Bir erkek kardeşim var. Yaşı da 27. Çocuk değil. Surekli benimle uğraşıyor. Bana evde durup dururken hakaret ediyor. Küfürlü kelimelerle hitap ediyor. Hiç abla demez. En ufak şeylerden kavga çıkarıyor. Beni delirtmek için ne gerekiyorsa yapıyor. Telefonum titreşimde ve titreşim sesinden rahatsiz oluyorum kapat sesini dedi mesela. Bundan kavga çıktı. Film izlerim bilgisayarımdan. Filmime takar. Ne anlıyorsun onlardan der yine kavgaya başlarız. Kendisi Rus kızıyla sevgili olmuş. Dakikada bir onunla konuşup uykusuz kalıyor sabahlara kadar. Bişey dediğimiz zaman küfrediyor. Kıza karşı çok şefkatli ama anneme babama ve bana karşı çok kaba. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bunaldım artık bu çocuktan. Kardeş değil bela resmen.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şımartılmış kişiliği bozulmuş. Uzak biri de değil ki kardeş atsan atılmaz satsan satılmaz.
Allah yardımcınız olsun
Orası öyle. Bazen üzülüyorum. Gece çalışıp gündüz uyuyor. Gerçi uykusunu tam almıyor. Surekli kafası cep telefonu ekranında. Bizlerle iletişimi yok. İddia oynar. Ya da kızla konuşur kapıyı kilitleyip bütün dünyası o kız oldu
Ben de kız kardeşimle uğraşırım ama küfür falan etmem. Çok sever zaten beni 🙂
Sizinki tatlı atışmalardır. Biz öyle değiliz. Beni hiç sevmiyor bu çocuk.
Ben çok severim kardeşimi. Aynı kanı taşıyoruz, canım o benim. Olması gereken de bu zaten. Karşına alıp konuşsan belki tavrı değişe bilir. Tabiki anlayışı kıt değilse
Konuşulacak biri değil. Anlayışı aynen dediğin gibi kıt. Babama çekmiş. İkisi de laftan anlamayan duvar gibi insanlardır.
O zaman ya sen evden ayrılacan ya da o. Yani başka bir çözümü yok.
Ben ailemle yaşamaya alışık olduğum için benim için zor. O evlenince kiraya çıkacakmış. Bize yakın bir mahallede ev bakıyordu.
Allah yardımcın olsun o zaman ne diyeyim.
Allah sana sabır versin kardeş değil evlat olsa sevilmez
Annemi de çok üzüyor. Ama elin kızına karşı öyle değil. O kadar çok aşık ki. Her fedakarlığı yapıyor Rus sevgilisi için. Bize gelince böyle
Ona çok görmem aşk insanı kör sağır ve düşüncesiz bir hale getiriyor bence üzerine fazla gitmeyin bu olayı yaşasın bırakın kendisi anlar ve düzelir zamanla
Ağam paşam diye yetiştirirsen olacağı bu. Rus kızıda getirir başınıza diker yakında. Anan baban devam etsin 😄
Yok babama çekmiş. Babam iyi bir örnek değil. Küfürbaz bir adamdır. Döverdi bizi annemi. Şimdi duruldu. Normale döndü. Ama hutjeru kardeşime geçti. Saygısız bir çocuk haline geldi. Anneme babama da buna çok yüz veriyorsunuz diyor benim için. Sanki ona bir zararım var.
Evlendirin sktrip gitsin en doğrusu o
Şımartmadan önce düşünecektiniz bunu.
Babam da küfürlü konuşup döverdi bizi. Annem neler çekti. O da asi bir çocuk oldu. Şimdi babam ondan korkuyor.
Tahmin etmiştim
Sende bu yasa kadar evlenmemissin ve hâlâ neyi bekliyosun...
?
Evlenmek basıt birşey değil ki. Sevecek kimse yok. Evlilikten de korkuyorum ayrıca. Sırf kardeşimden kurtulmak için de rastgele gidip evlenenem ki. Kardeşim evlilik nasırlı yapıyor. Virüs nedeniyle Rus kızıyla şu an evlenemiyor
Yasiniz 29 30?
30 yaşındayım. Kardeşimle ikimizi gören öğrenci sanar ama.
Boy kilo
boş ver gitsin
Bazen boşver diyorum kendime ama aynı evde o anlık sinirle kendimi kaybediyorum. Yediğim yemek zehir oluyor
evlen gitsin
Ayıptır ya bu nasıl kardeş
Bilmiyorum çok değişik bir karakter. Bir bilseniz. Hiç normal değil. Olgunluk namına hiçbir yok. O Rus kızı ülkesini bırakıp onunla evlenmeye gelecek üstelik.
Ohooo iyice tepenize çıkacak
Bizim evde yaşamayacakmş. Kendine kredi ile ev aldı. Kiraya verdi. Kendisine kiralık ev bakıyordu en son. Virüsten dolayı askıya alındı
Senin evlilik var mı
Bende yok. Pek niyetim de yok. Çalışıp ailemle yaşamayı tercih ettim.
Ne iş yapıyorsun
Kamu kurumunda çalışıyorum.
Anladım. Geçmiş olsun düşman başına öyle kardeş
Kardeşi olupta kavga etmeyen cindir
Ama bu çocuk beni hiç sevmiyor.
Evlenseniz ya siz kac yaşına gelmişsiniz 😂
Ben istemiyorum. Ailemle yaşamak istiyorum. Kardeşim yeterince çektirdi bir de elin derdini çekemem.
evlenipte kurtulsan diyorum
Valla evlilik de bence kurtuluş değil. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursam çok yanarım. Çalışan insanlarız ikimizde. Babam vaktiyle otorite kurmadı şımarttılar.
hmmmmm oda haklisin ama ask hayatin nasildir
Ben sevgili olmadım kimseyle. Pek güvenim yok kimseye. Başlamadan bitmiştir hep. Kardeşim ikinciyi yaptı. İkisi de Rus. Niyeti de ciddidir.
sen neden yapyimoyorsun
Bende baba korkusu vardı. Öyle kimseyle sevgili olamazdım. İki üç kişi çıkmıştı onlar da sevgililiğe gitmedi. Kafalar uyuşmuyor. Bana zıt görüşlü kişilerdi olmadı işte. Hevesim de pek kalmadı zaten artık. İstemiyorum
kiyamam sana ama yaaaa böyle de kalamazsin ki
Kalacağım hissediyorum. Bunu göze aldım. Sadece huzur istiyorum artık.
kac yasindasin ki
30 yaşındayım.
hmmmm ne yapyiorsun su an
Çalışıyorum. Evden çalışma verdiler. Hergün evdeyim üstelik.
banaözeldenyazarmisin
seni bekliyorum
baban buna laf geçiremiyor mu
Babamın kendine hayrı yok. O da hiç olgun bir insan dili ki. Ağzından küfür eksik olmaz. Eskiden daha çok eder annemi döverdi. Bize de vururdu. Şimdi kaza, ameliyat falan geçirdi biraz duruldu. Yaş da ilerliyor. Ben kardeşimle kavga ederken o umursamak bile. Elinde kumanda haberleri geliyor izliyor
o zaman sen hiç kardeşine kızma sorunun ana kaynağı dünde baban bugün de baban hatta sizin artık evin babası kardeşin bile diyebilirim haberin olsun bu şartalar göre hepsini geçte inşallah odan ayrıdır hiç değil ise yoksa aynı odada mı kalıyorsunuz
Aynı odadayız maalesef. Üç odalı ev. Gece yarısı bile kavga ediyoruz. Işığı kapat kavgası. O evin babası olamaz. Annem de ben de çalışıyoruz. Evin babası annem oldu hep. O okuttu bizi. Aynı şeyleri ben de gördüm babamdan ama. Küfür dayak. Ben neden öyle olmadım?
valla senin tek şansın evden bir şekil de ayrılmak başka şansın yok
O gitsin. Gitmesi gereken kişi o çünkü. Evi var. Kredi çekip almıştı. Kiraya verdi. Üstelik bekçi kendisi. Bir de emniyet görevlisi olacak.
senin yaşın kaç
30 yaşındayım. Ama bunların yüzünden yaşımın adamı olamadım. Korkak yetiştim. Çocukluktan kurtulamadım. Tek başına kalsam başımın çaresine bakamam
çalışmıyon mu peki sen
Çalışıyorum. Üstelik şu an evde çalışıyorum. Virüs nedeniyle. Ama özgüvenim yeterli değildir. Mesela evlilikten çok korkarım. Bu yüzden ailemle yaşamayı tercih ettim.
evlilikten neden korkuyorsun peki
Evlilik zor. Arkadaşlarımdan biliyorum. Üstesinden gelecek güçte ve cesarette biri değilim. Hem çalışıp hem evle ilgilenmek kolay değil
ne olacak peki böyle senin durumun
Bilmiyorum. Annemin de benim için üzüldüğünü görüyorum. Evlenmemi istiyor. Ona bişey olursa Babamla evde ömrümü tüketirim diye korkuyor.
nerede yaşıyorsunuz peki siz
İstanbul da yaşıyoruz. Ne yazık ki.
tanışma şansımız var mı
Kusura bakma. Pek kimseyle tanışmaya niyetim yoktur. 🙄 Derdimle uğraştığın için teşekkür ederim.
rica ederim de bir konuşmaktan bence bir şey kaybetmezdin bende İstanbul zaten bu arada
Olsun. Ben insanlardan kaçarım. Bilhassa erkek arkadaşlarımla çok samimi olan istemem. Sonu olmayan tanışmalar ve arkadaşlıklardan uzak dururum. Çünkü benim düşüncem ortada.
seni var ya kendime çok benzettim özellik olarak zaten o yüzden tanışmak istemiştim bende öyle fazla her yere girip çıkan biri değilim zaten