Evli üyelere bir sorum varr :) Kaç yaşında evlendiniz? Severek mi yoksa görücü usulü mü evlendiniz? Vee evlenmek nasıl bir duygu? Halinizden memnun musunuz yoksa bekarlığı mı özlüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşım 30 u geçti
Çok uğraştım
Çok aradım
Bir sürü kişi ile görüştüm
Hiç cinsellik yaşamadım
Temiz kalayim ki temiz birisi olsun hakkim dedim. Çok da dua ettim
Sonuç: KOCA BİR HİÇ
şimdiki aklım olsaydi her boku yerdim
Temiz kaldim ödülüm yok
Madem aynı kapıya çıkacakti ne diye temiz kaldım? Hiç olmazsa her halti yedim o yüzden bana ceza verdi der gönlümü serinletirdim. Şimdi vereceğim bir cevabim bile yok.
Anlayacagin şu ki tanrının çalışma yöntemi çok tuhaf. Ben çözemedim
Yanar Yanar inancimi kaybedisime yanarim
Geriye kalanlar umrumda değil010 Yorumla
Soran+1 yılSen güzel başlamışsın ama sonunda kaybetmişsin.Ama yaşadıklarınla veya yaşayamadıklarınla değil inandığın ve söylediğin şeylerle kaybettin.Asıl şimdi hiçbir şeyin anlamı yok.
Cevap sahibi+1 yılBenim suçum ne Peki?
Sadece temiz kalmamin bedelini istedim ben:(
Soran+1 yılSenin suç olarak gördüğün demek ki seni için hayırmış
Cevap sahibi+1 yılBenim için Hayır olduğunu düşünmüyorum
Çünkü bekarin dini yarım
Geriye kalan yarısı zaten yok.
Hiç olmazsa evleneyim ki imanimin yarısını kurtarayim derdindeyim
Neyse...
Tiksindim yaşamaktan
Nefessiz kaldım
Soran+1 yılBöyle düşünme umudun olsun yine de ya
Cevap sahibi+1 yılMasmavi Bulutsuz bir gökyüzüne bakıp
Yağmur yağacak birazdan der misin?
Soran+1 yılHiçbişey belli olmaz.Allah büyük
Cevap sahibi+1 yılYaratılan işaret arar ve ona bakar
Herşeyin O'ndan olduğunu bilmekle beraber.
Soran+1 yılİşte bekle sen de
Cevap sahibi+1 yılOldu
bekleyeyim 50 yaşına kadar
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk birkaç ay bulutların üstünde geçer... Sonra yağmur olur yağarsın toprağa... Toz kokusu gelmeye başladığında burnuna... Korkarsın... Pamuk bulutların yok olacağını görürsün... Başın öne eğilir, yeşeren toprağa bakarsın.. Filizlenir topraktan yediveren meyveler... Korkarsın... dokunmasınlar üzmesinler dersin... Sarar kucaklarsın... Unutursun bulutları... Aklın yediverenlerde başın yerdedir hep.. Büyür uzanırlar gökyüzüne... Yediverenler bulutlara yaklaştıkça sen küçülürsün... Onlar bulutlarda kaybolurken sen de toprağa bürünürsün... Toz olur, su olur kök olursun...
00 Yorumla
+1 yıl17 yasimda evlendim cok cok cok severek evlendim evlenmek guzel bir duygu halimden cok memnunum mutluyum ailemden esimden evliligmden hayatimdan cok memnunum,, dogru soylemek gerekirse hic bekarligi ozlemiyorum iyiki esimle tanisip onu sevip evlenmisim.. ( nazar degmesin insallah)...
311 Yorumla
Soran+1 yılKüçük yaşta evlenmişsin ama çok şükür herşey yolunda gitmiş.Allah mutluluğunuzu daim etsin.Değmesin değmesin
- +1 yıl
tesekkur ederim olmayanlara kismet,, evet kucuk evlendim ama inanin hic pisman diyilim.
Soran+1 yılAmin.Ne güzel
Soran+1 yılGözünü açmış eşini görmüş ne güzel işte
- +1 yıl
bekarlik yasayib gunde bir erkekle sevgili olmatansa dogru kisiyi gercekten sevip evlenmek en guzeli ben halimden memnunum esim hayatimdaki ilk ve son coxta seviyorum
Soran+1 yılKatılıyorum sana doğru söylüyosun.Allah herkese nasip etsin inşallah
- +1 yıl
aynen gozumu actim esimi gordum, en cok neye seviniyorum biliyormusunuz,, esimin benim icin ilk olmasina herseyi onunla ogrendim her ilki onunla yasadim ilk onu sevdim askin ne oldugnu ilk onu severek anladim
- +1 yıl
AMiN canim
Soran+1 yılGerçekten nazar değmesin.Maşallah
- +1 yıl
tesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Erkekler çok benciller buradan sadece bunu anladım.
21 Yorumla
Soran+1 yılBu net zzaten
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
valla daha evli değilim ama evliliğe sıcak bakıyorum. çevremde evlenen arkadaslarım abilerim falan var sakın evlenme diyolar evlilik iş değil diyorlar :S
120 Yorumla
Soran+1 yılBakma sen onlara
Soran+1 yılTabiki olmaz.Baksana burdaki yorumlara mutlu olan o kdar insan var
Soran+1 yılErkekler neyden memnun ki zaten :)
Soran+1 yılHep öyleydi zatenn :D
Soran+1 yılFeminizm değil bu.Ama haksız mıyım şimdi :) Evliliklerden niye bayanlar memnun kalıyor da erkekler kalmıyor.Ne yani olay :)
Soran+1 yılYpacak bişey yok.Erkek sadece gezmeye gidemiyor.Ama bayan ailesinden ayrılıyor, soyadı değişiyor filan.Bence asıl onun tüm hayatı değişiyor.Maça gidemiyoruz diye mi bu isyan.Ayıp yaa :)
Soran+1 yılErkek annesiyle oturabiliyor.Ama kız için aynı şey olunca dalga konusu oluyor ne yazık ki.İstediği kadar kendi soyadını kullansın nereye gitse o soyad çıkacak karşısına.Çok mühim çünkü :D
Soran+1 yılNadir filan değil sen etrafına bakmıyorsun heralde :) Halı sahaya, mangala gidememek dertse bu da dert.
Soran+1 yılOturan da var haklarını yeme :) Olabilir bir aktivite için şikayet ediyorsunuz biz ne yapalım peki
Soran+1 yılÖyledir :)
boşuna dememişler,
evlilik kale gibidir, içerdekiler dışarı çıkmak, dışardakiler içeri girmek ister..21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru :)
+1 yılherkes bu haltı yedi başı göge erdi sanıp bende aynı b...k yedim şimdi de bekarlara diyorum biz yandık siz yanmayın diye nişanlılara diyorum yaptıgın masrafları karşılayayım bırak bu işi diyede dinleyen yok... ozaman ne diyorum ben yandım hepiniz yanın anasını satayım evleninde başının göge ersin
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes mutlaka bir gün evlenecek.Seni ne pişman etti hayırdır?
- +1 yıl
evlenince anlarısın
- +1 yıl
yaşaman lazım o facia yı şekrim ne anlatsam boş gelir şimdi sana
29 yaşında evlendim severek evlendim hiç güezl bir duygu değil halimdende memnun değilim bekarlığımı çok özlüyorum :)
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya :) Neleri özlüyosun :)
Soran+1 yılEvet bu farklar için sordum aslında soruyu
Soran+1 yılEvet öyle de olması gerekiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik zor zanaat :) bekarlığı çok özlüyorum ve en önemlisi özgür hissetmiyorum hayattımki heyecan azaldı aksi gibi sorumlulukta katlandı.
Aşk kavramı öldü yeniden aşık olmak çok isterdim.13 Yorumla
Soran+1 yılTabiki evlilik sorumluluk ister.Kaç yaşında evlendiniz?
- +1 yıl
neden aşık oldugun insanla evlenmedin mi
Cevap sahibi+1 yıl25'te evlendim. Aşk bir düşünce, kurduğun bir hayal kadar hassas ve narin.. telefonun çalmasıyla gerçeğe dönmek gibi bir anda uçup gidiyor ve bir daha asla aynı hayali kuramıyorsun.
buda seni aşkı ve tutkuyu tekrar aradığın o patika yollara sokuyor bilmem anlatabildim mi :)
+1 yılSanirim brn bir omur boyu cevaplayamayacagim ama bildigime gore gorucu usulu evlenenler daha mutlu
116 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Evlilik düşünmüyor musunuz yani?
- +1 yıl
Yav beni kim napsin :) kimse istemez.;)
Soran+1 yılNiye böyle düşünüyosun :)
- +1 yıl
Hem meslekten dolayi hemde huyumdan asiri kiskanma ve sahiplenme duygusu var azicikta otoriterimdir bunu kimse kolay kolay kabul etmez :)
Soran+1 yılÖyle deme bence bunlar güzel özellikler :) Mesleğin ne ki?
- +1 yıl
Astsubay
Soran+1 yılVay.Hayalimdeki meslek
- +1 yıl
Alla alla biraz dusun derim :)
Soran+1 yılNeyi ;)
- +1 yıl
Meslegi :) karar vermeden iyi bir dusun :)
Soran+1 yılHer zorluğunu biliyorum.Ama vazgeçemiyorum.
- +1 yıl
Her zorlugunu bildigini saniyorsun ve sadece o zorluk degil herneyse burada anlatmam pek uygun olmaz benden demesi iyi bir dusun derim :)
Soran+1 yılAnlatsana merak ettim
- +1 yıl
Kusura bakma ortalik yerde anlatamam
Soran+1 yılÖzelden anlat o zaman
- +1 yıl
Cok merak ediyorsan ozelden yaz anltayim
30 yaşında severek evlendim ve çook mutluyum evlilik doğru lişi ise harika bir duygu
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Soran+1 yılAmin
eskiden olsa evlenmek isterdim ama artik zerre kadar istemiyorum.ibadetimi duzgun yapayim yeter bana.
10 Yorumla
+1 yıl24 yaşımda evlendim.. Çok mutluyum ve seviyorum kocamı. Evlilik güzel, öneririm. Ama eşimin kıskanç olması zorlaştırıyor hayatı biraz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum zor olur tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl29 yaşında evlendim, görucu usulu, eşimi çok seviyorum 7 sene olcak aşığım ona deli gibi ölurum onun için seviyorum ulennnnnn deli gibi bekarlığı özlemem
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :)
Cevap sahibi+1 yılbencede
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. az sevgi az mantık yeterli.. eşimle olmaktan mutluyum.. ama insan her zaman arayış içindedir.. ondan bekarlıkta güzel evlilikte farkı şeyler sonuçta..
12 Yorumla- 1 yıl
Neden az sevgi neden az mantık
- 1 yıl
evliyken hala arayışta mısınız?
Evlileri kiskandim :( bekarligin gözü kör olsun :)
43 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma sen de evlenirsin bir gün :) Bekarlık sultanlıktır :)
- +1 yıl
Gel giz gel
Alırım ben seni:)
Ne demiş şair Hulusi
Her kurtlu baklanin bir kör alıcısı vardır
Ben kör aliciyim
Gel hele gel:)
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. selam arkadaşım benim olayım cok farklı ama allahıma cok şükür allahım herkesi mutlu etsin hayırlı güzel saglıklı günler temenni ederim sustum byy
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş senin olayın :)
+1 yıl26 yaşında mantık evliliği yaptım
2 tane bebem olmasa hemen boşanırım03 Yorumla
Soran+1 yılBelli ki eşini hiç sevmedin.Neden çocuk yaptın o zaman
- +1 yıl
çocuk yapmak için evlendiğim için
Soran+1 yılEee ne oldu peki şimdi mutlu olmadıktan sonra
+1 yıl26 yaşında evlendim mutluyum görücü usulu gibiydi ama sevdikte evlendik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. 2 yıl sonra bu sorunu cevaplayacağım inşallah :))
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi bakalım inşallah :)
+1 yılbende merak ediyordum :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBeraber öğrenelim o zaman :)
32 yaşımda severek evlendim memnunum diye bilirim
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörücü usülü evlendim gayet mutluyum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutluluğunu daim etsin inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılamin ablacım cümlemizin
14 yaşında görücü usulü :(
18 Yorumla- +1 yıl
kizmisin sen?
- +1 yıl
peki 14 yasinda nasil evlendin? kac yildir evlisin?
Soran+1 yılBu evlilik nasıl oldu
Soran+1 yılSaçma adetler hala var mı yaa
Soran+1 yılÖyle tabi
+1 yılbence sizde cevap vermelisiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bekarım o yüzden bu soruyu sordum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl23 yaşında severek evlendim 2 sene sürdü ayrıldık.
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki :/
Cevap sahibi+1 yılBen işteyken o evde eski erkek arkdşyla konşuyrmş öğrendiğm gün evden kovdm 1.5 ay oldu işte boşandık şmdi mal gibi ortalıkda dolaşıyor pişman değilm havasnda ama neyin ne olduğnu bilyrz.
Soran+1 yılKötü olmuş ya.Herkes yaptığını çeker ne de olsa
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ben burada evime, aileme bakmaya çalışrken o yatağnda aklı başka yerlerde, hem sevdiğim için hemde evlendiğim için pişmanım karakteri buymuş yapack bişy yk.
Soran+1 yılEvet karaktersizmiş.Allah bundan sonra karşına doğru kişiyi çıkarsın inşallah
Cevap sahibi+1 yılBen herşeklde mutlu olurum sıkntı yk ama aklıma geldği her an dua ediyorum inşallah benim hissettiklerimi oda brgün hissetsn ve bunları yaptığna bin kere pişmn olsn bşkada bşy istmyrm.
Soran+1 yılKimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.Merak etme sen
Cevap sahibi+1 yılInsallah.
bu gidişle düşünmüyorum
10 Yorumlavar mı bekarlık gibisi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl80 yaşında evlen
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede.En güzeli
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevap?
+1 yılbedava sex.
20 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmek nasıl bir duygu? Halinizden memnun musunuz yoksa bekarlığı mı özlüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım