Azizim bende sadece arkadaş sevgisi var. Ben aşk olarak sevmiyorum. Öyle duygulara esir edemem kendimi. Aşk bir çok şey ile arana girebilir çünkü . Benim ise kaybedecek hiç birşeyim yok, aşk için hiç biseyden feragat edemem.
Aşık olan insanın bütün hayatı sevdiceğine adanmıştır. Seven insan herşeye sevdiceği ile bakar, onunla görür, onunla konuşur, hayatındaki herşeyi ona göre ayarlar, çünkü insanın sevdiği mutluluk, huzur içindeyse seven de ancak o zaman mutlu ve huzurlu olur.
Gerçek aşkta seven yoktur sadece sevilen vardır. O nedenle sevenin gözü kör kulağı sağır olur, derler. Yani seven sevdiğinden gayrı hiç bir şeyi ne duyar ne görür !
Ortada bir adanmışlık vardır, kişinin kendi yoktur, geriye sadece sevilen kalmıştır. Aşk sevdiğine teslim olmaktır. Aşk sevdiğini memnun etmektir.
Birini sevmek sevdiğin kişinin cinsiyetinde olan diğer kişileri daha az sevmektir. Ama başka sevgi çeşitleri de vardır. Doğa sevgisi, anne baba sevgisi, hayvan sevgisi gibi bu tür sevgiler hayata tutunmana sebep olacağından o kişiye olan sevgini güçlendirir azaltmaz.🌺🌺🌺🌺🌺
İnsan öyle bir varlık ki, içinde öyle sevgileri barındırıyor ki, hiç birinin sevgisi kesilmiyor, birbirine karıştırmadan sevebiliyorsun. Sevgilini seviyorsun, anneni seviyorsun, babanı seviyorsun, kardeşlerini seviyorsun, köpeğini seviyorsun, doğayı seviyorsun, ha keza. Hiç birinin sevgisi kesilmeden, eksilmeden sevebiliyorsun.
Doğru çünkü birini sevdiğin zaman gözün başka hiçbir şeyi görmüyor ve tüm duygularını sadece ona odaklıyorsun. Benim için bu tüm ilişkilerimde geçerli. Daha önce aşk anlamında bir ilişkim olmadığı için arkadaşlık ilişkilerim üzerinden yorumluyorum ben hep tek bir kişiyi çok severdim ve onun için her şeyi yapardım. Tabi bu kötü bir şey, insan kendini dünyadan soyutlayıp sadece o kişi varmış gibi yaşamamalı.
Yorumlarda her şeye olan sevgi artar demiş sevince doğru ama o arttıran sebep olan kişiyi en çok seversin Sıralama yapman gerekse ilk başta o gelir Dünyanın merkezine koyarsın O da seni koyarsa mutlu olursunuz