Biri yardım etsin sevgilimin abisiyle kavga ettik !?

Arkadaşlar bir kafenin üst katında oturuyorduk işte bir şeyler yedik içtik sonra konuşuyorduk yan yana oturuyorduk arada öpüyordum falan. Sonra bir anda abisi geldi. Geldi beni kaldırdı ve burnuma bir yumruk attı ve seni öldürürüm gibisinden bir şeyler dedi. bende yanlış bir şey yapmıyoruz abi falan diyecek oldum bir yumruk daha attı yere düşürdü. Kız arkadaşım bu sırada. çığlık atıyordu mekandan bir garson geldi abisini tutacak oldu sonra mekanın patronu garsonu alt kata yolladı. abisi tekrar yakama yapıştı boyu falan bnden kısaydı en fazla 175 cm benım boyum 191 cm ve kalıplıyım. Senı skrm birdha yaklasırsan falan dedı bana bende bız bırbırımızı sevıyoruz falan dıcektım bır yumruk daha attı enlemedım gene dur abi falan dedım dınlemedı bır yumruk daha attı bana bnde sınırlendım onu ittirdim yere düştü kız arkadaşım ağlıyordu abisi kalktı sonra gene üzerime atılıp bir yumrk attı burnumdan kan geldıgını gorunce sınırlendım bır yumruk attım abısı yere dustu sonra yakasına yapışıp kaldırdım ve bır yumruk daha attım bır tam yere yatırdım tam bır ymruk daha atıcaktım atmadım bıraktım ordan çıktım gittim giderken garson önümü kesmeye çalıştı onu ıttırdım çıktım oradan. OLAY 3 GUN ONCE GERCEKLESTI HER SEYI ANLATTIM BIRE BIR ABISINI DOVMEK ISTEMEDIM SONUÇTA BIR KIZ ABISININ BOYLE YAPMASI NORMAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM SIMDI NE OLCAK KENDIMI KÖTÜ HİSEDİYORUM KIZ ARKADASIMDA 3 GUNDUR BIR SEY YAZMADI.
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada o mekanın sahıbını dun arkadaslarımı toplayıp mekanı bastık ve adamı dövdük karısan bır kaç garsonuda bıraz avkaladık mekanı kırıp dökeriz gibi tehditler edip çıktık.
Biri yardım etsin sevgilimin abisiyle kavga ettik !?