aslında bu çocuk bana daha önce bakmıştı bende gördüm etkilendim bende bakmaya başladım ve bu 4 aydır böyle, ama ben bakınca bakmıyor ben bakmayınca baktığını hissediyorum çoğu zaman emin olmak için arkadaşlarıma söyledim ben bakmadığım zamanlar baksın diye, ben bakmadığımda hep bakıyormuş öyle söylüyorlar, ve mesela grupça gezerken hoşlandığım çocuk hiç bakmıyor umursamıyor gibi arkadaşları bakıyor, hatta geçen haftalarda arkadaşı beni görünce, aa şu kız dedi beni biliyorlar yani, sonra bunlar benim önümden gidiyorlardı ben onların arkasındayım sanırım çocuk bişi dedi arkadaşı dönüp ooo diyip bana baktı geri döndü arkasını, bazen geçiyorlar sınıfın karşısına zil çalana kadar bana bakıyorlar, hoşlandığım çocuk çok bakmıyor ara ara bakıyor, bakarsa da kaçamak kaçamak bakıyor tam bakıyor mu anlamıyorum çok karışık işde, cuma günü de bir kızla konuşurken yanından geçiyordum ona baktım oda bana yan gözle baktı yani tam bakamıyor kaçamak kaçamak bakıyor, ve anlamıyorum hiçbir kıza karşı böyle değil gayet girişken popüler tanındık birisi okulda bana neden kaçamak bakıyor ya da arkadaşları o bakmadığı zamanlar bakıyorlar? her kıza karşı rahat konuşuyor görüyorum ama bir bende böyle hoşlanıyor olabilir mi sizce? ben hoşlanıyorum çünkü insan sevdiğinden çekinir mi? kaçamak bakması o yüzden mi?
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar