Hesabini istedim bana yanlış bir hesap verdi böyle bir hesap yoktur diyor gerçek hesabini buldum istedim vermedi bahaneler uydurdu uyucam dedi bende guven vermiyorsun guven yoksa bende yokum dedim ayrildim
Güncellemeler
+1 yıl
Engelledim onu ya sifreyi verirsin ya engellerim dedim cok kotuyum uyucam yarin konusalim dedi ben de engelledim
Sevgilimin discord hesabını istedim vermedi ben de ayrıldım sizce dogru mu yaptim?
Ben olsam bende vermem o benim kişisel alanım yani niye vereyim, zaten oldum olası su face twitter instagram sifrelerini birbirlerine veren ciftleri anlamam hicmi özelimiz olmayacak
Neden istenir ki? Her insanın özeli vardır olmalı da bence, senin vermen hata, şimdi onun vermemesi de akıllarda şüphe uyandırıyor kendiside vermeliydi kıssasa kıssas
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben olsam bende vermem o benim kişisel alanım yani niye vereyim, zaten oldum olası su face twitter instagram sifrelerini birbirlerine veren ciftleri anlamam hicmi özelimiz olmayacak
O benden istedi verdim
Valla gereksiz seyler ya, sen verince dogal olarak beklentiye giriyorsun da sacma bence yapmayın
Doğr yaptın bende bir aralar güvendim diye istemiyodum sonr abi gün aniden girdim sesli konuşmadığı kız kalmamış
Neden versin ki ne alaka nesin sen eşi mi anası mı babası mı hayırdır
O benden istedi verdim
Vermemen gerekirdi bunu istemek bile saygısızlık yaptığı çok ayıp hem senden istiyor hemde sana vermiyor
Evet vermiyor yanlış hesap verdi girdim boyle bir hesap yoktur dedi
Aferin sana kanka helal böyle güçlü kızlar görmek güzel ifirinnnnn
İyi yapmışsın yanlış hesap veriyorsa vardır bir bit yeniği
Sevgilimin discord hesabını nasıl bulabilirim benden gizli kullandığını düşünüyorum İD ve kullanıcı adını bilmiyorum yardim eder mısınız
Kızca kezbanca, erkekçe kroca bir hareket.
O benden istedi verdim o vermiyor
Neden istenir ki? Her insanın özeli vardır olmalı da bence, senin vermen hata, şimdi onun vermemesi de akıllarda şüphe uyandırıyor kendiside vermeliydi kıssasa kıssas
O senin KS hesabını istese verirmiydin
Verirdim
Ona sumelanin sifresini bile bulur veririm
Evliyim benden guvenilirini bulamazssin 😘
Belki kotu bisey yoktur.
iyi yapmışsın güven vermiyorsa ayrılacaksın tabi
İyi yapmışsınız skısa
Neden ani hareket ettin
Istedim hesabi sildim dedi hesap silinince 14 gun gecmeden giriliyor dedim verdi hesabı girdim boyle bir hesap yoktur dedi gercek hesabini buldum vermedi
Diğer taraftan yazıyorum oraya gelir misin
Şimdi o çorapla alamadiysan ayrılman isabet olmuş
İyi yapmissin
dıskocrt ne kanka
Discord?
Bir uygulama sesli konusup yazisma falan
Yeni mi
Çoktandır var oyunlarda kullanılıyor