Yani günaydın mesajı benim için nasılsın ne yapıyorsun diye sormakla eş değer. Hani burada bahsettiğim şey saçma saçma uzun uzun günaydın mesajı değil elbette. Zaten ben insanların refleks olarak birbirlerine günaydın yazdıklarını düşünüyorum. Bir rutin gibi. Hani ancak elbette yazmasına gerek yok sen bana niye günaydın demedin diye kızmam kimseye.
Yine harika bir yorum okurken keyif aldım vallaha 10 sayfa yazsan hepsini hiç üşenmeden keyifle okurum bu site seni nasıl fenomen yapmıyo onada ayrı hayret ediyom zAten :D Eline koluna sağlık
Ya burada bahsettiğim aynıdan kasıt hani şey sen mesela kısa görüş paylaşıyorsun ben uzun ama hani aslında fark yok 😃 yani bu benim için senin görüş paylaşmanla aynı normal yani anlatamadım ama 😃
Hayır. O kadar saçma ki kurulu robot gibi uyandıgında günaydın yazmak. Eğer alışkanlığa getirirsen, atmadıgında karşı tarafta acaba bir sorun mu var düşünesi uyanabiliyor. Bide bununla uğraşıyorsun.
Bence atılsa güzel olur. Tabii ki atmıyor diye de trip atmak veya sürekli sorun haline getirmemek lazim. Zaten bu insanda biter, eğer düşünüyor seviyorsa söylemene gerek kalmaz ki
Atılmalı. Ama tek erkek değil , kadın da atmalı. Hep karşı taraftan beklemek yerine ikiside yapmalı. Çünkü bana göre küçük şeyler "seni önemsiyorum", "değerlisin", "aklıma geliyorsun" demektir. Kim istemez ki sevdiğinin zihninde olmayı..
Yapabildiği tek şey günaydın mesajı olan erkekler ve kızlar için önemli. Bana göre önemsiz bir zahmet daha yaratıcı olsun bugünde seninleyim demenin binbir türlü yolu var..
Bir süre sonra rutine bağlıyor can sıkıcı olmaya başlıyor. Atmadigi zamanlar acaba noldduu, artık beni sevmiyor mu paranoyaklığı başlıyoorr. Her zaman öpucuklu kalpli günaydın mesajı atmasadaa yazmalı yaani zaten günlük konuşma yapılıyor ya da arama
Boyle bir zorunluluk ancak bizimki gibi iliskilerin aile baskisi ve geleneklerin gudumundeki ikinci sinif ulkelerde olur. Kendine guvenen insanlar boyle seylere ihtiyac duymaz. Ayrica erkekten beklenmesi basli basinabir sacmalik
@sametx Günaydın diyim de niye demedi diye tatava yapmasın düşüncesi görev gibi düzenli olarak iyi geceler ve günaydın mesajı atan insanın samimiyetine güvenmiyorum baştada dediğim gbi yapmak için yapıyor düzenli mesaj atan kişi. Bir nevi görev gibi.
@sametx ya hak etmekle ne alakası var benim söylediğimin. Bazıları görev gibi düzenli olarak yazıyor iyi geceler ve günaydın diye düzenli olarak yazan insan samimi değildir iyi geceler dye mesaj atıyım da sussun dır dır etmesin nye atmadım dye bu düşünceye sahip insanlar var. Düzenli olarak bunu yapan biri görev gibi görüyordur atıyodır diyorum. Bu da başlı başına sıkıntı.
Onun dışında atan mı var o da atmazsa diğerlerinden ne farkı kalcakmış günaydın yazmaya sıkılanlar evlenince kıyafet değiştirir gibi eş değiştirirsiniz artık