İlişkiye son verildiğinde biri daha ağır yaralanır, ilişki söz konusu olduğundaysa biri daha fazla değer verir. Tamamen denge hiçbir zaman kurmak mümkün değildir. Bunun daha az sever demek istememde, biraz gelişen sonuçtan daha az etkilenmişte olabilir. Belki çok sevdiğinden de ya da karşısındakine inancını tam olarak yitirmediğinden de tepki vermemiş olabilir. Kimsenin acısını ya da sevgisinin muhasebesini tam olarak yapmak mümkün değildir. Olumsuz düşünmektense yaşadığı ve hissettiklerinede pekala güveniyor olabilir. Azı karar dediklerinin belki çoğu zarar değildir.
Normal hayatına çok kısa sürede dönen insanların sevgisini hep sorgulamışımdır. Oturup aşk acısı çekmelerini, depresif hallere bürünmelerini beklemiyoruz/istemiyoruz zaten. Fakat insanın üzüntüsü hiç mi yüzüne yansımaz? Gülüşleriyle mutluluk saçıyorlar resmen.
Yeterince sevmişse ayrıldıktan sonra normal yaşantısına döner çünkü elinden geleni yapmıştır ölüyü fazla yıkamamak lazkm. Eğer ayrılıktan sonra acı çekiyorsa zamanında gerektiği kadar sevgisini gösterememiş ayrılınca aklı başına gelmiştir bunun pişmanlığını yaşar. Evet
Ayrıldıktan sonra üzülmüyorsa sevmiyordur. Bitmesi gereken bir ilişki olabilir. Dışarıya kendini güçlü göstermeye çalışıyor da olabilir. Ancak bunu sürekli başaramaz. Durgunlaştığı zamanlar olur. Eğer hep mutluysa sevmiyordur.