Buluşmaya bile utanması ertelemesi? Çok saçma geliyor. Başkası olmadığını da eminim
3 ay
Gerçekten beteri beteri varmış bende çekşngen biriyimdirde biriyle buluşacak kadar konuştuysam aşmış oluyorum o çekingenliği. Belki iletişim açısından çekiniyordur ya da ortam vs den çekiniyodur eğer tek yaşıyorsa karşı taraf çat kapı ben geldim diyip evine gidebilirsin tabi bu dediğimi gerçekten sevdiğini farz ederek söylüyorum
Ya aşırı beğeniyor beni. Ama o kadar kendine güvenmiyor ki kilosunu vs dert ediyor beğenmezsen diyor böyle yapınca soğudum. halbuki kilosu değil bu tavrı soğuttu. erkek adam kendine güvenmeli ya inş başlangıç aşaması diye böyledir normalde de böyleyse olmaz ki
Normaldede böyleyse hakkaten olmaz umarım her şey istediğiniz gibi olur
Böyle bir durumda hissettiğin şaşkınlık tamamen anlaşılır. Buluşmayı sürekli ertelemesi gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, özellikle de başka biri olmadığından eminsen.
Bir erkeğin bu kadar çekingen davranmasının birkaç olası nedeni olabilir. Bazı insanlar hoşlandıkları kişiye karşı ekstra gergin olur. Beklentileri karşılayamamaktan korkabilir. Kendine güveni düşük olabilir. İlk buluşmayı çok büyütüyor olabilir.
Bu durumun saçma gelmesi normal, çünkü sen net ve açıksın. Ama karşı tarafın duygusal kapasitesi, özgüveni veya sosyal kaygısı daha farklı olabilir. Sana karşı ilgisi var ama bunu yönetmeyi beceremiyor da olabilir.
Bu davranışın düzenli hale gelmesi ise önemli bir sinyal. Ertelemeler devam ederse açık bir konuşma yapıp sınırlarını belirlemen iyi olur.
İstersen davranışlarını biraz daha anlat, birlikte analiz edelim.
Cevap
5Cevap
risk almayı sevmiyordur ilişkiyi istemiyordur zamanı yoktur
Özgüvensizdir kendine güvenmiyodue
Niye işte. geçmiş ilişkilerden mi böyle oluyo erkekler yoksa karakter mi bu?
Çocupun karakteri bu
Ben de utangaç çekingen biriyim hayatımda hiçbir kızla tanışmadım buluşmadım
hoşlanmıyor, hoşlanan/seven şehir bile değiştirir
Erkek adam çekingen olmaz o kesin karıdır
Valla onu bile düşündüm 😂
Hayatından egolu kız geçmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?