Öğrencimle birlikte olmak?

Öğretmenlik yapıyorum 24 yaşındayım lise son sınıf bir öğrencim var çok güzel bir kız meslekte ilk yılım okula gittiğimde diğer hocalar uyarmıştı yakışıklı çocuksun uzak dur o kızdan yakma kendinidiye. Okulun ilk iki haftası okula gelmedi bende asi ergen falan sanıyordum. Dayanamadım sorduk öğrencilerden birine kim bu kız diye. Aman hocam kendine aşık eder bir şey de yapmadan baksa yeter falan filan tanrıça gibi anlattılar. Bir kaç gün sonra kız dersime geldi allahım bu kadar mı güzel olunur yemyeşil gözler beline kadar kızıl saçlar mercan tenli sesi sanki melekler arp çalıyor gibi. Ders anlatamıyorum dilim tutuluyor resmen nasıl olabilir diyorum kendi kendime uzak durmaya çalışıyordum. Karantina olayı girdi araya bir hafta iki hafta yok olmuyor kızı görmeden duramıyorum. Whatsapp gruplarından yazıyorum derslere bakan kaç kişi diye yanıt vermiyor. Dayanamadım aradım işte nasıl gidiyor diye. Takıldığı bir kaç konu varmış onunla uğraşıyormuş dedim ben yardımcı olurum özel ders istersen dedim olur dedi dün çalıştık biraz ülke durumundan bahsettik çok kültürlü bilgili birisi. Kendimi ondan alamıyorum sürekli gözlerine dalıyorum istemsizce gülüyorum dün sordu iyimisiniz diye anladı sanırım ne yapmalıyım yardımcı olun?
Güncellemeler
+1 yıl
Elimde poğaça, simit evine kahvaltıya gidiyorum heyecandan ölücem nefes dahi alamıyorum.
Öğrencimle birlikte olmak?