Sevgilim abisiyle kavga ettim?

Arkadaşlar bugün sevgilim ailesiyle tanışmaya gidicektim fakat dün gece 4 civarı sevgilimi aramak zorunda kaldım. Tek yaşayan birisiyim ve aşırı kusuyordum, zehirlenmişim. Sadece beni doktora goturmesini isteyecektim. En az 10 14 kere aramışımdır. Zaten çok kötü olmasam aramazdım. Sevgilimin abisi telefonu açtı ve benimle sevgilimmiş gibi konuştu. Ne var eda dedi.. ilk basta abisi oldugunu anlamadim. Kac kere aradim uyanmiyosun dedim. Kizim gecenin 4 ü niye arayip duruyosun ya diye bagirdi bana. Abisi oldugunu orada anladim zaten biraz sustum. Sonra bana ben abisiyim dedi. Bende "farkettim, zaten önemli bir şey olmasa aramazdım bu saattr fatihe verir misin" dedim. Biraz söylendi ama verdi telefonu. Kendi kendine telefonu gotururken gecenin 4 u ya diye falan bagiriyodu. Bu olaydan sonra bugünde ailesiyle buluşmak istemiyorum. Kin kaptigim icin degil, aşırı kırıldım. Sizce ne yapmam gerek. Gitmeli miyim yoksa gitmesem mi.. sevgilime abisine kizmasin diye söylemedim. Ne de olsa abisi ona saygım sonsuz... ertelemeli miyim buluşmayı sizce
Sevgilim abisiyle kavga ettim?