Kızdan ters bi tepki almadıkça bakıştığı ve göz göze geldiği halde neden çekinir. Mesela dediğini tek seferde anlayamaz güçlük çeker. Neden? hoşlanma ihtimali yok olsa gelip konuşmuştu çoktan çünkü utangaç değil. Ama heyecan yaptığı her halinden belli
Güncellemeler
+1 yıl
Gergin oluyor falan
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç görüş yok mu ya?
Bir erkek utangaç olmadığı halde neden bi kızdan çekinir?
Knk yakından bakıyor ben bakana kadar ama bakmıyorum. Sonra uzaktan bi bakıyorum ki bana bakıyor. Göz göze gibi bişey Sonra karşılaşınca ben bakmayınca dikkatimi çekmeye çalışıyor
Anladigima gore adamin hic sevgilisi olmamis gibi buyuk ihtimal cok buyuk itimal bundandir knk baska bi sorun göremedim peki kac senedir cok uzun senedirmi devam ediyo bakima yoksa yenimi
Yok hayir eminim bilirim bu tipleri hic olmamis bendede bi ara bi tane vardi bunun aynisiydi diyebilirim yani biraz taktik yapip denemen lazim onu bakismalari kesemezmisin biraz uzaklasamazmisin yanj
Uzaktan kesiyor yakından da bakıyor ve aynı ortamda karşılaşıcağımız yerlerde duruyor bilerek ama peşinden koşma yok. Knk bi de benim onun bakışından rahatsız olup ne bakıyosun dememi bekliyor olabilir mi
Sana bi taktik onercem ama ben senle daha once konusmusmuyduk burdan boyle bi konu uzerine knk hic yabanci gelmedin de ondan soriyim dedim ben mi yanlis hatirladim tam anlamadim ismini tam vermiyim bas harfin o son harfi a mı isminin harfleri knk?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dedigini anlamaz derken sizde iletisim varmiydi knk sohbet falan
Sohbet yok iletişim olarak ben bir kere bişey söyledim o kadar
Yani knk dedigimi anlamaz demissin ya orasin tam anlamadim yani?
Sana karsi hicmi utangac degil birde tavirlari falan
Knk ben bi kere bişey söyledim afalladı böyle duymasına rağmen iki kere tekrar ettim heyecan falan yaptı
İşte bana karşı utangaçtı ben normal biri sandım pek normal değilmiş hani karı kız peşinde diyorlar anlamadım
He anladim kari kiz pesinde dedilerse bi takip etsene onu knk izle biraz hareketleri herseyini bi takibe alsana? Gizlice
Yani nasil biri oldugnu anlamak. icin
Ya instgramdan falan yazdığını düşünüyorum
Anladim e sen naapmayi dusunuyon peki su an
Üzülüyom ya başka birini sevmek istiyorum ama beni sever gibi davranan tek kişi buydu bu da büyük ihtimalle yvşk sanırım
Vay be knk bakismayi falan kessene senbi kesseydin ya bakalim naapcakti su an hala bakisiyormusunuz yine knk
Knk yakından bakıyor ben bakana kadar ama bakmıyorum. Sonra uzaktan bi bakıyorum ki bana bakıyor. Göz göze gibi bişey Sonra karşılaşınca ben bakmayınca dikkatimi çekmeye çalışıyor
Knk anlattiklarina gore cozum baya bi sanki dur bakalim simdi ama hala bakisiyormusunuz su an mesela yani var mı bakismalar devam ediyormuki
Ediyor diyebilirim
Anladigima gore adamin hic sevgilisi olmamis gibi buyuk ihtimal cok buyuk itimal bundandir knk baska bi sorun göremedim peki kac senedir cok uzun senedirmi devam ediyo bakima yoksa yenimi
Bakisma
10 ay falan ama sevgilisi olmadığına emin misin mutlaka olmuştur
Yok hayir eminim bilirim bu tipleri hic olmamis bendede bi ara bi tane vardi bunun aynisiydi diyebilirim yani biraz taktik yapip denemen lazim onu bakismalari kesemezmisin biraz uzaklasamazmisin yanj
Keserim kestim bile o bakıyo zaten ben bakmıyorum
Yani kestin madem uzaklastin hala aynimi bakiyomu cidden uzaktanmi kesiyor pesindenmi kosuyor
Uzaktan kesiyor yakından da bakıyor ve aynı ortamda karşılaşıcağımız yerlerde duruyor bilerek ama peşinden koşma yok. Knk bi de benim onun bakışından rahatsız olup ne bakıyosun dememi bekliyor olabilir mi
Sana bi taktik onercem ama ben senle daha once konusmusmuyduk burdan boyle bi konu uzerine knk hic yabanci gelmedin de ondan soriyim dedim ben mi yanlis hatirladim tam anlamadim ismini tam vermiyim bas harfin o son harfi a mı isminin harfleri knk?
Niye yazmadin kiz merak ettim sadece neyse
Knk girmedi ya uygulamaya
Kimin baş harfi
O musun degilmiisin mera ettimde onda sordum isminin bas harfi o son harfi a, mı diye
Ben değilim knk ben hep gizliden yazıyorum
Taktik ne bu arada
He anladim ben yanlis anladim. o zmn neyse demem o ki knk sen onu bi test etmeye calis takip et surekli ne dersin?
Olurr ama gördüğüm kadarıyla yanında pek kız yok sosyal medyadan yazıyor olabilir
Knk sosyal medyadan yazdigina nasil bu kadar eminsinki gormeden bunu anlamadim ben valla
Çok fazla kızı takip ediyor desem mutlaka yazıyordur
Ettigini gordunmu yani be knk
Utangac degil konusmuyosa bilerekmi yapiyo knk o. rsb ccugu erkekmi yoksa😀
Adamin yasi buyukmu yaslariniz kac hic sevgilisi olmamis olabilir?
Sen baska birinimi sevmek istiyon knk
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!