Öğretmenlik yapıyorum 24 yaşındayım lise son sınıf bir öğrencim var çok güzel bir kız meslekte ilk yılım okula gittiğimde diğer hocalar uyarmıştı yakışıklı çocuksun uzak dur o kızdan yakma kendinidiye. Okulun ilk iki haftası okula gelmedi bende asi ergen falan sanıyordum. Dayanamadım sorduk öğrencilerden birine kim bu kız diye. Aman hocam kendine aşık eder bir şey de yapmadan baksa yeter falan filan tanrıça gibi anlattılar. Bir kaç gün sonra kız dersime geldi allahım bu kadar mı güzel olunur yemyeşil gözler beline kadar kızıl saçlar mercan tenli sesi sanki melekler arp çalıyor gibi. Ders anlatamıyorum dilim tutuluyor resmen nasıl olabilir diyorum kendi kendime uzak durmaya çalışıyordum. Karantina olayı girdi araya bir hafta iki hafta yok olmuyor kızı görmeden duramıyorum. Whatsapp gruplarından yazıyorum derslere bakan kaç kişi diye yanıt vermiyor. Dayanamadım aradım işte nasıl gidiyor diye. Takıldığı bir kaç konu varmış onunla uğraşıyormuş dedim ben yardımcı olurum özel ders istersen dedim olur dedi dün çalıştık biraz ülke durumundan bahsettik çok kültürlü bilgili birisi. Kendimi ondan alamıyorum sürekli gözlerine dalıyorum istemsizce gülüyorum dün sordu iyimisiniz diye anladı sanırım ne yapmalıyım yardımcı olun?
Güncellemeler
+1 yıl
Elimde poğaça, simit evine kahvaltıya gidiyorum heyecandan ölücem nefes dahi alamıyorum.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hocam yas 27 kiz 17 18 yasinda yapma gözünü seveyim
24 yaşındayım
Benden küçüksün bende senin yaşlarında liseli kizla takıldım üniversiteye geçince ayriliniyor hocam
Zor gerçekten ne yapıcam bilemiyorum
İnan hocam üniversiteye geçince hersey degisiyor yani kıskançlıklar tartışmalar vs. birsuru şey kendini yorarsin anca
kız reşit değil daha ona göre davran kendini yakarsın valla. pedofili gibi takılma ayrıca kendi yaşıtındaki reşit insanlardan hoşlan bu nedir yaa kız liseli daha
Evet biliyorum ama engel olamıyorum
sana uyarım vazgeç bundan ve cidden yakma kendini tüm öğretmenlik hayatın bir hareketle sona erebilir ve bu hapse kadar gidebilir. dikkat et kendine
Okulunuzdaki hocalarınıza sokayım ! Kıt kafalı kızı sana o şekillde ablatankarda o kıza aynı şekilde bakanlar sıçayım vereceğin öğretmenliğede sanda !
?
Çocuğum olsa senin gibi mğrrtmenleri okuldan attırırdım o kadar söyleyeyim
Peki
kız halime ben bile merak ettim adını yazda sosyal medyadan bakayim😂😂😂
Kıskanıyorum normal midir
yok artık daha neler kız büyü falanmı yapıyor saçmalama ilk günden daha dur ne kıskanması ilk günden bak o kadar güzelse herkes bakar zaten o kıza kavga çıkar sen uzak dur ondan başına bela alma 😂😂
Resmen okuldaki çocuklara düşman oldum
ya sakın bak saçmalama işinden olma zaten sen böyle her gördüğün güzel kıza aşık olcaksan işin zor bir gün buna yarın başkasına aşık olursun ohooo sen bırak öğretmenliği bence
Güzel başka bir şey bu kız anlatamıyorum bile
olsun bak senden hoşlanmasını istiyorsan sen hoşlanmıyormuş gibi davranda diğerlerinden bir farkın olsun bakalım o zaman ne yapacak herkes gibi olma 😂😂👍
Ulan bu kadar düşmeyin yaaa. Sen nasil öğretmensin utan lan utan
Ne yapayım lan
Adam ol adam ogretmensin sen o da senin öğrencin. Hic mi kadin kiz gormedin bu ne aclik be. Insan utanır biraz gururlu olur
Öğrencim olduğunun farkındayım ama kendimi alamıyorum
Alacaksin o bir cocuk lise ogrencisi sapiklaşma. Duşuncelerinden utanmalisın
Kızı çok merak ettim:)) hala görüyor musunuz? 1sene geçmiş...
Daha önce böyle bir durum yaşadın mı yaşın kaç
Hayır meslekte ilk yılım yaşım 24
Ben daha önce yaşamıştım bu durumu öncelikle ögrencin dediğin kişinin agzı sıkı olması gerek bir şeyler paylaşacaksan benden sana tavsiye tek bir arkadasına dahi bahsetmesi halinde okul ortamında çabuk yayılır adının çıkmamasına dikkat et
Teşekkürler
Sorun şu kız çok dikkat çekiyor hem okul birincisi hem çok güzel
Sence o senden etkileniyor mu bunu anlamış olman lazım az çok lise mi?
Öğretmenlerini normalde hiç sevmez. Konuşmaz asla benimle konuşuyor çok güzel muhabbet ediyoruz.
Kalbinin sesini dinle bence kolay kolay yakalayamazsın belkide fazla kaptırmamaya çalış diyeceğim ama kaptırmışsın😂bile bol şans
Teşekkür ederim :)
Sen yakmışsın kendini..
Maalesef
Abi o kadar güzel anlatin ki merak ettim ya.
Üniversite olsa neyse de lisede olmaz.
Kız sizce ne düşünüyordur
Saçmalama istersen sen bir öğretmensin
Ne yapmalıyım
Sence?
Mantığını kullanırsan bulursun.
Uzak durmalısın
Duramıyorum
Sakin
Neden
bilerek dkolte falan verdiği olyomu