Hayatım boyunca yalnız kalacakmış gibi hissettiriyor. Çünkü yaş 26 ve sevgilim bile olmadı. 2 erkekle konuştum tanımak amacli yakınlasmadim flört diyorlar sanırım fakat onlara aşık olmadığım için reddettim. Tabiki hayırsız biri olacağına böylesi daha iyi evlenenler de her zaman mutlu değil önemli olan evleneceğin insanın istediğin gibi biri olması, sırf evlenmiş olmak için evlenmeden lazım diye kendimi avutuyorum ama benden çirkin ve kötü kalpli kızların bile nişan haberlerini alınca yalnızlığıma üzülüyorum
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sirf evlenmiş olmak için evlenmemek lazım, önemli olan hayat arkadaşının mantığına ve kalbine uyan biri olması gerekir. Herkesin evliliğinde sorunlar tartışmalar olabilir. Önemli olan karşılıklı anlayış
Mutlu hissediyorum onların adına. Hayatta aşkı bulmak güzel bir duygu. Ben hiç bir zaman geç kaldığımı düşünmüyorum. Beklediğime değecek kişiyle devam etmeliyim bu yola. Bilerek geç düşünüyordum özellikle. Çünkü karşımdaki kişinin olgun ne istediğini bilen biri olması gerekiyor. Çoçuk yaşta evliliklere karşıyım. Çocuk bakıcısı olmak istesem evlilik bir seçeneğim olabilirdi. Bana çocuk değil yar lazım..
Gülüyorum ve geçmiş olsun diyorum içimden. Tabi bir de helal olsun kısmı var bunun. Ben daha kendimi zor idare ediyorum insanlar ev kuruyor saka gibi. 😂
yaşıtlarım evlendi çoluk çocuk sahibi oldu benden küçükler de evleniyor doğru insanı bulan evlensin elbet ne hissediyorum hiç benim doğru insanım henüz yok
Bir sey hissettirmiyor kadin erkek iliskilerinin bku cikti evliligin manasi mantigi kalmadi ki hemen hemen hepsi de evlenip bosaniyor zaten bosanmayan da bosanacak gulerek aptalliklarini izliyorum onca bos beles harcamalara duygusuz birlikteliklere sacma heveslere sorsan sana da birini bulalim derler hahaha gercekten cok yazik ya aciyorum
Benim yaşıtlarım evlendi Evet görüyorum özellikle abim evlendi ama evliliğin ne kadar gereksiz bir şey olduğunu onun sayesinde daha iyi gördüm Üstelik bir de fesatı zihniyetli birisiyle evlilik yaparsan ömründen Ömür gider
Erkekler pek aldırış etmiyor ama kızlar içten içe kötü hissediyorlar. Heleki 35 yaşından sonrakiler için durum ciddi. Ama yine de hiçbişi için geç kalınmış değildir.
Çocuğu olan bile var evlenenleri siliyorum arayıp sormuyorum tuhaf geliyor ya kendileri çocuk daha bu yaşta evlenilir mi mutlu olsunlar ama garip yani erken yaşta
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler uzun ve kaslı erkeklerle eş de oluyor sevgili de... Allah mutluluklarını arttırsın. 😊 Ben kaslı ve uzun olmadığım için kimse bana selam bile vermiyor. Ben de yalnız ve huzurlu yaşayayım... 😊
Pek bir şey hissettirmiyor. Yaşıtım olup evlenip mutlu olan da var ayrılan da var. Eğer anlaştığın ve sevdiğin bir insansa bir şekilde o evlilik ilerleyebiliyor.