Güven problemimi secicilikmi duyguların ölü olmasınımi ya da kaçmak mı sevmekten

Güven problemimi secicilikmi duyguların ölü olmasınımi ya da kaçmak mı sevmekten

Merhaba, güven problemi bence insanın yaşadıklarından kaynaklanıyor. Love insanı olan birisi de daha çok kırılıyor, çünkü genelde öyle insanlar oldukça duygusal. O yüzden kimseyi sevmek istemiyor çünkü hayal kırıklığına uğramaktan normal insanlara göre daha çok korkuyorlar diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kimseyi sevmiyorsan demek ki gerçekten sevilecek insanlarla karşılaşmamışsındır Bence insan bu gibi durumlarda hatayı sorunu artık her neyse kendinde aramamalı diye düşünüyorum dediğim gibi demek ki sevilecek bir erkek çıkmamış senin karşına Eğer yaşın doğruysa 35 yıl da hiç sevilecek erkekle tanışmadım mı Ben diyebilirsin Evet gerçekten 35 yılda hiç sevilecek bir insanla tanışmış karşılaşmış olmayabilirsin bu gayet normal bir şey hatayı kendinde arama aslında bir hatalı aramaya da gerek yok aşk insanı olman aşık olacağın anlamına da gelmiyor keşke olsan bu güzel duyguyu tatsan ama olmuyorsa da çok fazla hatalı suçlu arama başka şeylerle mutlu ol
bu devirde sevecek insanı bulmak gerçekten çok zor
ümitsizliğe kapılmayalım. yine arayalım seveceğimizi
Kİmseyi sevme. En güzelini yapıyorsun güven bana !
Sevince böyle nasıl diyim? Başta mükemmel bir duygu.. Sonrası ise kaybedersin. Gardın düşülür...
Cevap
50Cevap
Bende aynı şekildeyim aşkı çok severdim eskiden ama şu an aşka bile inanmıyorum ve kimseyi de sevemiyorum bunun nedeni de bence aşkı çok isteyip bilmemiz ama buna rağmen aynı denklikte birisi karşımıza çıkmaması olabilir. yani bizi gerçekten hak edeceğini düşündüğümüz kimse çıkmadığı için sevemiyoruz ya da bağlanamıyoruz kimseye. en azından benim için durum böyle
Ay evet baglanamamada var
ilginç bir tanımlama.. üniversitedeki sevgilim şu cümleyi kurmuştu bana.. daha doğrusu bana değil de ortak arkadaşımıza.. "o bana değil aşka aşık"... şimdi düşünüyorum kendi kendime, acaba doğru mu söyledikleri diye 🤔 beni terk etti ve travma oldu bu benim için.. uzun süre aklımdan çıkaramadım.. belki de kalbimden.. yanımda olmasını istedim.. onu sevmesem yanımda olmasını istermiydim diye kendi kendime sordum.. sonuç olarak pek doğru değil bu cümle, ama ilişki yaşadığın kişiler seni şüpheye düşürebiliyor, acaba kimseyi sevmiyorum mu diyorsun kendi kendine.. belki de daha önceki aşk tecrübesinde yaşadığın travma ile kendini koruma altına da alıyor olabilirsin...
sanırım ne istediğini ya da nasıl istediğini bilmemek buna örnektir diye düşünüyorum:)
Güven problemi benimki
Belki hayalini kurduğun aşk elde etmesi zor bir aşktır. Beklentilerin büyüktür ve korkuyorsundur. Bunlardan sebeptir ki güven problemi akabinde geliyor. Bütün bunları aşmak için, kalıplardan çıkmanı, ne istediğini unutmanı ve bir süre akışına bırakmanı tavsiye ederim. şu an ki ruh halinle aradığını bulabileceğine emin değilim.
Bu durumda olan onca adam/kadın zamanında iyi bir kazık yemiş oluyor. Yani ben ve tanıdıklarım böyleyiz. Karakter sahibi birisine denk gelemedim âşık olunmaya değmeyen insanla doldu her yer. Çok çırpındım elimizde kalmasın diye, o pek oralı olmadı. İnceldiği yerden kopmasın diye uğraşırken ben, sağlam tutunduğum yerler ellerimde kaldı. Kimse için uğraşacak gücüm kalmadı. Yordular. İnancım da kalmadı. Aşka dair his de kalmadı içerimde.
Yani bu durumun birazcık insanların yaşadığı olumsuzlukla ilgili olduğunu düşünüyorum şimdi genel anlamda her insanı sevemezsiniz ya da her insanı hayatınıza alamazsınız özellikle de birtakım güvensizlikler ve acı durumlar yaşadıysanız böyle şeyler mümkün değil mümkün değildir dolayısıyla her şeyden önce sevgi değil bazen Güven kırıklıklarda buna neden olabilir
Aşk isteyen biriyim ama insanlarin her biri Şu an çıkar iliskisi peşinde. Yani cinsel maddi çıkar herkesin beklentisi başka. Bu sayede aradaki yaş odunlar da yanıyor. Açıklamada bahsettigin seyleri bende yaşıyorum.
Kaçamak sevinmeyecek bir şey değil de Güven önemli dikkat önemli her zaman. Belki seni bunaltacağından korkuyorsun rahatsız edeceğinden korkuyorsun.
Yani tabii ki her anlamda Güven önemli.
Buna ne denir? biliyor musun.. tecrübeli olmak ; tecrübeyle sabit kalmak... Artık o kadar kafanda herşeyi cozumlemissin ki sana sevecek saf hisler veya kişiler kalmamış.. Kalbinin ritmini attıracak aşka dair deneyimlerini tekrar hatırlatacak ,;kazandıracak kimse yoktur.
sevgi! Ne kutsal duygudur, doğar doğmaz Anne sevgisi ile başlarız sevmeye, sonra Baba Kardeş okul arkadaşı sevgili asker arkadaşı uzar gider. Bütün bunlar varken sevememek için her hangi bir sebep göremiyorum
Sevsem de sevilmeyeceğimi biliyorum kimseyi sevmeyip incinmiyorum.
Teşekkürler.
Duygularını belli ettin mi bittin zaten karşındakine bu kozu verdiğinde nasıl olsa benden gidemez algısı vermiş oluyorsun… çok fazla sevmeyeceksin.
Bence kırgınlıktandır o.
https://voca.ro/1hcg2x2Lz7hJ
Demek ki tam olarak sevebileceğin insan ile karşılaşmadın
Alişan : Ve kimselere güvenmiyorum kafam karışık olamıyorum elimde değil acımın hafiflemesi neden bu kadar acıtır aşkın çilesi
Güven problemi bendede var. Ben boyumun ölçüsünü aldım. Sevmek sevilmek dünyadaki en güzel şeylerden biri
Geçmiş konusunda hassasiyetlerim olmasaydı eğer, istediğimi alırdım zaten
bu da senin imtihanın
zamanında yediğiniz kazıklar yüzünden herkese güven problemi başlamış
Yani olabilir seçici olmak lazım doğru kişiyi bulmak zor
Güven probleminden ziyade kişilik bozukluğu olabilir
Seçicilik kalbe ve beyine hitap edebilmesi bir bütün olarak ele aliyorum ve..🤧😀
kendini koruma çabası sanırım.
o doğru kişiyi hep bekliyorsun ama hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorsun.
Aldatınca öyle oldu bende
Doğru insanı ve doğru zamanı beklemek. Öyle bir kavram yoksa aşkımı hak eden de yoktur. İşte o zaman yalnızlık daha iyi.
Güven problemi başı çekiyor
Güven problemleri vardır, daha öncesin de kalbinin içinden geçmiştir. Duygularının kontrolünü eline almıştır.
Guven problemi bendede var
Elinde olan bir şey değil
Sevip sevmemek
Güven problemi yaşadığın tecrübelerdir.
Demek ki love insanı değilmiş
Hayatın ironisi ‽
Kesinlikle güven problemi
Şemaları hiç duydunuz mu?
Benimki seçicilikten.
love insani degilim cok sukur. im free
güven problemi olabilir
İnsanlar güvenimizi kiriyorsa demek.
Kaçamak sevip sevmediğini birlikte öğrenelim mi?
Güven olayınada belli bir ivme katabilirim.
Sevilmediğimiz için olmuyor
Sevdiğinden karşılık görememek ölümcül bir şey
Incinmişsindir inancını kaybetmişsindir
Bende sevgi insanıym ama sevecek kimsem yok
Tek olmadığımı bilmek iyi geldi...
Bıkmışlık
Kader
Aynen ben 🙄
Kırgın sın dünyaya
seversen kullanılıyosun en ıyısı bellı etmemek
Love love mahsun..
Mutsuzluk