Benim taktığım altınlarda acaba bana geri gelecek mi hissiyatı uyandırıyor. Hani gelmezse cidden sıkıntı büyük :D Şaka bir yana herkes sevdiği ve beraber yaşamak istediği insanı buluyor ve onlar adına mutlu oluyorum. Güzel bir şey belki de kötü bir şey. Bu çiftlerin karakter ve uyumuna bağlı bir şey. Hayırlısı olsun diye hissedeyim ben.
Yaşıtlarım ve arkadaşlarımı geçtim, benden onlarca yaş küçükler evlenmişler, çocukları olmuş, boşanmışlar, ikinci veya üçüncü evliliği yapabilecekleri uygun kadını/erkeği aramak üzereler. Bir başka insan olsa belki bu yaşa dek, yani 36 yaşına dek evlenmemiş olmasını derin bir depresyona dönüştürebilirdi fakat ben kendimi kimseyle kıyaslamıyorum, bu, benim, bana özgü hikayem. Böyle yaşamak hakkımda hayırlı olanmış. Zaten o kadar çocuk ruhlu biriyim ki, evlenmem gerektiğini dahi pek hissetmiyorum açıkçası. Belki de evlenmeye de bilirim hayat boyu. Kendimi şartlamış ta değilim. Sağlık olsun, ben yine var olduğumu, düşündüğümü hissedeyim, gerisi umrumda değil...🦄🍀🍏⭐❤️
Umrumda değil işimi iyice düzene sokmadan başka birini hayatıma alamam öyle katı prensiplerim var kimseye zorlu bir hayat yaşatmaya hakkım yok çevremdekinlere gelcek olursak benim şahsi görüşüm kendi ayaklarına sıktıklarıdır, ülkenin ekonomisini göre göre evlenip birde çocuk yapıyorlar aldıkları maaş ta en fazla ne kadar olabilir ki? Ha bu arada işlerimi iyice rayına otururtuktan sonra evleneceğim kişi Slav kökenli olması tercihim tr kızları bana göre değil (çoğunlukta kötüler ama hepsi degil arada iyi olanlar var)
Alakası bıle yok 38 yaşındayım hıc evlenmedım hersey nasıp kısmet.. zengın fakır yakışıklı çırkın farketmiyor bu olaylarda yanı alın yazısı gıbı bırsey.. evlılıgın yaşı yok ve evli olanlarda mutlu olmaya baksınlar
@Ultra_Phoenix dostum cok sevdıgım bır abım 43 yasında evlendı ıkızlerı oldu bır baska tanıdıım 47 de evlendı bır evladı var.. yanı mesele cocuk sahıbı olmaksa Allah bılır gercı ama olunur.. onemlı olan dogru ınsanı bulabılmek kafanın uyusması anlasması hayata aynı pencereden bakmak.. aksı halde olursa bır esprısı yok bekar kal cok daha ıyı.. gecen sene ayrıldıgım kız arkadasım 25 yasındaydı ben ıstemedım.. yanı bu evlılık olayının yasla yas farkıyla vs ılgısı yok emın olun
@Ultra_Phoenix yanlıs dusunuyorsun spor yap bakımlı bır adam ol genel kultur dahıl her konuda kendını gelıstır ve gerısını hayatın akısına bırak.. tecrubem buyuk emın olabılırsın.. hersey gonlunce olsun kardesım ıyı geceler
peşimde abi diye dolanan bebeler birer birer evleniyor. ne bilim çok da umrumda değil çünkü belli başlı bir kariyer hedefim var ve hesaplarıma göre en erken 30 yaşında evlenebilirim.