra herşey güzel olur, her gün ölen kişi sayısının 3 4 katı iyileşen hasta sayısı var,
30 Yorumla
+1 yılAa ne güzel. Kaynana kayınbaban olmıcak. Eyyy coronavirüs neredeysen bana da uğra.
Neyse espri yaptım ama sırası değil. Sevgilinden uzak dur o da kapmış olabilir.10 Yorumla
+1 yılNapıcaksın geçmiş olsun de bitti gitti bu bulaşıcı bir hastalık kendisini aşı falanmı sanıyor ne alaka boşver bu kafada ki bir insanı saçma sapan konuş acaksan ilişkimizi gözden geçirelim de bu nasıl bir yaklaşım ya ilginç.. hiç kafana takma yoluna bakarsın en fazla kimse vazgeçilmez değil.. : )
00 Yorumla
+1 yılSu an icin yanında ol tabiki ama hiç yüklenmeden sıkmadan yalnız kalmak istediğinde yalnız da kalsın çok zor psikoloji bu umarım atlatabilirsiniz umarım ailesi iyileşir
00 Yorumla
+1 yılOna destek olmalısın, ailesi için dua etmelisin, onun toparlamasını sağlamalıdın ailesinin virüsü yeneceğini söylemelisin herkesin moralleri yüksek olmalı
00 Yorumla
+1 yılÇok yaşlı değillerse ve kronik bir rahatsızlığı yoksa aile fertlerinin bişey olmaz. Bizim hoca da korona oldu 50 yaşında adam, 2 hafta ara verdi derslere bugün çakı gibiydi.
00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol zor bir dönemden geçiyor bu ara biraz uzak kal kendi haine bırak ama ara ara da yanında oldugunu hissettir
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun diceksin telefondan ama hiçbir şekilde görüşmeyeceksin, hasta ziyaretine de kesinlikle gitmeyeceksin bu kadar basit.
03 Yorumla
Soran+1 yıl@aysehnm açık
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgilin mi bulaştırdı acaba yoksa başka yerden mi kaptılar hastalığı? İstersen konuş moral ver. Hastalığa yakalanan herkese kötü şeyler olmuyo. Allahtan umut kesilmez.
00 Yorumla
+1 yılyaklaşma temas kurma sevgilini eve getirme annen babana bulaştırır sende yaklaşma sana ve senden anne babana bulaşır insanların ölümüne sebep olursun
12 Yorumla- +1 yıl
Okurken içim karardı
- +1 yıl
gerçekler maalesef sana belki birşey olmaz ama anne babanın ölümüne neden olabilirsin şakaya gelmez
Destek olmaya çalış. Bir de bol bol dua et. Başka ne yapabilirsin ki zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl destek olcam
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun.. da... koronayı davet mi etmiş niye suçluyor kendini..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılMesajla teselli ver. Uzak dur sana da ailene de bulaşmasın.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel temastan kaçınarak duygusal olarak yanında aolduunu hissettirebilirsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu tür durumlarda psikolojiyi yönetmen en zorudur. O nedenle ona yanında olduğunu hissettirmelisin. Ümidini ve azmini taze tutacak şeyler söylemeli ve yapmalısın. Ümit ve azmini taze tutarsan mücadele etmesi kolaylaşır.
00 Yorumla
+1 yılElinden geldiğince teselli etmeye çalış onun yanında olduğunu hissettir.. ama sosyal mesafeyi de korumayı unutma sende corona olursun 👍
00 Yorumla
+1 yılYanında ol Ona değerli olduğunu hissettir. virus bu kimse kimseyi koruyamaz herkes kendinden sorumludur. Duygusal olabilir o yüzden anlayışla yaklaş.
01 Yorumla- +1 yıl
Ve Ayrıca geçmiş olsun Umarım kısa sürede iyileşirler
+1 yılOna umut ver. Herkesin başına geliyor, senin suçun yok, bizim her şeye gücümüz yetmez de. Görüntülü konuş onunla.🌺
00 Yorumla
+1 yılMoral ver. Tedavileri bitene kadar da mesafeli dur. Ama devamlı ara, yanında durduğunu, değer verdiğini bilsin.
00 YorumlaYanında olmaya ona moral vermeye çalış onun suçu olmadığına ikna et sana çok büyük bir görev düşüyor sabırlı ve inançlı ol ❤️
00 Yorumla
+1 yılbence o da corona olabilir, dikkat et..
ve unutmamasını iste, onun elinden birşey gelmez bu hastalıkta..11 Yorumla
Soran+1 yılArtık düşünebilir mi ki
+1 yılYakın davranmalısın ve özellikle bu zamanda onun yanında olup destek olmalısın, eğer ki ayrılmak gibi bir niyetin varsa sonraya sakla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesafeli davran.
Şaka mısınız siz ya sorliulara bak31 Yorumla
Soran+1 yılMesafeliyim zaten
Onu öncelikle yatıştırman gerekiyor, hiçbir şekilde ondan kaynaklanmadığını belirtmen gerekiyor ve her şekilde yanında olman gerekiyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Senin yaninda olduğunu bilsin dua et ve moral ver. Kimsenin elinden daha fazlasi gelmiyor, seninde gelmez ne yazik ki.. İçinden geldiği gibi davran..
00 Yorumla
+1 yılKadın sesi duymak bile erkekleri rahatlatıyor. Gece gündüz konuşun, moral ver
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yokluk o 😂😂
- +1 yıl
@HasaanBozkurt yokluk değil
- +1 yıl
Yokluk çeken adamlar için geçerlidir o, ailemin sağlığı söz konusu olduğunda herhangi bir kadının sesini duymak beni rahatlatmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılDua et onlar için ona kendisini düşündüğünü hissettir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl hissettirebilirim
+1 yılTanıyormusun ailesini yaşan söylemiyordur dımı ayrılmak İcin bahane arıyor olabılır benim kimseye faydam olmaz demesi oyle dusundurdu bana
01 Yorumla
Soran+1 yılTaniyorum
+1 yılOnları koruyamadı bari seni korusun görüşmesin seninle
20 Yorumla
+1 yılMoral vermelisin sonuçta bu dünyanın sonu değil ve inşallah iyileşirler
00 Yorumla
+1 yılYazık ya çok üzüldüm ( . Senin yapacak bişeyin yok geçmiş olsun diye bilirsin anca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendine haksızlık etme ne yapabirdin ki, zaten tüm dünyayı sardı kendini suçlamayı bırak de.
00 Yorumla İyileşirler güçlü ol guclusun tarzında telkinlerde bulun atlaticaz de eminim ki iyilesecekler de ki eminim iyilesicekler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılCorona ne kadar çirkin bir tabir. Önce bir saygılı olmasını öğren sevgilinin ailesine.. Ya da troll sorular sormayı bırak..
02 Yorumla- +1 yıl
Ne diyecekti aqq
Korona korona
Korum orana burana
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uzaktan telefonla vs. destek ver yapabileceğin tek şey bu! Sakın yanlarına gideyim deme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDestekleyici ol ona düşüncesinin yanlış olduğunu anlat moral ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlaticam
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Saçma davranmış. Hastalık bu. Onları koruyamadım ne?
00 Yorumla
+1 yılneden koruyamadığı u düşünüyor? eve o mu getirdi ya da o dışarı çıkabileceklen onları mı öıkardı
00 YorumlaDestek olacaksın iyileşen onca insan var umudunu kaybetmesin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNasil yaklasmaliyim diye sordugun hata, yaklasmamalisin :d
10 Yorumla
+1 yılBizim arkadaşta korona oldu iyileşti geziyo şimdi nişanlısıyla
02 Yorumla- +1 yıl
At yalanını
- +1 yıl
@batmandarkknight_ skeyim senin gibi inanmayani
Öncelikle ona bunun tüm dünyanın sorunu olduğunu ve kendini üzmenin çözüm olmadığını söyle. Belki de er ya da geç herkes kapacak. Elinde olmayan sebeplerden ötürü üzülmememiz gereken kısa bir hayat var. Ona destek ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen iliskiyi bitirir sen istedigin kadar iyi davran
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladin
Cevap sahibi+1 yılBekle ve gör
+1 yılGelip geçicidir emin ol sadece bu süreçte yakınlaşmamanı aynı zamanda ona destek olmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru koruyamamış fellik fellik bağırıyorlar dışarı çıkmayın diye hala çıkıyorlar be
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun mesajı at geç
10 Yorumla - Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği