Aşk İlişkileri Survivor Nisa'ya aşık oldum, ne yapcam ben :D? LacasaDeMon Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor aşırı aşık oldum ya, tanıyan eden var mı sivil hayatta? Bulmam lazım onu :D <3şunun gözlerini kısıklığına bak ya :D Survivor Nisa'ya aşık oldum, ne yapcam ben :D? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Reoxy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl O ne yağğğğhttps://www.youtube.com/embed/FWTehxiMNK0 0 1 Yorumla LacasaDeMon +1 yıl hareketlere bak D aşığım buna :D Yorumla
ChenTekrarGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl şu ara herkes buna aşık mine tugay gibi abartılanlarda bugün tatlı kız tabii ama abartmak olunca üstümüze yok 0 1 Yorumla LacasaDeMon +1 yıl ya kız okuz gibi çok güzel abi ne abartması :D Yorumla
Memildek Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben de aşık oldum. Ictenligine, safligina hatta guletken gozlerinin kaybolmasina bile :)) Cok tatli kiz cidden. Bu kizi alacak kisi cok sansli 0 0 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu kiza niye herkes asik anlayamadim 0 3 Yorumla LacasaDeMon +1 yıl şunun tatlılığını, güzelliğini görmüyor musun? Yorumla Meiry +1 yıl Saf naif ondan heralde Yorumla LacasaDeMon +1 yıl aşıırı güzel bir de Yorumla
Elfya Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sadece sempatik buluyorum 1 5 Yorumla LacasaDeMon +1 yıl nasıl bulabirilm bunu benn Yorumla Elfya +1 yıl Final Kıbrıs 'ta oluyor. O zaman git oraya ikna et sdjsf Yorumla LacasaDeMon +1 yıl özel üni mi? Yorumla Elfya +1 yıl Survivor finali 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Yorumla LacasaDeMon +1 yıl yaaa -_- doğru ama nasıl sohbete giricem bilmiyorm. Ama fana tutuldum, sercana bırakmam uleenn Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bende aycana aşık oldum onu napacaz 0 1 Yorumla LacasaDeMon +1 yıl git iste : D Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. dm den yürü türkiyeye gelince 0 0 Yorumla
sevgilipanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Bir sen eksiktin 😃 0 6 Yorumla LacasaDeMon +1 yıl evet herkes aşık nisaya -_- çoğu benden yakısıklı... Sansımı kaybettim galiba. Yorumla sevgilipanda +1 yıl Yarışma bitince herkes köyüne dönecek o zaman bir şansın olabilir 😎 Yorumla LacasaDeMon +1 yıl benden çok zeki kız ya :D benim ki platonik Yorumla sevgilipanda +1 yıl Çok izlemiyorum bilgim yok bende bir kızı beğenmiştim adını bilmiyorum o daha güzel Nisa ilgimi hiç çekmemişti sosyal medyada görüyorum Yorumla LacasaDeMon +1 yıl kim o Yorumla sevgilipanda +1 yıl Adını bilmiyorum böyle çok ön planda biri değildi eli yüzü düzgün fiziği güzel falan ne bileyim 😂 dur arayacağım Yorumla
İsmimibilmengerekmez Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Dikkat et Sercan kaçırmasın 😂 0 2 Yorumla LacasaDeMon +1 yıl yok ona gitmez nisam Yorumla İsmimibilmengerekmez +1 yıl Ben burda dururken diyorsun yani , hadi bakalım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çaresiz bu ask 0 3 Yorumla LacasaDeMon +1 yıl bulmam grek çok sevimli :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bulsanda çok paran olması lazim Yorumla LacasaDeMon +1 yıl 10k küsür gelirim var. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O ne yağğğğ
https://www.youtube.com/embed/FWTehxiMNK0hareketlere bak D aşığım buna :D
şu ara herkes buna aşık mine tugay gibi abartılanlarda bugün tatlı kız tabii ama abartmak olunca üstümüze yok
ya kız okuz gibi çok güzel abi ne abartması :D
Aşık mısın lan hala şımarık ve ikiyüzlülüklerinden sonra
Ben de aşık oldum. Ictenligine, safligina hatta guletken gozlerinin kaybolmasina bile :)) Cok tatli kiz cidden. Bu kizi alacak kisi cok sansli
Bu kiza niye herkes asik anlayamadim
şunun tatlılığını, güzelliğini görmüyor musun?
Saf naif ondan heralde
aşıırı güzel bir de
Sadece sempatik buluyorum
nasıl bulabirilm bunu benn
Final Kıbrıs 'ta oluyor. O zaman git oraya ikna et sdjsf
özel üni mi?
Survivor finali 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
yaaa -_- doğru ama nasıl sohbete giricem bilmiyorm. Ama fana tutuldum, sercana bırakmam uleenn
Bende aycana aşık oldum onu napacaz
git iste : D
dm den yürü türkiyeye gelince
Bir sen eksiktin 😃
evet herkes aşık nisaya -_- çoğu benden yakısıklı... Sansımı kaybettim galiba.
Yarışma bitince herkes köyüne dönecek o zaman bir şansın olabilir 😎
benden çok zeki kız ya :D benim ki platonik
Çok izlemiyorum bilgim yok bende bir kızı beğenmiştim adını bilmiyorum o daha güzel Nisa ilgimi hiç çekmemişti sosyal medyada görüyorum
kim o
Adını bilmiyorum böyle çok ön planda biri değildi eli yüzü düzgün fiziği güzel falan ne bileyim 😂 dur arayacağım
Dikkat et Sercan kaçırmasın 😂
yok ona gitmez nisam
Ben burda dururken diyorsun yani , hadi bakalım
Aptlin teki
Çaresiz bu ask
bulmam grek çok sevimli :D
Bulsanda çok paran olması lazim
10k küsür gelirim var.