selam
nisanlim ailesinin yanında bitti gitti Allah yolunu açık etsin dedi bende gidip başka erkekle kiyasladim sessiz sedasız çıksaydım beni aptal yerine mi koyardi yoksa pişman mı olurdu? Ayni zamanda gözü hep disardaydi adamın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selam
nisanlim ailesinin yanında bitti gitti Allah yolunu açık etsin dedi bende gidip başka erkekle kiyasladim sessiz sedasız çıksaydım beni aptal yerine mi koyardi yoksa pişman mı olurdu? Ayni zamanda gözü hep disardaydi adamın?
Belli ki ayrılırken büyük olaylar olmuş, adamı bıktırmış olabilirsin. Bir erkeğin gözü dışarıda Can sıkıntısına olmaz ya eksik bir şeyler vardır verilmeyen ya da alınmayan. Adam dışarıda arar bulamadığını arar. diğer Diger sebep bıkmıştır çok fazla vermişsindir ilgiyi. kaçıp kurtulmak ister. Hala nişanlım diyorsun ama o çoktan gitmiş, kaldı ki kıyaslamak nişanlim dediğin kişi onu kötüye kıyaslamak mı iyiye kıyaslamak mı? Kötüyse niye nişanlın oldu ? Ben mesela can sıkıntısına yolda kızlara hadi gel nişanlanalım demiyorum çünkü beni kıyaslayacak bu düşünceyle gidersek. başkasıyla kıyaslanmak için mi Nişanlanacağız. Yani iyi veya kötü olan huyları insanın önceden tespit edilip ona göre nişanlanırsın. Kadının da hiç iyi tarafı kötü tarafı belli olmaz evlenmeden önce herkes kendinin iyi tarafını gösterir. Kötü tarafını görüp kaçmış olabilir. Günümüzde bütün sorunlar hep erkekte sapıklıklar da öyle. Kızların hepsi Melek.
Tahmin ettiğim gibi büyük olaylar olmuş bunun yatışması çok uzun sürer. Bu kadar ileri gitmemeliymiş. Bu durumda ikiniz de birbirinizden artık tamamen kopmalısınız yani senin sevmen onu geri getirmeyecek ve bunun etkisinde kalmışsın hala seviyorsun ona nişanlım diyorsun. Ona sahipleniyorsun ama büyük problemler yaşanmış belli ki karakolluk olmuşsunuz ya da kağıtlara düşmüş belgelere düşmüş sadece şikayet edilmemiş. Ya da edilmiş e bundan sonra zaten gerisi olmaz. Ama bunun bir sebebi olmalı nedir bunu hiç kimse bilmiyor belki sen biliyorsun ya da o kendince biliyorsun. Evlilik mi maksatlı hiç kimse kendi yemininden geri dönmez diyelim ki nişanlın yaramaz biri tamam da bunu sen daha önce fark etmen gerekirdi. Şimdi bu pozisyonda o senin eksik bir yönünü buldu. Ve uzaklaştınız. Bundan sonra geri dönüşü olmayacak kişiye nişanlım demenin bir anlamı yok. Yeni bir kişi ile yeni bir çocuk ile hayatına devam edebilirsin. O böyle oldu diye şerefi zayıf diye onun aşağıladıkça düzelmeyecek ki. Belki haberi bile olmayacak. Belki de başkasıyla evlendi bile bunu bilmiyoruz. Bizim bildiğimiz senin anlattığın. Herkesin bir bakış açısı vardır senin anlattığına göre bakarsak kötü adam :) her taraf kötü adam iyi adam yok. Dikkatli olmak lazım demek ki. Öyleyse tutkularınızla değil mantığınıza göre davranırsınız daha makbul olumlu kişileri hayatınıza çekersiniz. Duygusal bakarsanız kötü adamları çekersiniz.
Selam canım, seni çok iyi anlıyorum. Böyle durumlar genelde insana çok karmaşık ve duygusal hissettirir 🩷. Ama şunu unutma, senin değerini anlamayan biri için kendini üzmeye değmez. Gözü dışarda olan bir adam zaten sana hak ettiği gibi davranmıyor demektir. Sessiz çıkayım mı, pişman olur mu diye düşünmek yerine kendine odaklanabilirsin. Sen harikasın ve bunu hak eden biriyle mutlaka karşılaşacaksın. Güçlü kal! 🌟
Cevap
10Cevap
Olmadı şimdi ama yani neden nişanlına böyle yaptın ki hemde aşık olduğun adama yani bitti gitti ailesinin yanına
inan umrunda bile değilsin kendini aşağı çekmişsin kıyas yaparak
mewlam iyi aşklar nasip etsin..
olanlar olmuş bakma arkana
hak etmiş seni kaybetmiş salla üzülme de asla
bilemiyorum aplam
neler yaşandı sormak isterim. knusmak
iyi işte kurtulmuşssun
Niye kiyasladin? Madem öyle onunla takıl dese?
Yanlış.
Kendine saygın olacak
Ona evet deyin bu noktaya gelen sensin hatanın çoğu sende
Tamam
Sen ona neden evet dedin o zaman
Nişana gelene kadar marsta mı yaşadın
Allah beyin vermiş kullanmayı nasip etsin
Saygısızca davramışsın adam kurtulmuş bence
pişman olurdu bence
o zaman iyi yapmışsın kız takma
Eee yani
Gözü disarda napcan