-meraklı
Utangaç erkek neden çıkma teklifi etmez? ya da ne gibi durumlar onu uzak tutar?
-meraklı
Eğer çocuk utangaçsa sakın ama sakın kıskandırma daha da uzaklaştırırsın kendimden biliyorum bende utangaçım ve sevdiğim kıza açılamıyorum bunun nedeni ise kızın benden hoşlandığından emin olmamam eğer sana açılmasını istiyosan onun sınıfına git onunla konuş yani bişeyler sor bakar mısın dersiniz ne gibi eğer ortak bir hoca giriyosa size bu hoca giriyomu bugün geldimi gibi şeyler sorabilirsin yani ortamı sen yarat o teklif etsin :))
Ortam yarattım ki. Of hep ben düşünüyorum. Çok uzun zaman oldu hala tam bir yol kat edemedik. Sıkıldım artık diyorum ama çocuk çok fantastik geliyor. Bağlanıyorum. Birde başkasını seviyordur diye düşünüyorum.
-meraklı
tipi var ama ahım şahım değil. Yani normal bakımlı halde ona bin basan bir sürü erkek tavlayabilirim. Ayrıca bu işler tipe bakmıyor. Ve onun hayatını biraz kendiminkine yakın buluyorum,. Onunla çok güzel sohbetler ettik
-meraklı
Çocuk teklif etmedi. Soruda bu zaten. Kullanıcı adım değil. Onun Nicki Minaj benimkide bu.
-meraklı
Geçmişte yaşadığı kötü tecrübeler, utangaçlık, sakarlık, öz güven düşüklüğü, yetiştiği çevredeki kız-erkek ilişkileri, eğitim durumu vb. Birçok neden var gördüğün gibi. Belki biri belki birkaçı. Bu yüzden anlamaya uğraşmamanı tavsiye ederim. Mümkünse git sen konuş, sen ilk adımı attın diye parmak uçlarını kesmezler ;)
Utangaç erkek yoktur, kendine güveni olmayan erkek vardır. Özgüvenini yerine getir. İltifatlar et bak gör nasıl açılır. :D
Korkağın önde gideni odunun hasıdır Bu kadar basit.
Var hmde çok
:D feminik git burdan!
Utangaçlar odun yerine daha narinler bence hatta fazla narinler o kadar narinki bizimki gidip ben evlenme teklifi ederim herhalde hatta tıraş bile olmasın.
-meraklı
:P Gitmicem
:D Estafrullah sadece gerçekleri söyledim
Cevap
41Cevap
Eh be güzel kardeşim, sen teklif et o zman. Çocuk madem utangaç sen adım at, olmaz mı? Ya da muhabbeti çıkma üzerine getir ve bana çıkm a teklifi etmeyecek misin falan gibilerinden çok açık ve net ol. Utangaçlığın zulmünü bilirim. Ben de öyleyim ama bana bir adım gelene ben koşa koşa giderim. Senin çocuk benden daha fazla utangaç. Seviyorsan sen biraZ fedakarlık yapıver... İnşallah mutlu olursunuz...
Utangaç erkeği kıskandırmaya çalışmak yapabileceği en büyük hata olur.
Sevilmediğini zanneder ve iyice uzaklaşır. Sen de ona güven verirsen, ondan hoşlandığını belli edersen açılabilir. Ama uyarayım açılması gayet normal bir ilişkiniz olacağı anlamına gelmiyor. Sabırlı olmalısın, sana ve duruma alışınca iyi zaman geçirirsiniz ;) Başarılar dilerim.
Ya şu saçma sapan düşüncelerinizden vaz geçin erkekler kadınlar gibi değildir.
Bir kadını kıskandırmak işe yaraya bilir ama bir erkeği kıskandırmak onun size bakış açısını değiştirir soğur sizden ve emin olun gözündeki tüm imajınız yerle bir olur. Şu saçma düşünceden vaz geçin
Neden çıkma teklifi etmez diyorsanda sevdiğini belli et eder utangaç erkek garanticidir kabul edeceğini garanti bilmesi lazım ki etsin :)
kıskandıracagına senimi bekliyecegim bunca zaman enden gelip bana cıkma teklif etmiyorsun diye direk msg at bir aptallassın bir kendine gelsin gönlü warsa elir senin olur zaten :)
O da sanane lan desin mesela
-meraklı
hayvanın teki oldugunu anlarsın :)
:)
-meraklı
1.si onu reddedeceğini düşünür 2.o evlenme falan düşünürken sen oynaşmayı düşünürsen onu kendinden uzak tutarsın ayrıcca bundan sonraki görüşmeleriniz hep oynamaş olur :D uzaklaşır yani :D tiksinir bişi olur :D
Asla öyle bir şey olmayacağını oda biliyor.
-meraklı
ozamn :D yedeksin :D
1.olacak kızda yokki ortada :D
-meraklı
nerden biliyon :D vardır onun kankisi :)
Yok onun kamkisi :) yani okulda yok. Normalde de yoktur. olmayacak hıh
-meraklı
çok pozitif düşünüon yaa varsa :D
Eheheh :)
-meraklı
varsa öğrenincede böle ben gülerim :D
Yok.
-meraklı
İns :-)
bende öyleyim sebebi konusmaktan utanırım ne söylicem onu bilemem kıskandrısanda işe yaramaz moralim bozulur ya da ümidim keserim anca karsımdakinin biraz adım atması lazımki atılayım ya samimi muhabbet veya benden hoslandıgını belli ederse teklif ederim emin olmadıgım seye gitmem
Muhabbeti ben kurdum. Sürekli otobüste karşılaşıyoruz zaten. Bunuda ben yapıyorum. Aptal değil ya anlasın bir zahmet.
-meraklı
sende belli ediyosan etmiyosa bayagı bir utangac herhalde sen ediver madem
Diyorum ya yanından geçerken yere bakıyor. O kadar muhabbete rağmen selam veremiyor.
-meraklı
tutcan kolundan götürcen o zaman
:) bundan sonra selam vermediği her yerde karşılaşınca selam vercem.
-meraklı
hani bana o kdar biri ilgi gösterse devamını getiririm ama senin işinde zormus
Hemde nasıl.. :/ :
-meraklı
biride bize öyle yapsa keşke
Bunu diyorum ama bende onun gibiyim. Çok belli edemem işte. Yüzüne bile bakamam. Ancak deli cesareti geldiği zamanlar.
-meraklı
benim kardeşimde insandan kacırdı şimdi ben onun kadar olamıyorum evlendi bile
Vay be. Kaçan kovalanır hesabı. ya da yere bakan yürek yakan.
-meraklı
öyle değilde kim olursa olsun konusmaktan kacardı askeri okula bir girdi lise son zamanlarında kız buldular onlada anlaştı evlendi mesleği var biz burada tursumuzu kuruyoz :( sen gazla onu
Hehhehe :)
-meraklı
herkes hatta nette kızlar bile akıl veriyo git konus cekinme oda insan ama yok işte gidip konuscak gt yok ne dicemi bilemem yanlsı bişey söylerim
Bu ara nekadar insanin bole olaylar geliyo erkek dedigin zipkin gibidir eymez basini hatunun kalbini bos da buldummu okunu saplar ;) he sistem kedi fare olayidir kacan kovalanir kovalamassa kendi kaybeder cunku bu kafayla isi zor.
Bencede çünkü kendimi biliyorum. Bir işaret vermezse sıkılıp bırakacağım düşünmeyi.
-meraklı
Kesinlikle. Eğer o birşey yapmazsa bu yıl bitti artık benim için.
-meraklı
Biraz kendinden ve hoşlandığın kişiden bahsedersen daha çok yardımcı olabilirim.
İkimizde utangacız.
-meraklı
Zor biraz..
Kızı düşün kızı kazanmak zordur..
Ama kazandın mı varya..
Tamamdır..
Ne tamam? Ne tamam?
-meraklı
bırakma birini sviyosa anlama kkolay kısakndır yaa okuyomusunuz aynı okul filna mı yanii ne sıklıkla görebiliyon onu
Alt yazı geçer misin? Neyse tamam.
aynı sınıftayız. Onunla yalnız kalabildiğim zamanlar haftada bir kez. 20 dakika falan
-meraklı
aynı sınıf mı onun gözünün önünde başka erkeklerle konuş sevmediği varsa onlar olursa daha iyi olur
Utangaç biri olsa da mı? Birde sınıftaki herkes birbiriyle iyi anlaşıyor.
-meraklı
yaaa o zaman sen o ilğilencen onunla :D alıştır onu utangaçlığı zamanla gider :)
:) sen bile dayanamadın duruma.
-meraklı
benim derdime bak bide :( ;sevdiğim kız başka biriyle konuşuyo benimle hiç muhattap olmuyo o konuştuğuda en eski çıktığı çocuk ayrıldıktan sonra o yavşak çocuk kendine başkasını ayarlamaya çalıştı ve olmayıncada geri gelip pişmanım seni seiyom demiş bunu biliyo o yavşağın başka kızı ayarlamaya çalıştığını biliyoo o ayarlığca kızda benim fake hesap zaten ona rağmen hala o yavşakla konulşuyoo
İkimizde gidip atlayalım bence.
-meraklı
saçmalamaaa sende umut var gerçi bendede var ama önemli olan sabır sabret ama sen biran önce elde et onu yaa bence şeyy yap süper olur cidden bir ara yalnız yakalamaya çalış sonra geç karşısına yapıştır tokatı çok sert olmasın seviyonmu lan beni de eğer bayılmazsa bişeyler söyler :D ciddiyim bence etkili olur biri bana böyle yapsa yap yanii bişey kaybetmezsin :)
Ahahah çocuğa tokatı atamadan ben bayılırım :):)
amaaann sende yapıştır bu zamana kadar neden bekledin diyee cidden :)
Sen ona yakınlaşmayı çalış ona ilgi göster eğer aptal değilse zaten
anlar neden böyle davrandığını eğer seninle çıkmak isterse eder teklifini.
seninde dediğin gibi utangaç olduğu için gelip konuşamaz ve sakın onu kıskandırmaya çalışma yoksa seninle konuşması bir hayalden ibaret olur
reddedilme korkusu vardır, açılsam benden soğur, güler diye düşünüyodur
kıskandırmak zordur utangaçsa.
Eder gözünü karartırsa.. Yakın olmak lazım, kıskandırmak ters tepebilri dikkat.
Gözünü karartacak kadar sevmiyordur.
-meraklı
cesaret vermelisin ben 10.sınıftan beri sevdiğim kıza 12. sınıfta teklif edebildim...önceden sevgilisi olmamıştır cesaret vermelisin
Oha. Oha. Oha. 2 yıl bekledin kızı. Kız nasıl biriydi? Bahsetsene. Gerçekten çok mu sevmiştin? Ve çıkma teklifini kabul etti mi?
-meraklı
Senin işte zormuş. 8yıl dile kolay. Ben beni sevdiğini bilmezsem vazgeçerim. Çünkü yaralanmaktan korkuyorum
-meraklı
Ehehe :) işte bu.
-meraklı
Amin :) karar verdim bırakıyorum. Düşünmeyeceğim. Oda umudu kessin. Sevgili bile yapabilirim.
-meraklı
Ne yapayım? Emin bile değilim.
-meraklı
utandığı için işte. ya da istenmeyeceğini düşünebilir.
kıskandırmak işi yaş deneme.belki bilmediğin sorunları vardır.
Sorunları var gerçekten. Ama o bildiğim bilmiyor. Sence bu etken midir? Ayrıca sorunlarını açmasını nasıl sağlayabilirim ona yardım edeceğim.
-meraklı
benim gibi tavır yapıyor olabilir :) Sen ayrıntı ver ben daha iyi yardımcı oluyum.Ortamınız ne yaşlar kaç durumlar ne?
Okul ortamı. Aynı yaştayız hatta aynı sınıftayız. Ne tavrı?
-meraklı
TAMAM DURUMLAR TIPATIP AYNI.iLGİ BEKLİYOR O YÜZDEN O TAVIR.
Ne yapacağım? Bende onun gibiyim. Nasıl yaklaşacağım?
-meraklı
lise son musun? Ne biliyim kelin ilacı olsa başına sürer.
Kıskandırırsan dahada kaçar.Ona ilk admını sen atmalısın ki sana yaklaşmalı.
Ne yapayım mesela?
-meraklı
Arkadaş olmaya çalış sadece ilk başta.Birbirinizi tanıma imkanı ver.Hemen sevgili olmaya çalıştığınızı anlarsa bu durumdan kendine pay biçip farklı şeyler yapabilir.O yüzden nasıl biri olduğuna, seni ne düzeyde sevdiğini zamanla anlarsın.
Zaten şu an iyi arkadaşız. Konuşuyoruz.
-meraklı
Hmm o zaman kendini hislerini çok açık vermeden belirt biraz.Mesala hiç aşık oldun mu gibi sorular sor.Ne düşündüğünü öğren.Sonrası senin maarifetinde.
Kıskandırırsan büyük ihtimalle hiç konuşmayacak. Çıkma teklifi edemez çünkü özgüven eksikliği vardır.
benim gibi sevgili konularında utangaçsa kıskandırma kötü bir yol :D o çocuğun yerinde ben olsam kıskandırırsan hayatta açılmam sana :D
Peki ne yapmalıyım? Ne yaparsam açılırdın?
-meraklı
bir şekide teklif beklediğini belli etmen lazım. bol bol konuş gezmeye çağır. aşk konularını filan aç. utangaçlık kolay aşılmıyor sonuçta :)
Vav bir örnek ver bari oradan başlayayım.
-meraklı
konu sana kalmış artık o kadar bilemicem :)
Of puf ama yaa..
-meraklı
ya direk sen söyle seni seviyorum lan kurudum kaldım senden çıkma teklifi beklerken de gitsin kank.
Hayır. Aşık değilim hoşlanıyorum. O etsin.
-meraklı
araya bir arkadaşını sok o zaman. söyle şu salağa teklif etsin artık bana de :D
Sınıfta ondan hoşlanan başka bir kız daha olabilir.
-meraklı
o zaman hemen araya bir arkadaş sokuyosun yoksa kaçıcak çocuk :)
:):)
Eğer siz kızlar düzgün varlıklar olsaydınız bugün bu sorunlar olmayacaktı ama ben zaten kızların isteğini biliyorum.Kızlar para için herşeyi yapar hemde herşeyi.
Çok komikmişsin ya sen. Neyse herkes hak ettiğini alır.
-meraklı
Komik olan ne? Hepiniz para istiyorsunuz.Bende siz kızları parayla kullanıp atıyorum.
Tamam bende diyorum ki herkes hak ettiğini alır. Bu senin çevrenden kaynaklanan birşey. Eğer benim olduğum çevrede olsaydın çoktan dışlanmıştın.
-meraklı
Sen burada böyle diyorsun ama gerçekler paradır.
Kızlara parayı koklatır işimi görürüm sonrada çöpe atarım.
Ortak arkadaşınız yok mu hiç de ki seviyom ben bu şapşalı de gelsin istesin beni babamdan de :))
Gaydırıguppak cemilemde diyim mi?
-meraklı
Ehehehe :)
-meraklı
Psikolojik bir sorun. Bilinçaltında eziklik ve korkaklık taşıyor.
Adı Üstünde Utangaç Olduğu İçin Olabilir Mi Acaba :D
aklında başka düşünceler olabilir kafası başka yerdedir
Nasıl yani?
-meraklı
Var zaten.
-meraklı
özgüven sorunu var büyük olasılık. sen açıl madem, çocuk bişeyler öğrensin senden
adı üstünde utangaç utanır yani reddedilmekten korkar ;)
kıskandırırsan kötü olur onu deneme biraz daha ilgili davran ki o da cesaretlensin
bir ara banada böyle olmuştu dilim utanıyodum bildiğin :-)
Kıskandırırsan hiç teklif etmez cesaretlendirmeye bak :)
Onu cesaretlendirmen lazım onu istediğini göstermen lazım öyle naza yatma :)))
Ehehe biz kızlar işte. Ben yatmayayım da o mu naza yatsın. Naz kim? Yolarım.
neyse zaten o naza yatıyor diye bunlar oluyor banane o etsin.
-meraklı
Seviyosan git konuş bence :D
sen istemesende kıskanır sahiplenir ama etmez ^^ gururludur terslenceğinden korkar
Kıskandırmak sinirlendirmekten başka bir işe yaramaz aksine dahada iter soğur senden ;)
cikma teklifimi kaldı ya.
İnme teklifi etsin o zaman
-meraklı
ya ne uğraşıyon ya sen teklif etsene.
kendine güvenmiyor olabilir
Utangaç olduğu için etmiyo olabilir mi.
Aa tebrikler bizden bir çatal bıçak takımı kazandınız! Sevdiklerinize ne söylemek istersiniz?
onu bende biliyorum.
-meraklı
İşte bunu duymak beni rahatlattı. Bırakıyorum o zaman. Üstümden yük kalktı. Etseydi ederdi zaten. Air ballooncuk
-meraklı
Evet haklısın. İlk defa oluyor.
-meraklı
Adı üstünde; utangaç.
reddedilmekten korkar genelde utangac erkekler :)
utangaçla her türlü olur
utangaç oldugu için olabilirmi?
Seviyorum ulen seni anlasana de
Utandığı için...
aynı durumdayız :((
utangaç olduğu için
sen söyleyebilrisin
o -meraklı noluyor
sorunlusun galiba biraz ondan senden kaçıyo olabilir
:) hayır o benden daha sorunlu. Nick işte anlamıyor musun?
nick mi? nick se gizliden çıkıp yazsaydın bacım
Gizlinin nicki bu
-meraklı
tamam meraklı, ama unutma fazla merak,**te **ak demişler
Az terbiyeyede sen demişler
-meraklı
tamam meraklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar