Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Canım bence özelini paylaşmasan daha iyi olurdu ama olsun biraz geç gördüm soruyu ama yanıtlamadan geçemeyeceğim. Ben de asker eşiyim ve doğudayız eşim JÖH dağlarda geziyor yani kaç arkadaşını toprağa vermiş bir insan gerçekten çok zor birşey herkes kaldıramaz bunu mesela örnek vereyim daha 20 günlük evliydim 1 hafta olmuştu evimize geleli göreve çağırdılar 10 gün gelmedi ve ben tek basıma hiç bilmediğim kimseyi tanımadığım ve gerçekten tehlikeli olan bir şehirde yalnız kalmıştım. Çok farklı birsey özlüyorsun çok özlüyorsun çok da korkuyorsun birsey olacak ona diye. Herkes gibi bir hayatın olmuyor plan yapamıyorsun çünkü bir anda çağırabiliyorlar ama senin tek tesellin onu çok sevmen oluyor. Ben eşimi gerçekten çok seviyorum ve bunlara bu yüzden katlanıyorum. Görevden gelsin de sarılayım diye dört gözle bekliyorum. Geliyor bana bir gülümsüyor dünyalar benim oluyor çektiğim tüm sıkıntılar yok oluveriyor. Ve ayrı kalıp birbirinizi çok özlediğiniz için birlikte geçirdiğiniz zamanlar daha değerli oluyor kıymetinizi biliyorsunuz birbirinizin. Zor ama çok gurur verici birsey ben eşimle gurur duyuyorum onlar sayesinde rahat uyuyoruz ☺️
Genellikle işlerinden dolayı sinirli olurlar. Kendi babamdan biliyorum. Annem ve babam sürekli kavga ederler. Babamın benle bile bağıra çağıra kavga ettiği günler var. Babamı üst rütbeler aşağıladığı için gelip ben, annem ve abimele her gün kavga ederdi. Sadece benim babam değil çoğu askerde böyle oluyor maalesef.
Cevap
8Cevap
Asker eşi de çocuğu da olmak zor malesef. Aynı durumu ben de şu an babamdan dolayı yaşıyorum. Tez zamanda kavuşuruz inşallah sevdiklerimize. Zorluğu zorluk ama güzel yanları da yok değil. Her zaman sabırlı ve pozitif olmak gerekiyor kötü düşüncelere yer verme kafanda
Teşekkür ederim canım..
Zor biliyorum asker beklerken hissedilenleri o görevdeyken kışın üstüme kalın battaniye örtmeye içim el vermezdi sürekli elin kalbinde yaşamak zor yani.
Aman hee komutanı üzme sonra acısını askerlerden çıkarmasın
Ben üzüleyim de O üzülmesin yeter ki :)
Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Amin inşallah Allah senin de gönlüne göre versin inşallah 😊
Zamanında verdi de ben boşandım. Ben artık istemiyorum siz mutlu olun inşallah :)
Öyle deme herşeyin hayırlısı iyi geceler 😊
Umarım, mutlu, huzurlu boll boll kitaplar okuduğunuz, filmler izlediğiniz, mutlu vakitler geçiridğiniz bir eviniz ve evliliğiniz olurrrrrr :)
Ay kurban olurum sana ya sağol canım❤️
:) kalp kalppp
Benim uzun bir ilişkim var ama bu şekilde asla konuşamayız. Şu konuşmalar bana nedense itici geldi. Belki gerçekten aşıksınız ama ne bilim. Tarz meselesi demek.
Evet tarz ve kişilik meselesi. Biz böyle mutlu oluyoruz ben efendim diye telefonu açınca üzülüyor efendim aşkım ya da efendim bitanem gibi şeyler söylemem gerekiyor o yeterki mutlu olsun
Oy tamam😄 Mutluluklar size o zaman🤷♀️
Sağol canım benim sanada mutluluklar ❤️
Benzer işlerden geçiyoruz Allah sevdiklerine bağışlasın hepsini
Ya ne güzel Allah'ım bana ne zaman şöyle yazışma yaptırıcaksın bari sinyal ver
Ne güzel tüm özelinizide herkes gördü 😁soruya bişey diyememde o ss ler ne alaka
Tabiki zor. Ama gurur verici bence bunun tadını çıkar anı yaşa
MAŞALLAH ALLAH MUTLULUĞUNUZU HEP DAİM ETSİN
Asker Polis eşi olmak zordur tabii ki de onlar vatanımızın kahramaları bizim için uyumayan kahramanlar hakları ödenmez
Asker eşi olacaksan ilk kural;ö her yerde, herkesle paylaşma
*özelinizi
Ne alaka şimdi
Sevgiline sor o sana anlatır alakasını
Hesabımın şifresi var onda zaten görürse yorumunu sana anlatır o bak sen benden daha meraklı çıktın ne de olsa
Merakla ne alaka? Merakımı çekecek bir tip değilsiniz malesef, sadece fikrimi belirttim. İyi geceler
Güzel bence ya hayırlı olsun yazısın bol bol 😃❤️
Maalesef evet
Zordur tabi
Kötü şimdi istesen sevişemezsiniz beklemek zordur
Evet öyle hamileyim bir de malum çok zor
Yanlız mısın ki devamlı zor olmuyor mu hamileyken:(
Yalnızım maalesef zor ama başa gelen çekiliyor
Daha var mı doğuma çok
2 aylık daha
Neyse sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına umarım
Amin inşallah
Bb